Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجله مهر: بحران «آقازادگی» در کشور ما روز به روز حاشیه‌های تازه‌ای را خلق می‌کند. پدیده‌ای که هربار با مطرح کردن یک موضوع تازه به سوژه داغ رسانه‌ها تبدیل می‌شود.

 آقازاده‌ها یک باراز «ژن خوب» حرف می‌زنند و آن را وارد گفتمان روزمره مردم می‌کنند یا گاهی پسرو عروس سفیر می‌شوند و با عروسی‌های اعیانی جنجال راه می‌اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها بعضی اوقات هم با عوض کردن اسم و بددهنی‌شان در فضای مجازی سر و صدا به پا می‌کنند.

بین همه این‌ها تازه‌ترین چهره این دسته که طی یکی دو هفته گذشته از آن رونمایی شد آقازاده‌های شهردار قم بودند. همین چند وقت پیش بود که مشخص شد هر ۶ فرزند آقای مسئول برای زندگی و تحصیل در آمریکا به سر می‌برند.

خبری که رسانه‌ای شدن آن طبق رسم همیشگی با اعتراض افکار عمومی رو به رو شد و در نهایت آقای شهردار در جواب تمام پرسش‌های مردمی در این باره اعلام کرد: «خانواده بنده ولایی و مذهبی بوده و به رعایت اخلاق اهتمام دارند. / اگر برخی فرزندان من برای تحصیل علم و دانش به خارج رفته‌اند همگی به عنوان سفیران گویا برای نظام بوده اند؛ یکی از فرزندانم بعد از تحصیلات عالی در قم می‌خواهد تحصیلات خود را دنبال کند و خانواده من هیچ علاقه‌ای به زندگی در خارج از

حالا شب گذشته فرزند این مسئول طی یک مصاحبه با شبکه ضدانقلاب حرف‌های عجیبی زد که هیچ خط و ربطی به توصیف‌های پدر در وصف یک فرزند انقلابی نداشت. کسی که جناب مسئول او را به عنوان سفیر گویای نظام معرفی کرده بود.

نظرات پدرم مصرف داخلی دارد

«یکی از فرزندانم بعد از تحصیلات عالی در قم می‌خواهد تحصیلات خود را دنبال کند و خانواده من هیچ علاقه‌ای به زندگی در خارج از کشور نداشته و در خدمت نظام هستند.» این بخشی از مصاحبه "مرتضی سقاییان نژاد"در دفاع زندگی و تحصیل ۶فرزندش در خارج از کشور بود.

اما این دفاعیه شاید تا قبل از مصاحبه آقازاده جناب شهردار کاربردی به نظر می‌رسید، چون اول از همه "حامد سقاییان نژاد" ترجیح داده بود تا به عنوان فرزند یکی از مسئولان نظام جمهوری اسلامی به جای رسانه‌های وطنی با شبکه ضدایرانی «من و تو» حرف بزند و پرسشگر سوالاتش "مسیح علینژاد" باشد.

ثانیا او در این مصاحبه ادعا‌هایی را مطرح کرد که مثال نقض تمام حرف‌های پدرش بود. فرزند جناب مسئول در این گفتگو صراحتا اعلام کرد: «من نظرم (با پدرم) فرق می‌کند. شاید ایشان وقتی نظر دادند چیز‌هایی را در نظر گرفتند که مصرف داخلی دارد. من سفیر گویای نظام نیستم. من یک شهروند عادی هستم.»

یک بام و دوهوا به سعی آقازاده‌ها

یکی از نقد‌هایی که همیشه درباره آقازاده‌ها نقل می‌شود این است که این افراد نمی‌توانند. بسته به منافعشان در هر موقعیت موضع و دیدگاه متفاوتی داشته باشند. نمی‌توانند یکبار از موقعیت پدرشان به عنوان مسئول نظام جمهوری اسلامی استفاده کنند و ازطرفی در شرایطی دیگر رفتاری از خودشان نشان دهند که کاملا مغایر با سیاست‌ها و چارچوب‌های همان نظام است.

نکته‌ای که شاید بخش پررنگی از مصاحبه حامد سقاییان نژاد را به خودش اختصاص داده بود. او در این مصاحبه بر خلاف پدرش گفت که اصلا قصد بازگشت به ایران را ندارد و اعلام کرد «من با شرایط کنونی به ایران بر نمی‌گردم؛ چون اگر بخواهم در ایران هر کاری هم انجام بدهم باز هم به من می‌گویند که با پارتی پدرش سر کار آمده.»

در زندگی خصوصی آدم‌ها تجسس نکنید!

یکی دیگر از بحث‌های محوری مصاحبه شب گذشته، نقد عجیب این آقازاده به مردم ایران بود. سقاییان نژاد که معتقد بود در این مدت فقط و فقط با اتکا بر زحمات و تلاش‌های خودش در زندگی به جایی رسیده است به دنبال به وجود آمدن حاشیه‌های اخیر برای او و خانواده‌اش، ایرانی‌ها را به تجسس در زندگی خصوصی یکدیگر متهم کرد.

خیلی‌ها در جواب این ادعا معتقد بودند که زمانی زندگی یک نفر در خارج از کشور می‌تواند جنبه عمومی پیدا نکند که به عنوان فرزند یکی از مسئولان نظام شناخته نشود. آن هم مسئولانی که همواره مردم عادی را به داشتن زندگی ساده و تلاش همگانی برای پیشرفت کشور در شرایط سخت اقتصادی دعوت می‌کنند، اما در موقعیت‌های دشوار حاضر نیستند سهمی از این سختی‌ها را برای خودشان و فرزندانشان در نظر بگیرند.

اخبار داغ ویدئوی چالش بطری هنرپیشه معروف ساختگی از کار درآمد! +فیلم فیلم: توضیح کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیه‌‌ساز هواپیما فیلم: چالش باز کردن درب بطری به صداوسیما رسید! فیلم: خودرو گرانقیمت منشا به آتش کشیده شد! فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: فرزند شهردار قم آمریکا سفیر نظام عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش نرخ باروری در کشور

 علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. درسال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت:، اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند می شود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم.

جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند. 

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • فصل که تمام شود به بارسا برمی‌گردم
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • گفتمان «شهر زندگی» نظام معنایی را منظم می‌کند
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • آن ها که در ایران می مانند و می خواهند آن را بسازند این مقاله را بخوانند / ۱۰۰۰ سال حکومت ایلیاتی و ۸۰۰ سال تعطیلی عقل و اندیشه و علم
  • موفقیت به لطف حجاب و ۳ فرزند
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • پرسپولیس دست از سر بازیکن سپاهان برنمی‌دارد
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند