Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد آلاله مدیر گروه خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی خوزستان با اشاره به اینکه در تابستان پارسال ۱۲۵ هزار هکتار از محصولات تابستانی کشاورزی بیمه شده بود، گفت: امسال بیمه این محصولات تا ۲۵ هزار هکتار کاهش یافته است.

او علت کاهش بیمه را بهبود منابع آب استان، عبور موقت از بحران خشکسالی، احساس امنیت کشاورزان از بروز حوادث و به صفر رسیدن سهم دولت در پرداخت حق بیمه برنج دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت جهاد کشاورزی امسال کشت برنج را غیر از استان‌های شمالی ممنوع اعلام کرد به همین دلیل صندوق بیمه محصولات کشاورزی سهم دولت در بیمه برنج در خوزستان را حذف و آن را برعهده شالیکاران گذاشت.

سهم دولت در پرداخت حق بیمه محصولات کشاورزی که ممنوعیت یا محدودیت کشت نداشته باشند ۵۴ درصد است و ۴۶درصد هم برعهده کشاورز است.

امسال حدود ۱۸۳ هزار هکتار از زمین‌های خوزستان به زیر کشت شلتوک رفت که در مقایسه با پارسال بیش از سه برابر افزایش یافته است.

مدیرگروه خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی خوزستان آخرین مهلت برای بیمه زمین‌های کشاورزی خوزستان در فصل تابستان را ۱۵شهریور ۱۳۹۸ اعلام کرد و گفت: این زمان تمدید نخواهد شد.

افزایش ۴۰۰ هکتاری تقاضای بیمه دام، طیور و آبزیان

این مقام مسئول به افزایش قابل توجه تولیدکنندگان خوزستانی از بیمه دام، طیور، آبزیان و بخش باغداری اشاره کرد و گفت: امسال حدود یک هزار و ۴۰۵ هکتار مزارع پرورش آبزیان در خوزستان زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته که در مقایسه با پارسال ۴۰۰هکتار افزایش نشان می‌دهد.

او میزان بیمه دام سبک را ۴۵۴ هزار ۹۶۴ راس بیان کرد و افزود: تعداد دام بیمه شده در خوزستان تاکنون را در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۶ هزار و ۵۰۰ راس افزایش داشته است، این درحالی که ۳۰ میلیون و ۶۶۶هزار قطعه طیور نیز زیر پوشش بیمه قرار گرفتند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود ۹ میلیون قطعه بیشتر شده است.

محمد آلاله به افزایش ۳۵ درصدی بیمه باغات خوزستان اشاره کرد و اذعان داشت: امسال ۲۸هزار و ۸۶۷هکتار باغ زیر پوشش بیمه قرار گرفتند در حالی که این سطح در مدت مشابه پارسال ۱۷هزار و۳۶۴هکتار بود.

انتهای پیام/گ

آغاز بیمه محصولات کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی