Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@14:37:05 GMT

تولیدکننده داخلی ون را به تاکسیرانی معرفی کنید!

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۰۳۴۶

تولیدکننده داخلی ون را به تاکسیرانی معرفی کنید!

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به اینکه ۱۳ هزار ون فرسوده در کشور نیازمند نوسازی هستند،گفت: اگر تولیدکننده داخلی توانایی تولید ون به صورت واقعی نه بر روی کاغذ را داشته باشد از آن استقبال می کنیم، ولی اگر واقعا ون در کشور تولید نشود تکلیف چیست، غیر از استفاده از ظرفیت واردات چه راهکار دیگری وجود دارد؟

چندی پیش مشاور انجمن خودروسازان ایران طی صحبت‌هایی به این موضوع اشاره کرده بود که واردات همواره با خود نقل و نبات به همراه دارد و شیرین است و همه طرفدار آن هستند و کسی علاقه‌ای به تولید داخل ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با لقمه چرب دانستن واردات اضافه کرده بود که در ایران سال‌ها است که تولید ون وجود دارد اما لازمه این تولید، وجود خریدار است که عمدتا سازمان‌هایی همچون تاکسیرانی، اتوبوس‌رانی و... هستند که آنها نیز به دنبال واردات هستند.

در واکنش به این اظهارات مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور نیز ضمن اشاره به اینکه هیچ یک از تولیدکنندگان داخلی تولید ون بنزینی را نیز در دستور کار ندارند، اگر این توانایی وجود دارد به ما اعلام شود تا از آن ظرفیت جهت حل مشکل این حوزه استفاده کنیم.

مرتضی ضامنی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر ۱۳هزار ون فرسوده در کشور وجود دارد، اظهار کرد: یا باید با این مد حمل‌ونقلی برای همیشه خداحافظی کنیم و به طور کل آن را کنار بگذاریم و یا بایستی تعدادی ون جدید را جایگزین آنها کنیم که ما نیز به دنبال این هستیم تا نوسازی صورت بگیرد.

اولویت ون پایه گازسوز است

وی ادامه داد: در یک دوره‌ای سایپا ون تولید می کرد که دیگر تولید نمی کند. ایران‌خودرو نیز تولیدات ون داشت اما علاوه بر قیمت بالا، این ون‌ها پایه بنزینی بودند. در حالیکه نیاز ما ون‌های پایه‌گازسوز هستند. در حقیقت علت اینکه تاکید داریم ون‌ها پایه گازسوز باشند به دو دلیل است؛ یکی اینکه بتوانیم از منابعی که در ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید وجود دارد استفاده کنیم و بخشی از هزینه‌ ون‌ها توسط وزارت نفت به واسطه صرفه جویی پرداخت شود و دلیل دیگر نیز راهبرد کشور در استفاده از سوخت گاز است، زیرا ما صاحب منابع عظیم گاز هستیم و این نوع سوخت ارزانتر هم هست و اگر روزی قرار باشد بنزین سهمیه‌بندی شود در ارائه خدمات رسانی ون‌ها خدشه‌ای وارد نمی شود.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور اضافه کرد:سامانه تاکسیرانی‌ شهری کشور مصرف‌کننده است و نیازی دارد که بایستی پاسخ مناسب به آن داده شود و اولویت آن هم استفاده از محصولات تولید داخل است.بنابراین اگر تولید کننده داخلی توانایی تولید ون به صورت واقعی نه بر روی کاغذ را داشته باشد از آن استقبال می کنیم، ولی اگر واقعا ون در کشور تولید نشود تکلیف چیست؟ غیر از استفاده از ظرفیت واردات چه راه‌کار دیگری وجود دارد؟

واردات توسط شبکه‌های خودروساز داخلی انجام خواهد شد

وی تصریح کرد: علاوه براینکه ون پایه‌گاز سوز در کشور تولید نمی شود، در حال حاضر علیرغم پیگیری های مستمر هیچ یک از تولیدکنندگان داخلی تولید ون بنزینی را نیز در دستور کار ندارند. اگر این توانایی وجود دارد به ما اعلام شود تا از آن ظرفیت جهت حل مشکل این حوزه استفاده کنیم. همچنین اگر قرار باشد وارداتی صورت گیرد، این امر توسط همین شبکه ‌های خودروسازی  داخلی صورت می گیرد.

به گفته این مقام مسئول حتی پیش از  اینکه کشور در شرایط تحریم قرار بگیرد و تولید و نوسازی ون با مشکل روبرو شود، ون‌های موجود در کشور وارداتی بوده و صرفا در شرکت‌های داخلی مونتاژ می شدند.

ضامنی عنوان کرد: اولویت ما در درجه اول ون پایه گاز سوز است، اما اگر این ون موجود نباشد ناگزیریم به سمت ون بنزینی حرکت کنیم.

وی با اشاره به اینکه سیستم سوخت رسانی در موتور خودروهای ون و سدان پایه گازسوز، بنزینی، دیزلی و یا الکتریکی است، اظهار کرد: با توجه به اینکه استفاده از گاز در حمل‌ونقل عمومی یک راهبرد است، از این رو استفاده از خودروهای  پایه‌گاز سوز بویژه در بخش ون دارای اهمیت بسیاری برای ما است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نوسازی تاکسی فرسوده اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور خودروسازي تاکسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۰۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، نشست کمیته فنی فدراسیون بسکتبال برای معرفی گزینه‌های احتمالی سرمربیگری تیم ملی آقایان ایران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت با حضور جواد داوری رئیس فدراسیون، محسن معرفی‌فر دبیر کل، عنایت‌الله آتشی، علی توفیق، محسن شاه‌علی، فرزاد کوهیان (به صورت آنلاین) و سعید تابش‌نیا برگزار شد و پنج ساعت به طول انجامید.   سعید تابش‌نیا سخنگو کمیته فنی درباره این نشست گفت: در این نشست ۴ گزینه ایرانی و ۵ گزینه خارجی معرفی و بررسی شدند و در نهایت دو مربی خارجی و دو مربی ایرانی برای مذاکره انتخاب شدند. مارکو راموندینو Marco Ramondino چهل و سه ساله از ایتالیا و رادوان تریفونوویچ Radovan Trifunovic پنجاه و چهار ساله از اسلوانی دو گزینه خارجی هستند. اسامی دو مربی ایرانی به دلیل حساسیت رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال آقایان ایران پس از پایان این مسابقات اعلام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • حمل بار عجیب توسط یک تاکسی/ معرفی تاکسیران به هیات انضباطی