Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در آیین اختتامیه سی و سومین دوره مسابقات قرآن این نیرو با اشاره به‌ضرورت تبعیت از ولایت و اجرای فرامین رهبری اظهار داشت: زمانی‌که آقا گفت ما به دشمن سیلی می‌زنیم چهار ساعت بعد نیرو‌های موشکی مقر‌های داعش را از بین می‌برند. زمانی‌که ایشان می‌گویند اقدام انگلیس بی‌جواب نمی‌ماند تنها ۴۸ ساعت بعد کشتی انگلیس توقیف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌ها نسخه‌هایی است که رهبر انقلاب صادر کردند و دقیق اجرا شد.

اروپایی‌ها بخشی از نقشه شیطانی آمریکایی‌ها هستند
حاجی‌زاده تأکید کرد: همین نسخه‌ها در رابطه با سایر بخش‌ها هم صادر شده است. برخی مسئولین هنوز باور نکرده‌اند که اروپایی‌ها هم بخشی از نقشه شیطانی آمریکایی هستند و بنا دارند تا ما را از خارج ساختار برجام بترسانند و سایه جنگ را به‌عنوان چاشنی این موضوع مطرح کردند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه یک عملیات روانی گسترده به راه انداختند که قرار است جنگ علیه ما به راه بیافتد، بیان داشت: حتی سرویس‌های اطلاعاتی دوست هم به ما می‌گفتند قرار است به شما حمله شود، اما ما می‌دانستیم که این اتفاق نمی‌افتد. این حربه‌ای بود تا ما پای میز مذاکره برگردیم.

وی با بیان اینکه زمانی این سایه جنگ برطرف شد که پهپاد آمریکایی سرنگون شد، خاطرنشان کرد: ما این اطمینان را داشتیم که اگر اولین موشک یا بمب آمریکایی‌ها به سرزمین ما اصابت کند پایگاه‌های آن‌ها در قطر و امارات و ناو آن‌ها در دریای عمان را که از قبل هدف‌گیری کرده بودیم بزنیم و این پایگاه‌ها و ناو‌ها از قبل هدف‌گیری شده بود.

سردار حاجی‌زاده تأکید کرد: آن‌ها می‌دانستند اگر اقدامی بکنند با پاسخ ما رو‌به‌رو می‌شوند و باید پا به پای ما جلو بیایند. برای اولین مرتبه برای مردم دنیا این یقین حاصل شد که قدرت آمریکا پوشالی است. همه این موفقیت‌ها با عمل به تدابیر حضرت آقا به‌دست‌آمده و برگرفته از اسلام ناب است.

این روش نشان داده است که همه مشکلات قابل‌حل است و مشکلات امروز ما ناشی از حاکمیت عده‌ای مسئولان غرب‌گرا است.

سرنگونی هواپیمای جاسوسی آمریکا «احتمال وقوع جنگ» را برای همیشه به زباله‌دان برد

وی همچنین در یادواره شهدای شمال غرب استان تهران با اشاره به حرکت ناجوانمردانه آمریکا در سرنگونی ایرباس مسافربری ایران در گذشته گفت: ما فرصت این را داشتیم تا هواپیمای جاسوسی با سرنشین آن‌ها را بزنیم، ولی معتقد بودیم که «نامردی» خاص و ویژگی آمریکایی‌ها است و درنهایت پهپاد آن‌ها را در ارتفاع ۵۴ هزار پایی در فاصله ۹۰ کیلومتری، با اولین موشک سامانه تمام ایرانی «سوم خرداد»، ساخت نیروی هوافضای سپاه مورد هدف قرار دادیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با برشماری اثرات سرنگونی هواپیمای جاسوسی آمریکا گفت: مهم‌ترین اثر این اقدام این بود که مسئله «احتمال وقوع جنگ» را برای همیشه به زباله‌دان برد.

در ماه‌های اخیر بیشترین کمک را به دولت کرده‌ایم
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها زبانی جز زبان زور نمی‌فهمند گفت: در ماه‌های اخیر بیشترین کمک را به دولت کرده‌ایم و بخش دفاعی به کمک بخش اقتصادی آمد و این کمک ادامه خواهد داشت.

سردار حاجی‌زاده با اشاره به راه‌حل خروج از شرایط فعلی افزود: برای برطرف کردن مشکلات کشور می‌بایست به پیاده‌سازی دقیق تدابیر مقام معظم رهبری بازگردیم و ملت نیز با روحیه و همدلی و ایثار با یکدیگر رفتار کنند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین افزود: در این شرایط نباید از دولت که با دنیایی از مشکلات مواجه است انتظار حل مشکلات را داشته باشیم بلکه مردم می‌بایست در این اوضاع خودشان دست‌به‌کار شوند و با صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها به‌صورت خودجوش و با کمک به همدیگر از این گردنه عبور کنیم.

گرفتاری بزرگ غرب این است که ما صادرات تسلیحاتی داریم!

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان با اشاره به تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های مسلح کشور در برخورد با تحریم‌های تسلیحاتی افزود: نیرو‌های مسلح در حوزه دفاعی تحریم‌ها را «بی‌خاصیت» کردند و امروز گرفتاری بزرگ غرب این است که ما صادرات تسلیحاتی داریم! و تحریم تسلیحاتی واقعاًً برای ما واژه‌ای بی‌مفهوم است و این الگوی بخش نظامی می‌تواند مورد استفاده بخش‌های غیرنظامی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سپاه دریای عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند

اندیشکده آمریکایی AFPC با اشاره به گسترش دامنه نفوذ ایران در منطقه غرب آسیا به کاخ سفید هشدار داد که ایالات متحده نباید اجازه بدهد تا ایران صاحب پایگاهی در دریای سرخ شود.

به گزارش مشرق، «شورای سیاست خارجی آمریکایی» (AFPC) در تحلیلی به قلم «امیلی میلیکن» نوشت که به تازگی نشانه‌هایی از تلاش تهران برای افزایش نفوذ و حتی ایجاد پایگاه دریایی در سودان موجب شده است تا آمریکا نسبت به اهداف تهران در دریای سرخ نگران شود.

این اتاق فکر آمریکایی با استناد به گزارش ماه گذشته وال استریت ژورنال آورده است که یک افسر اطلاعاتی سودانی مدعی شده که تهران در ازای ارائه یک ناو هلیکوپتربر به نیروهای مسلح سودان (SAF) درخواست ایجاد یک پایگاه دریایی دائمی در سواحل دریای سرخ این کشور را کرده است.

نویسنده با ابراز نگرانی عمیق نسبت به این موضوع می‌افزاید: ایران از چنین پایگاهی، برای استقرار کشتی‌های جنگی و جمع‌آوری اطلاعات استفاده خواهد کرد و به تهران این امکان را می‌دهد تا کنترل خود را در یکی از پر رفت و آمدترین خطوط کشتیرانی جهان تقویت کند. ضمن آنکه آشکارا منافع راهبردی مهمی را برای جمهوری اسلامی به همراه خواهد داشت.

طبق این تحلیل، نخستین مورد این است که استقرار نظامی دائمی ایران در سودان، موقعیت تهران در این کشور به عنوان یک بازیگر اصلی را مستحکم می‌کند و به آن اجازه می‌دهد تا با رقبای منطقه‌ای مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی که از مدت‌ها قبل در امور سودان دخالت داشتند، رقابت کند. درصورت پیروزی SAF در جنگ داخلی کنونی، جایگاه ایران بیشتر از قبل تقویت می‌شود و دسترسی تهران به معادن و صنایع این کشور افزایش می‌یابد.

دومین مزیت آن در زمینه عملیات دریایی ایران رخ می دهد و حضور مکرر نیروی دریایی ایران در امتداد آبراه کلیدی باب المندب و دریای سرخ را هموار می‌کند. علاوه بر این، ایران می‌تواند از اطلاعات جمع‌آوری‌شده از این پایگاه‌ بهره‌مند شود.

سومین مورد مهم آن است که این اقدامات بخشی از تلاش گسترده‌تر ایران برای تقویت روابطش با سودان و در کل قاره آفریقا است. یکی از نشانه‌های آن نیز سفر سال گذشته، «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران به چند پایتخت آفریقایی بود که برای تقویت حضور ایران در این قاره در میانه تنش‌ها با غرب تلاش کرد.

اگرچه این اتاق فکر آمریکایی سعی دارد تا نسبت به عملیاتی شدن این رویکرد تردید ایجاد کند، اما در پایان تصریح دارد: با اینحال تعمیق روابط ایران با ارتش سودان ممکن است در آینده دوباره از طریق دیگری مطرح شود. پیش از این پهپادهای پیشرفته ایران راه خود را به منطقه باز کرده‌اند و ممکن است در آینده نه چندان دور این پهپادها همانند سوریه و یمن در سودان هم به کار گرفته شوند. در هر صورت برنامه‌های ایران برای سودان در حال پیگیری هستند و به همین دلیل واشنگتن باید پی در پی به آن توجه داشته باشد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • واکنش مفتی عمان به تظاهرات دانشجویی در آمریکا و اروپا
  • هشدار صنعاء نسبت به توطئه‌های آمریکا برضد یمن
  • یمن سرنگونی پهپاد آمریکایی و حمله به کشتی انگلیسی را تأیید کرد
  • انصار الله یک کشتی انگلیسی را هدف قرار داد و یک پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • سردار فدوی: امام خمینی (ره) خبیثان آمریکایی و صهیونیسم را مورد حمله مستقیم قرار داد/ 92 درصد از کشورهای جهان طی 200 روز گذشته، همان مطالب 60 سال پیش امام خمینی در خصوص آمریکا را تکرار کردند
  • الحوثی: در ۲۰۲ روز، ۱۰۲ کشتی هدف قرار گرفتند
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد