Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-04@20:50:09 GMT

آمار وحشتناک "سقط جنین" در آمریکا

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۶۲۷۶

آمار وحشتناک 'سقط جنین' در آمریکا

به گزارش سرویس بسیج جامعه  زنان کشور خبرگزاری بسیج  "هوارد ساکس" قاضی منطقه‌ای آمریکا از اجرای قانون ممنوعیت سقط جنین پس از هشت هفته در میسوری جلوگیری کرد؛ وی این قانون را مغایر با حکم دیوان عالی کشور دانست که در سال ۱۹۷۳ تبدیل به قانونی برای سقط جنین در آمریکا شده بود.
"نیویورک تایم" در این خصوص می‌نویسد که حکم روز سه‌شنبه پس از آن صورت می‌گیرد که دو قاضی دیگر فدرال در اوایل تابستان، محدودیت‌های مشابهی در سقط جنین در آرکانزاس و اوهایو را مسدود کردند؛ آنان بیان می‌کنند که نمی‌توان در مقابل قانون سقط جنین سال ۱۹۷۳ حکمی را صادر کرد مگر اینکه، قاضی‌های فدرال حکمی را تصویب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس قانون میسوری، مراکز سقط جنین نباید زنان بارداری را که هشت هفته از بارداریشان می‌گذرد، سقط جنین کنند.
"الکسیس مک گیل جانسون" فرماندار میسوری، حکم قاضی "هوارد ساکس" را ستود و بیان کرد که در مقابل قانون‌شکنی خواهد ایستاد؛ وی در بیانیه ای نوشت: «تصمیم امروز از قانونی مضر که ممنوعیت سقط جنین است، جلوگیری می‌کند!»
بنابر یک حکم تاریخی دیوان عالی آمریکا در سال ۱۹۷۳ که غالباً از آن به عنوان "رو، بر ضد وید" نام برده می‌شود، سقط جنین در آمریکا قانونی است؛ حکم قضات دیوان عالی آمریکا که با ۷ رای موافق در برابر۲ رای مخالف صادر شده بود با استناد به این بود که دولت‌ها اختیار ممنوع اعلام کردن سقط جنین را ندارند!
وجه تسمیه قانون موسوم به "رو بر ضد وید" به دلیل ایستادگی "جین رو" که نام حقیقی‌اش نورما مک‌کاروی است، در مقابل "هنری وید"، دادستان کل دالاس در ایالت تگزاس است؛ "نورما مک‌کاروی"، زنی که برای سومین بار حامله شده بود و قصد سقط جنین را داشت یک قانون ایالت تگزاس را که سقط جنین را جز در موارد تجاوز جنسی، رابطه جنسی با محارم یا خطر برای جان مادر، ممنوع می‌کرد به زیر سؤال برده بود.
بعد از این ماجرا و قانونی شدن سقط جنین در آمریکا، سالانه میلیون‌ها نفر به مراکز سقط جنین مراجعه می‌کردند و جنین خود را از بین می‌بردند؛ آنان به راحتی بدون هیچ محدودیتی و در هر زمانی که می‌خواستند، جنین خود را سقط می‌کردند.

براساس آمار "مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های آمریکا" (CDS) که در سال ۲۰۱۲ در آمریکا منتشر شد، نشان می داد که ۶۹۹ هزار و ۲۰۲ مورد سقط جنین در طول سال ۲۰۱۱، انجام شده است؛ این تعداد در سال ۲۰۱۶ به عدد ۸۷۹ هزار نفر افزایش پیدا کرده است؛ براساس آخرین آماری که این سازمان اعلام کرده‌، در سال ۲۰۱۷، تعداد ۸۹۲ هزار سقط جنین به ثبت رسیده است؛ این آمارها در حدود فاصله‌ی ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۳ به بیش از ۱ میلیون و ۵۰۰هزار نفر در سال رسیده بود!
"CDS" در گزارش خود از رشد سقط جنین در زنان جوان آمریکایی خبر می‌دهد؛ ۳۱,۱ درصد از آمارهای سقط جنین مربوط به زنان ۲۰ تا ۲۴ سال است همچنین دختران ۱۵ ساله ۰.۳ درصد، ۱۵ تا ۲۰ ساله ۹.۸ درصد، ۲۵ تا ۲۹ ساله ۲۷.۶ درصد، ۳۰ تا ۳۴ ساله ۱۷.۷ درصد و ۳۴ سال به بالا ۱۳ درصد از آمار کل سقط جنین در آمریکا را شامل می‌شود.
در سال‌های اخیر بسیاری از زنان آمریکایی در مقابل "قانون آزادی سقط جنین" دست به اعتراض زده‌اند؛ آنان خواهان جلوگیری از این قانون هستند؛ زنانی که در آمریکا به این عمل روی‌آورده بودند از تصمیم خود و عواقب بعد از آن پشیمان شده‌اند.
تسنیم
انتهای پیام/*

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند

بانکی‌پور، نماینده مجلس در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت که تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید وصل به فراجا شوند.

به گزارش «انتخاب»؛ بخش‌هایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

راه حل فرهنگی ما در این لایحه بلند مدت و راه حل‌های اقتصادی ما راه حل‌های کمکی میان مدت هستند.

مجازات‌ها را طبقه بندی کردیم. اخرین طبقه عابر یا فردی که در فضای مجازی کشف حجاب کرده است ان هم به صورت جریمه.

برای کسی که کشف حجاب کرده بار اول یک میلیون و نیم جریمه معلق نوشته می‌شود.

اگر مجددا تصویر وی در دوربین‌ها دیده شد جریمه دوم ۳ میلیون تومان می‌شود بعلاوه یک و نیم میلیون میشود بنابراین ۴ میلیون و نیم برایش نوشته میشود که بعد از سه هفته باید پرداخت شود.

برای اینکه هویت فرد به طور کامل شناسایی شود تمام دوربین‌های فروشگاه‌ها و ادارات لینک به فراجا می‌شود.

در قانون حجاب و عفاف گفتیم تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی باید دوربین‌های خود را در اختیار فراجا قرار دهند.

در این لایحه، وزارت‌های صمت و اقتصاد و شهرداری‌ها بیشترین وظیفه را بر عهده دارند.

مالیات‌های محصولات حجاب باید صفر شود و وزارت اقتصاد هم تسهیلات بدهد.

شهرداری‌ها را موظف کردیم ۲۰ تا ۳۰ درصد بوستان‌ها را به بوستان‌های اختصاصی بانوان تبدیل کنند.

مجازات تعریف کرده ایم و ضمانت اجرا‌ها بسیار بالاست.

کتاب‌های درسی در تمام مقاطع باید اصلاح شود.

گشت ارشاد یا طرح نور الان طبق همان قانون سابق اجرا می‌شود، به محض اینکه این لایحه عفاف و حجاب اجرا شود دست پلیس خیلی باز می‌شود.

الان حداکثر ۱۰ درصد جامعه بی حجاب یا بد پوشش است که با اجرای این قانون به کمتر از یک درصد کاهش پیدا می‌کند، چون بخش زیادی از این‌ها معاند نیستند بلکه جوگیر و... بوده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)