Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@01:07:44 GMT

مخزن CNG دست دوم نخرید

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۳۹۵۸

مخزن CNG دست دوم نخرید

مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به خطرات مخازن CNG، نسبت به خرید و نصب مخازن دستکاری شده و دست دوم بر روی خودروها، هشدار داد. ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمود رضا طاهری با اشاره به گذشت دو سال از آغاز اجرای مراحل عملیاتی طرح بازرسی و آزمون دوره‌ای مخازن CNG منصوبه بر روی خودروهای گازسوز در کشور گفت: در جریان فرآیند معاینه فنی خودروهای گازسوز ، 25 هزار مخزن CNG غیراستاندارد و ناایمن نصب‌شده بر روی خودروهای گازسوز، تنها در کلان‌شهر تهران شناسایی و تعدادی از آن‌ها، بدلیل عدم رفع نقص و انطباق با استاندارد، معدوم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با رفع نواقص و تعویض مخازن مذکور، سطح ایمنی مالکین، سرنشینان و شهروندان به نحو چشمگیری ارتقاء یافته است.

این مقام مسئول هشدار داد: مالکین خودروهای گازسوز در صورت لزوم تعویض و جایگزینی مخازن CNG منصوبه بر روی خودروهای خود، برای اخذ برگه و برچسب معاینه فنی، تحت هیچ شرایطی نباید از مخازن CNG دست دوم، بازسازی‌شده و نظیر آن خریداری و استفاده نمایند.

مدیرکل استاندارد تهران با تشریح اینکه مخازن دست دوم بازسازی شده، گاها به عنوان مخازن نو در مراکز صنفی غیرمجاز عرضه می‌شود، گفت: این مخازن مورد تایید سازمان ملی استاندارد نیست، خریداری و نصب آن ممنوع بوده و انتظار می‌رود شهروندان در صورت مشاهده، مراتب را فورا از طریق سامانه گویای 1517 به اداره کل استاندارد استان تهران اعلام نمایند.

 انتهای پیام/

R1012125/P/S7,78/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

کد خبر 6092914 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • اتصال خط ۵۰۰ مخزن عباس آباد به خط اصلی آبرسانی منطقه ۹ پله ارومیه
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران