Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نهمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین اخبار درباره فیلم سینمایی خروج ساخته ابراهیم حاتمی کیا و عدم حضور محمود پاک‌نیت در این فیلم سینمایی اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:39 - 09 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۶۰۷۲

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نهمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین اخبار درباره فیلم سینمایی خروج ساخته ابراهیم حاتمی کیا و عدم حضور محمود پاک‌نیت در این فیلم سینمایی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حسینیه‌ای به وسعت دلها» شعار امثال «رادیو محرم» /الگوی صحیح عزاداری را از اهداف مهم خود قرار داده‌ایم

مسعود کاویانی مدیر رادیو محرم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیت‌های رادیو محرم برای ایام عزاداری سالار شهیدان گفت: رادیو محرم از امروز مورخ نهم شریور ماه از ساعت ۱۸ آغاز به کار خواهد کرد، این رادیو از طریق موج FM ردیف ۹۵.۵ مگاهرتز برای مخاطبان پخش خواهد شد.

وی در همین راستا ادامه داد: همچنین مخاطبان می‌توانند از طریق گیرنده تلویزیونی «رادیو نما»، «رادیو محرم» را دریافت کنند، علاوه بر این رادیو محرم از طریق اپلیکیشین ایران صدا نیز قابل دسترسی برای شنوندگان خواهد بود.

سرپرست رادیو معارف با اشاره به شعار امسال رادیو محرم اذعان کرد: رادیو محرم امثال با شعار «حسینیه‌ای به وسعت دلها» فعالیت خود را آغاز خواهد کرد، مهمترین اهداف آن بازخوانی درس‌ها و عبرت‌های عاشورایی، مهندسی الگوی صحیح عزاداری با رویکرد شور، شعور و حماسه، ترویج مقتل خوانی و روضه خوانی براساس منابع معتبر شیعی، تقویت و ترویج اشعار، مداحی‌های متقن و معتبر، همچنین ترویج سبک‌های مداحی بر اساس رهنمود‌های بزرگان و علما از اهداف اصلی این رادیو است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

بازی در فیلم «ابراهیم حاتمی‌کیا» را رد کردم/برای سریال «سلمان فارسی» با من صحبتی نشده است

محمود پاک‌نیت بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریالی به نام «دخترم نرگس» به نویسندگی و کارگردانی باقر پیران هستم و فعلاً به غیر از این اثر کار دیگری را قبول نکرده ام. 

وی درباره زمان باقی مانده از فیلمبرداری سریال دخترم نرگس افزود: نزدیک به یک ماه و نیم از فیلمبرداری سریال باقی مانده و کار من به واسطه نقشی که در آن دارم بسیار زیاد است. 

بازیگر سریال «یوسف پیامبر(ع)» در مورد مضمون این سریال اضافه کرد: ژانر این مجموعه اجتماعی است که به مشکلات یک خانواده می پردازد، دخترم نرگس با مفهوم ارتباط ادیان ساخته شده و رابطه بین ارامنه و مسلمانان را بررسی می کند، پدر خانواده مشکلات فراوانی با دختر خود دارد و در آخر متوجه می شود که پدر آن دختر نیست. 

وی درباره احتمال حضورش در سریال سلمان فارسی و حضرت موسی (ع) اذعان کرد: من دوست دارم این دو اثر حضور داشته باشم اما هنوز هیچ پیشنهادی برای بازی در این آثار به من نشده است. 

این بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به آخرین پیشنهاد سینمایی خود تصریح کرد: به تازگی برای بازی در فیلم سینمایی «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا پیشنهاد داشتم اما به دلیل مشغله فراوان و تعهد به سریال دخترم نرگس این پیشنهاد را رد کردم، بازی در سریال وقت زیادی را از بازیگر می گیرد و شاید به همین دلیل من در سینما کم کارتر هستم.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

جشن خانه سینما یا جولانگاه اظهار‌نظرهای نامربوط سلبریتی‌های یک شبه

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و یکمین جشن بزرگ خانه سینما شامگاه دیشب در سالن همایش‌های برج میلاد تهران با معرفی بهترین‌های سینما در سالی که گذشت به کار خود پایان داد. 

فارغ از نوع داوری در میان آثار و جوایزی که به طور معمول بر خلاف جشنواره فیلم فجر، جشن حافظ و یا جشن منتقدان بود، یکی از مسائلی که در برنامه دیشب بیش از هر چیز به وضوح به چشم می خورد را می‌توان به اظهار نظرهای نامرتبط با حوزه فرهنگ و سینما از سوی نامزدها و برندگان نسبت داد. 

اتفاقی که شاید مثل تمامی رفتار سلبریتی گونه به یک تب تبدیل شده و حال بازیگران و اهالی سینما خود را در جایگاهی می بینند که برای اظهار نظرات سیاسی و البته غیر کارشناسانه از یکدیگر سبقت گیرند، هر چند طی سالهای گذشته اظهار نظرات سلبریتی ها در فضای مجازی همواره نشان از عدم سواد رسانه‌ای آنها داده اما نکته مهمتر پشیمانی همیشگی آنها و عقب نشینی از تصمیمات شتاب زده شان است. 

به هر ترتیب جشن خانه سینما جولانگاهی برای همین اظهار نظرات شده بود و سلبریتی ها پس از حضور روی صحنه در رقابتی نفسگیر می‌خواستند خودشان را سیاسی‌تر از سایرین نشان دهند، آن‌ها در نظرات خود همواره خود را سینه چاک جامعه اعلام کرده اما به واقع در رفتار خود تاکنون چگونه عمل کرده‌اند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

برنده جایزه گلدن گلوب در سن ۸۰ سالگی درگذشت

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، «ولری هارپر» بازیگر پیشکسوت سینمای هالیوود صبح امروز در سن هشتاد سالگی بعد از سالها مقاومت در برابر بیماری سرطان ریه چشم از جهان فرو بست.

هارپر بیست و دوم آگوست سال ۱۹۳۹ در منطقه سافرن ایالت نیویورک به دنیا آمد، ویاز سال ۱۹۵۹ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است، اولین بار در شوی تلویزیونی «راک راک راک» جلوی دوربین رفت.

وی سابقه بسیار فراوانی در عرصه بازیگری تلویزیون دارد، هارپر طی سالها فعالیت در عرصه بازیگری در حدود هفتاد اثر سینمایی و تلویزیونی به ایفای نقش پرداخت و حتی تا سال جاری نیز در سریال «پدر امریکایی» نیز جلوی دوربین رفت. 

هارپر در طی این سال‌ها افتخارات فراوانی به دست آورد، وی در یازده جشن سینمایی نامزد دریافت جایزه و هر یازده بار توانست جوایز را به خانه ببرد که از جمله مهمترین آن می‌توان به دریافت جایزه گلدن گلوب در سال ۱۹۷۵ به خاطر بازی در سریال کمدی رودا اشاره کرد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

ادامه حیات چاپخانه‌ها با دشواری مواجه شده/ آسیب‌شناسی در حوزه چاپ و نشر را مدت‌هاست فراموش کرده‌ایم

حمید غفاری مدیر چاپخانه نور حکمت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مشکلات چاپخانه‌ها گفت: صنعت چاپ طی چند سال اخیر با مشکلات متعددی روبرو شده، کمبود مواد اولیه مالیات بر ارزش‌ افزوده و از همه مهم‌تر مشخص نبودن متولی اصلی صنعت چاپ شرایط را برای فعالیت چاپخانه‌داران بسیار سخت و دشوار کرده است.

وی درباره حل مشکلات و رفع موانع و آسیب‌های موجود در حوزه چاپ و نشر بیان کرد: آسیب‌شناسی در حوزه چاپ و نشر مدت‌هاست که به فراموشی سپرده‌شده است، این شرایط برای افرادی که در چاپخانه‌ها به فعالیت می‌پردازند و فرهنگ را ترویج می‌کنند بسیار شرایطی دشواری را به همراه دارد. تعداد چاپخانه‌هایی که طی یک سال گذشته تعطیل‌شده‌اند بسیار زیاد هستند.

غفاری پیرامون انتقاداتی که به چاپخانه‌داران وارد می‌کنند ابراز کرد: برخی معتقدند که برای رونق‌بخشی چاپ باید از ماشین‌آلات و فن‌آوری نوین و به‌ روز استفاده کرد این در حالی است که به‌ روز بودن ماشین‌آلات نیازمند زیرساخت‌ها و تسهیلاتی است و از سوی دیگر وجود تضمینی برای انعقاد قرارداد‌هایی که بتواند سود و ادامه فعالیت چاپخانه‌ها را در بر گیرد ضروری است.

وی در خصوص مشکلاتی که ضربات مهلکی را بر بدنه صنعت چاپ وارد کرده است ابراز کرد: از آنجا که صنعت چاپ جزو بخش‌های خصوصی محسوب می‌شود نتوانسته از امکانات و تسهیلات لازم برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های خود استفاده لازم را ببرد از سوی دیگر مشکلات درون صنفی در اتحادیه بر چالش‌های موجود افزوده است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جایزه گلدن گلوب پدر امریکایی راک راک راک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است

فیلم سینمایی «همسایه شما، زهره» به کارگردانی علی درخشنده از چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در سینماهای گروه «هنروتجربه» اکران شد. از این رو به گفت‌وگو با مهسان فراست منتقد و کارشناس سینما و تئاتر درباره این فیلم پرداخته‌ایم.

مهسان فراست منتقد و کارشناس سینما درباره فیلم سینمایی همسایه شما، زهره گفت: همسایه شما، زهره فیلمی است که درد دارد اما علاج ندارد. در بطن جامعه آدم‌های دردمند چاره ای جز سکوت یا مرگ ندارند. در این فیلم زهره زنی با درد مشترک جامعه امروزی تلاش دارد حرف بزند، سکوتش را بشکند و صدایش را فریاد بزند، ولی متاسفانه در جامعه ما این صدا را خفه می‌‌کنند.

وی ادامه داد: فیلم همسایه شما زهره، تلاش دارد بیانگر بی مهری‌های جامعه ای باشد ‌که هیچ کس از حال دیگری خبر ندارد، حتی در جامعه کوچکی مانند خانواده. در خانواده آنقدر بی عاطفی افراد موج می‌زند و کسی صدای تنهایی مادر را نمی‌شنود که زهره مجبور می‌شود انتقام بگیرد.

این منتقد افزود: درخشنده به درستی درد امروز را می‌فهمد و در این فیلم به روانکاوی و آسیب های جامعه اجتماعی ایران می‌پردازد که بیشتر افراد در زمان طفولیت گریبان گیر آن می‌شوند و در بزرگسالی آثار این افسار گسیختگی بیشتر گریبان گیر آن‌ها می‌شود.

فراست بیان کرد: زیبایی داستان دلنوشته‌ها و به نوعی اعترافات زهره است که به زیبایی داستان اضافه کرده است و تماشاگر با نوشته‌های زهره دوست دارد ادامه داستان را ببیند. همچنین بازی خانم رویا افشار نشان از چیره دستی ۴۰سال هنرمند بودن را به رخ می‌کشد. 

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: این فیلم سینمایی در آخر این حرف را می‌زند که آدم‌های جامعه ما درد دارند، از بی کسی، بی‌مهری غم دارند اما در تنهایی خود گیر می‌کنند؛ آدما وسط غم و تنهایی و غصه‌هایشان می‌میرند و شاید ظاهراً همه چیز خوب باشد اما روح در بدن جان می‌دهد و انسان فکر می‌کند دیگر توان ادامه دادن ندارد و نفس کم آورده است. در آخر می‌‌گویم آدم‌ها را در ناراحتی و در تنهایی رها نکنید چون آن زمان آدم زنده است اما واقعاً می‌میرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • حواشی حضور مهران رجبی در سریال پایتخت
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها