Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@21:09:24 GMT

چاپ سه بعدی زین دوچرخه امکانپذیر شد

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۸۴۷۶

چاپ سه بعدی زین دوچرخه امکانپذیر شد

زین های دوچرخه معمولا با فوم تولید می شوند، اما به اندازه کافی نرم و منطعف نیستند. یک فناوری جدید تولید مدل های بهتر این زین ها را با چاپگر سه بعدی ممکن می کند.

شرکتی به نام کربن با کمک گرفتن از متخصصان فناوری در سیلیکون ولی موفق به تولید زین دوچرخه با چاپگر سه بعدی شده که بسیار نرم تر و در عین حال مستحکم تر و منعطف تر از زین های عادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زین با نام رسمی S-Works Power،  با استفاده از فرایندی موسوم به سنتز نور دیجیتال تولید شده که قبلا توسط شرکت آدیداس هم برای تولید کفش با استفاده از چاپگر سه بعدی به کار گرفته شده بود. در این روش نور ماوراء بنفش با گذر از یک مجرای تحت نفوذ اکسیژن بر روی یک سطح آغشته به نوعی صمغ مایع تابانده می شود. در نتیجه این صمغ می تواند حالت برنامه ریزی شده را به خود بگیرد.

این فناوری تولید زین دوچرخه را با سرعت بالا و با انعطاف مطلوب تر ممکن می کند. علاوه بر این، می توان لایه های متنوعی را به این نوع زین ها اضافه کرد. محصول نهایی این فرایند زینی یکپارچه است که لایه های مختلف آن به مرور زمان از هم باز نمی شوند. ساختار شبکه پیچیده ای این زین متشکل از ۱۴۰۰۰ قطعه کوچک و ۷،۷۹۹ گره بین آنهاست.

قرار است زین یادشده در ابتدای سال ۲۰۲۰ روانه بازار شود. البته قیمت این محصول اعلام نشده، اما دو مدل از آن با پهنای ۱۴۳ و ۱۵۵ میلیمتر در دسترس علاقمندان قرار می گیرد. وزن مدل کوچک تر ۱۸۹ گرم اعلام شده است./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۸۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان