Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز: موضوع تراشی برای زنده کردن نام هاشمی به یکی از دغدغه‌های اعضای خانواده وی و برخی جریان‌های سیاسی علاقمند به ایشان تبدیل شده است. یک روز خاطرات هاشمی، روز دیگر وصیت نامه ایشان، یک روز محل فوت رئیس فقید مجمع تشخیص و یک روز هم سالروز درگذشت مرحوم هاشمی است. اما بهانه اصلی سال های بعد از فوت هاشمی که از همه پررنگ تر جلوه گری کرد و تا مدت ها به آن پرداخته شد، علت مرگ هاشمی 82 ساله بود که از رادیواکتیو اضافی در بدن تا قتل وی توسط عوامل خودسر را شامل می‌شد!

حال در جدیدترین بهانه برای جلوگیری از فراموشی یاد هاشمی، مراسمی تحت عنوان خنده‌دار «سالگرد افتتاح نخستين خانه‌موزه آيت‌الله هاشمی» در روز پنجشنبه به میزبانی حسن خمینی در حسینیه جماران برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فی الواقع، نه افتتاح یک موزه، بلکه سالگرد افتتاح آن موزه باعث شده تا برخی افراد مطرح سیاسی در یک جبهه سیاسی دور هم جمع شوند و حتی برخی افراد برجسته دولت هم که این روزها نباید برای خدمت به مردم و پیگیری مشکلات کشور، سر از پا بشناسند، در این مراسم حاضر بوده اند.

مردم گلایه مند از ناکارآمدی دولت های روحانی از یاد نخواهند برد که مرحوم هاشمی رفسنجانی یکی از افتخارات خود را حمایت ویژه از حسن روحانی عنوان می کرد که توانسته بود آرای روحانی را از 3 به 50 درصد برساند و شرایط را برای پیروزی وی فراهم کند!

در همین باره، روزنامه اصلاح طلب اعتماد در گزارشی از این مراسم نوشته است: «سوم شهريورماه سال گذشته بود كه حدود 2 سال بعد از درگذشت آيت‌الله اكبر هاشمي‌رفسنجاني، خانه‌موزه او در محل زندگي‌اش با حضور سيدحسن خميني، يادگار امام راحل و اسحاق جهانگيري، معاون اول رييس‌جمهوري ايران افتتاح شد. پنجشنبه شب گذشته به‌ مناسبت سالگرد افتتاح نخستين خانه‌موزه آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني مراسمي با حضور جمعي از چهره‌هاي سياسي و فرهنگي ايران در حسينيه جماران و به ميزباني سيدحسن خميني برگزار شد. محمود واعظي و علي‌اكبر صالحي، رييس‌دفتر رييس‌جمهوري و رييس سازمان انرژي اتمي از جمله مسوولان دولتي حاضر در اين مراسم بودند. علي مطهري، يادگار شهيد مرتضي مطهري و محمدرضا بهشتي، يادگار شهيد بهشتي نيز در كنار چهره‌هايي چون آيت‌الله محمد موسوي‌بجنوردي، مجيد انصاري، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام و غلامحسين كرباسچي به ‌علاوه بيت آيت‌الله هاشمي از ديگر چهره‌هاي سرشناس حاضر در اين مراسم بودند».













محسن هاشمي‌ رفسنجاني دراین مراسم با اشاره به شيوه حكومت‌داري در روزهاي نخست انقلاب اسلامي اظهار كرد: «شهيدان مطهري، بهشتي، رجايي، باهنر و همچنين هاشمي‌رفسنجاني در روزهاي اول پيروزي انقلاب و سال‌هاي بعد از آن، شيوه‌اي خاص براي اداره كشور داشتند. شيوه‌اي كه ما امروز بيش از هر زمان ديگر به آن نيازمنديم.»

او همچنين در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه تخریب پدرش سه دهه به طول انجامید، گفت: «خصوصيت مشترك اين عزيزان تحمل تخريب‌هايي بود كه عليه آنان از سوي جناح‌هاي مختلف صورت مي‌گرفت. همه اين افراد مقابل تمام تخريب‌ها ايستادند و به انقلاب خدمت كردند اما يك تفاوت در اين زمينه وجود دارد آن هم اينكه در ميان اين افراد هاشمي‌رفسنجاني تنها كسي است كه در طول سه دهه انقلاب از عمر انقلاب اسلامي به‌طور مداوم مورد تخريب قرار گرفت.»

در ادامه، علی مطهری، نماینده قبلا اصولگرای مجلس و اصلاح طلب امروز مجلس که در این مراسم حاضر شده بود، با تمجید از «مرد مصلحت بودن» هاشمی رفسنجانی گفت: «هاشمي‌رفسنجاني مصلحت را هميشه بر منافع شخصي ترجيح مي‌داد حتي اگر باعث تخريب خودش مي‌شد. دقيقا همان كاري كه در جريان پذيرش قطعنامه 598 انجام داد و نزد امام رفت و گفت كه حاضر است مسووليت اين اقدام را بپذيرد و انتقادها را به جان بخرد.»

او ادامه داد: «اين روحيه كه هاشمي‌رفسنجاني از آن برخوردار بود، روحيه بسيار مهمي است. اين روحيه كه كسي با رهبران جامعه اسلامي با صداقت رفتار كند و اگر در جايي احساس كرد كه بايد موضوعي را مطرح كند، آن را به زبان آورد و به‌طور كلي از دروغگويي به حاكمان جامعه اسلامي خودداري كند، روحيه بسيار ارزشمندي است كه هاشمي‌رفسنجاني به خوبي از اين روحيه برخوردار بود.» کپی متن خبر برچسب ها: هاشمی رفسنجانی مجمع تشخیص مصلحت نظام جماران سید حسن خمینی علی مطهری فاطمه هاشمی محمود واعظی جهانگیری خانه موزه هاشمی

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: هاشمی رفسنجانی مجمع تشخیص مصلحت نظام جماران سید حسن خمینی علی مطهری فاطمه هاشمی محمود واعظی جهانگیری خانه موزه هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۷۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر این موزه که در محوطه‌ی طبقه هم‌کف دانشگاه افتتاح شد، شامل گنجینه‌ای ارزشمند از آثار، قطعات، ابزارآلات، تصاویر و سایر اقلام مرتبط با فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه که جنبه تاریخی و هویتی دارد، در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفته است.

علاوه بر افتتاح موزه و بازدید معاون رییس جمهور و هیات همراه از دانشگاه، طی نشستی یک توافق نامه همکاری نیز به امضای طرفین رسید.

در آیین امضای توافق‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و افتتاح موزه این دانشگاه، روح االه دهقانی معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر حمایت از استادان محور و الگو در تربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده در دانشگاه‌ها که به واسطه اشتغال استادان دانشگاه به آموزش، فعالیت های فناورانه و تولید علم تا حدی به فراموشی سپرده شده، موضوع شاگردپروری است. بیشتر استادان دانشگاه‌های مطرح و فنی کشور، غالبا سرگرم تولید علم و توسعه فناوری بوده و کمتر روی پرورش، تربیت و بالندگی شخصیت و هویت دانشجویان تمرکز داشته‌اند.

وی افزود: این در حالی است که استادانی داریم که از توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی در تربیت و رشد دهی دانشجویانی که آینده‌ساز کشور شوند، برخوردارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از استادانی که در کنار کار علمی خود، شاگردپروری می کنند و برای دانشجویان وقت می گذارند، حمایت می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه این طرح به صورت سالیانه اجرا می شود و از این تعداد، ۱۰ استاد برتر از گرنت تشویقی برخوردار می شوند، افزود: امیدواریم اجرای این طرح به ایجاد انگیزه در استادانی که به موضوع شاگردپروری اهمیت می‌دهند کمک کند و زمینه برای تربیت نخبگان و افراد توانمند که در توسعه علمی و فناورانه مجدانه کار می کنند اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش راهبردی و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در مقاطع گوناگون کشور افتخار آفرین بوده و چه قبل از انقلاب و چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن نقش مهمی در سازندگی و توسعه امروز کشور ایفا کرده است.

کد خبر 6092341

دیگر خبرها

  • عکسی جالب؛ دست سفت احمدی‌نژاد با احمد جنتی در مراسم ختم
  • پاسداشت سعید امیرسلیمانی به بهانه رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» + تیزر مستند
  • زنجان میزبان جام تختی آزاد؛ برگزاری جام هاشمی‌نژاد در خرداد
  • مطهری امام
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • تصویری دیده نشده از ۱۶ سالگی آیت‌الله هاشمی در کنار دوستانش