Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابراهیم رییسی در دیدار با جانبازان و خانواده‌های شهدای ترور، اظهار کرد: هشتم شهریور ماه سالروز شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر شهیدمان است و در چهاردهم این ماه آقای قدوسی دادستان کل انقلاب وقت به شهادت رسیدند و به روح مطهر این شهدا درود می‌فرستیم و یاد و خاطره همه شهدای عالیقدرمان را به ویژه شهدای ترور گرامی می‌داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: خانواده معظم شهیدان در همه جا پرچم برافراشته‌ای هستند که این پرچم نشان انقلاب اسلامی، ارزش‌های انقلاب اسلامی، راه، خط، مقصد و مقصود امام (ره)، اقتدار و عزت نظام اسلامی و مظلومیت این نظام و شهدای عالیقدر است.

رئیسی ادامه داد: هر کجا وابستگان شهدا در هر کوی و برزنی از این کشور و منطقه و جهان هستند، پرچم برافراشته‌ای برای معرفی یک مکتب است که آن مکتب فرهنگ ایستادگی، مقاومت و اقتدار را به بشریت می‌آموزد.

وی با بیان اینکه تجلیل از مقام شهدا و خانواده شهیدان امروز وظیفه همه است، تصریح کرد: خانواده معظم شهیدان در هر کوی و برزن و دانشگاه و حوزه‌ای و در جای جای کشور عزیزمان و در هر جایگاهی که هستند، باید این پرچم برافراشته را، برافراشته نگهدارند.

رئیس قوه قضاییه گفت: از فرزند شهید بزرگوار آیت الله سید عبدالکریم هاشمی نژاد که امروز به عنوان تجلیل از مقام شهدا و پیگیری موضوع خانواده معظم شهدا و ترور، این مسئله را در دستور کار خود و دیگر خانواده‌های شهدا قرار داده، تشکر می‌کنم. خانواده شهدا نشانه‌هایی از اقتدار و مظلومیت نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و همواره باید یاد و خاطره آن‌ها را گرامی بداریم.

رئیسی خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه و هنر باید در این رابطه مسئولیت مضاعفی را احساس کنند و بدانند که امروز پرداختن به شهدای ترور که مظلومانه به شهادت رسیدند، تکلیف آنهاست.

وی افزود: نسبت به شهدای عالیقدر ترور باید کار رسانه‌ای و هنری مضاعفی صورت گیرد و به هیچ وجه نباید یاد شهدای ترور کمرنگ شود و یا خدای نکرده با گذشت زمان به آن‌ها پرداخته نشود و همواره باید به موضوع شهید و شهادت به صورت عام و به ویژه به شهدای ترور پرداخته شود.

رئیسی با بیان اینکه چهره کسانی که حامی ترور هستند باید برملا شود، گفت: باید معلوم شود که آل سعود با پول‌های خود چگونه تروریست‌ها را حمایت می‌کند. غربی‌ها که امروز مدعی دفاع از حقوق انسان هستند و داعیه مبارزه با تروریسم دارند، چگونه کشور خود را به پایگاه تروریست‌ها تبدیل کرده‌اند و دفترشان کنار کاخ سفید است. این چهره باید برای دنیا برملا شود و معلوم شود که این‌ها در حمایت از حقوق انسان و بشر و ضدیت با ترور دروغ می‌گویند.

وی ادامه داد: جمله‌ای که وجود مقدس دختر سه ساله ابی عبدالله (ع) گوشه خرابه شام دارد، جمله عجیبی است؛ در درد دلی که با سر مطهر ابی عبدالله (ع) دارد، جمله‌ای را از این دختر خردسال نقل کرده‌اند که به نظر بنده این جمله را باید در تاریخ ثبت کنند و در همه قرون و اعصار باید به این جمله پرداخته شود. او می‌داند سر مطهر شهید بزرگوار سیدالشهدا (ع) در یک طَبق جلوی او گذاشته شده؛ اما سئوال دارد و این سئوال کودک خردسال ابی عبدالله (ع) از تاریخ است و باید تاریخ جواب دهد.

رئیسی با اشاره به اظهارات فرزند "شهید کوهسار فاتحی" از شهدای ترور که در این جلسه دلنوشته‌ای خطاب به پدرش خواند، اظهار کرد: این سخن همه فرزندان شهداست که چه کسی بوده که مرا در حال کودکی، یتیم کرده است. تاریخ باید به سوال کودک اباعبدالله (ع) در گوشه خرابه جواب دهد؛ هنوز جواب نداده، چرا؟ سوال کودک حضرت سیدالشهدا (ع) این بود: " مگر من چه کردم؟ چه کسی رگ‌های گردن تو را برید". این سخن ولو یک سخن عاطفی از یک دختر خردسال است، اما همراه با خود یک دنیا معنا دارد و باید دنیا جواب دهد که به چه تقصیری خون مطهر ابی عبدالله (ع) را ریختند؛ به چه تقصیری فرزندان او را یتیم کردند؛ این سخن بسیار پرمغزی است که از دختر خردسال ابی عبدالله (ع) بیان شده است.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: امروز عزیز اهوازی، کرد، فارس، در گوشه و کنار کشور سئوالشان همین است که برای چه خون این‌ها باید ریخته شود و باید دنیا جواب دهد که چرا کسی که سخن از خدا، نجات انسان، ارزش‌های الهی و قرآنی دارد و نام پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) را بر زبان جاری می‌کند و در حال خدمتگزاری به خلق و گره گشایی از زندگی مردم است، باید به خاک و خون کشیده شود؟ چرا فقط به این جرم که یک انقلابی، مخلص و خدمتگزار مردم است، باید خونش ریخته شود؟

وی افزود: امروز باید دنیا از اسرائیلی‌ها سئوال کند که خون این جوانان هسته‌ای ما که جز علم، فناوری و رشد و پیشرفت دانش برای کشور کاری نکردند، به چه جرمی ریخته شد؟ این همان سخن و سئوال نازدانه ابی عبدالله (ع) است و همین سخن زین العابدین (ع) است که در عاشورا بار‌ها فرمودند که دنیا باید جواب دهد.

رئیسی ادامه داد: جوانی که تمام زندگی وی فقط وقف علم، فناوری، پیشرفت، اقتدار و عزت کشور است، چرا و به چه جرمی باید خون وی بر زمین ریخته شود؟ این‌ها را باید از این حکومت غاصب اسرائیل و صهیونیست‌ها سئوال کنند و این جریان مظلومیتی است که شهدای ما دارند.

رئیس قوه قضاییه گفت: باید از این‌ها سئوال شود و این چهره نفاق که این‌ها مدعی حقوق بشر هستند، باید برملا شود. هم از نظر رسانه و هنر باید به عظمت شهدا و افتخار و اقتداری که آفریدند، پرداخته شود و هم جهل زدایی از مردم کنند.

وی با بیان اینکه در زیارت اربعین می‌خوانیم که وجود مقدس ابی عبدالله (ع) خون مطهر خود را داد تا از مردم جهل زدایی شود، خطاب به حاضرین در جلسه اظهار کرد: امروز جوامع بشری دچار یک جاهلیت است؛ منتهی یک جاهلیت مدرن که در آن هم علم و فناوری و هم امپراطوری رسانه‌ای و خبری بسیار گسترده است و هم قدرتی در پشت این جاهلیت مدرن قرار دارد.

رئیسی بیان داشت: آنکه می‌تواند چهره جاهلیت مدرن را که امروز دنیا مبتلا به آن است برملا کند، خون مطهر شهدای عالیقدری همچون رجایی، باهنر، بهشتی، لاجوردی و شهدای ترور و شهدای عالیقدری است که مظلومانه در کردستان و اهواز و جای جای این کشور به شهادت رسیدند.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: همچنان که خون ابی عبدالله (ع) جریان جاهلیت آن روز را برملا کرد، شهدای عالیقدر ما به ویژه شهدای ترور این ظرفیت را دارند. خون شهید هاشمی نژاد و شهدای عالیقدر ما این ظرفیت را دارد که جاهلیت مدرن و شاخصه‌های آن را در عالم به ویژه به جوان‌های آینده ساز این کشور، منطقه و جهان معرفی کند.

وی افزود: این نکته بسیار مهم و حائز اهمیتی است و حتما لازم است یک کار حقوقی قوی در مورد این قضیه صورت گیرد.

رئیسی ادامه داد: وزارت امور خارجه، بخش بین الملل قوه قضاییه، حوزه‌های بین المللی و NGO‌های فعال این کار را به صورت رسمی باید از طریق همه مجامع بین المللی دنبال کنند و پرونده‌ها به شکل حقوقی مبتنی بر آنچه از میثاق‌های بین المللی وجود دارد، پیگیری شود.

وی ادامه داد: شاید به دلیل حضور استکبار در بسیاری از مجامع و دادگاه‌های بین المللی به سهولت امکان خونخواهی و اینکه سازمان‌های تروریستی پای میز محاکمه کشیده شوند، وجود نداشته باشد؛ اما این موارد نباید ما را از اقدام و پیگیری باز دارد.

رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: باید اسناد این قضیه توسط وزارت اطلاعات، وزارت امور خارجه، قوه قضاییه و همه بخش‌ها کامل شود. مسئولیت کیفری در ترور متوجه کل سازمان تروریستی است و سازمان منافقین و بسیاری از این سازمانها، مسئولیت کیفری دارند و می‌شود کیفرخواست بلندی برای آن‌ها تنظیم کرد و رسیدگی به آن را از مجامع بین‌المللی خواست.

وی ادامه داد: حتی اقدام نکردن مجامع بین‌المللی قابل پیگیری و معرفی به مردم جهان است.

رئیسی گفت: مردم جهان بدانند امروز سازمان‌هایی مدعی حقوق انسان هستند که خون انسان برایشان هیچ ارزشی ندارد. آن چیزی که مهم است، نگاه به خواست مستکبرین است و این موضوع باید برای مردم دنیا روشن شود که امروز کشور‌های آن‌ها پایگاه تروریست‌ها در عالم شده است.

وی افزود: باید در این رابطه به صورت جدی کار حقوقی انجام شود؛ لذا خانواده‌های شهدایی که در رابطه با این موضوع به صورت حقوقی کار کرده‌اند، به مجموعه‌ها کمک کنند و عزیزان ما از طریق دستگاه‌های رسمی حتماً این موارد را دنبال نمایند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: امروز یک استاندارد دو گانه در عالم وجود دارد که این استاندارد دو گانه باید برای تمام مردم دنیا روشن شود و نفرت تمام مردم نسبت به مستکبرین برانگیخته شود. برانگیخته شدن نفرت عمومی نسبت به عملکرد بسیار تاریک و سیاه و ظلمانی آن‌ها از مهم‌ترین اهدافی است که باید در این رابطه دنبال شود.

وی در توضیح این مطلب گفت: قبل از اینکه این سازمان تروریستی در یک دادگاه بین المللی محکوم شود، باید در افکار عمومی و وجدان‌های بیدار دنیا محکوم شود. ممکن است آن‌ها به دلیل سلطه‌شان در دادگاه‌های بین المللی نگذارند این کار صورت گیرد؛ اما افکار بسیار روشن و ذهن‌ها و وجدان‌های بیداری در عالم وجود دارد که اگر این مسائل به درستی پیگیری شود، حتماً حرکت آن‌ها محکوم خواهد شد. این موضوع خود گام مهمی است که وجدان‌های بیدار در عالم این سازمان‌های تروریستی را محکوم کنند.

رئیسی گفت: آن چه امروز در منطقه از بیداری و برملا شدن چهره تروریست‌ها در کشور، منطقه و جهان می‌بینید، محصول خون مطهر فرزندان و همسران شماست؛ چون خون آن‌ها متصل به ثارالله است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: مگر خداوند متعال از خون ابی عبدالله (ع) گذشت که از خون مطهر یک شهید بزرگوار از کودک خردسالی که مظلومانه به شهادت رسیده تا پیرمرد ۸۰ ساله مانند مرحوم اشرفی اصفهانی بگذرد؟ این امر امکان ندارد. خداوند از خون مطهر این شهدا که به عاشوراییان متصل هستند، هرگز نخواهد گذشت.

وی تصریح کرد: یقین بدانید من به شما خانواده شهدا، همسران، پدران، مادران و فرزندان با افتخار شهدا اعلام می‌کنم این از نشانه‌های سحر است؛ آنچه شما از بیداری و آثار و برکت خون‌های مطهر می‌بینید، هنوز ابتدای راه است و آثار بسیاری دارد.

رئیسی با طرح این موضوع که مگر در هم پیچیده شدن طومار داعشی‌ها، القاعده‌ها و تروریست‌های این منطقه آسان صورت گرفت، گفت: محمد طا‌های خردسال ما در اهواز جان می‌دهد و این موضوع برای پدر و مادر بسیار سخت است و همانطور که گفتم آثار روحی و روانی‌اش برای آن‌ها بسیار سخت است؛ اما می‌دانید این خون‌های مطهر چه می‌کند؟ آنچه شما از موفقیت و توفیق جبهه اسلامی در منطقه می‌بینید، محصول خون شهدای عالیقدر است.

رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: تردید نداشته باشید آن چه امروز در کشور و نظام می‌بینید محصول خون مطهر شهدای کربلا و شهدای کربلا‌های ایران اسلامی است؛ لذا برکات این خون‌های مطهر، برکات بسیاری است؛ لکن ما در جایگاه تعظیم و تکریم نسبت به خون مطهر شهدا و خانواده معظم شان باید پیگیری کنیم که چهره مستکبرین و سازمان‌های تروریستی بیش از پیش برملا شود و از لحاظ حقوقی و رسانه‌ای این کار باید مجدانه دنبال شود.

وی افزود: امیدواریم خداوند به همه ما مدد کند و ما بتوانیم وظیفه خود را در مقابل خون مطهر شهدا انجام دهیم و خانواده‌های مکرم و معظم شهدا بتوانند پرچم‌های برافراشته‌ای برای معرفی ارزش‌های انقلاب اسلامی، عزت، افتخار، اقتدار و مظلومیت شهدای ترور باشند و این کشور و نظام که افتخارات بسیاری دارد، چهره منافقین پلیدی را که هم در جنگ تحمیلی به عنوان سربازان صدامیان و هم در جاسوسی برای اسرائیلی‌ها و کمک به داعش و گروهک‌های تروریستی پیگیری و عمل کردند، برای مردم دنیا بیش از پیش برملا کند.

رئیسی تصریح کرد: جریان منافقین و گروه‌های تروریستی بیش از ۱۷ هزار نفر را در این کشور به شهادت رساندند و از رئیس جمهور، نخست وزیر و رئیس دیوان عالی کشور تا بسیاری از شهروندان و همچنین زن، مرد، کودک و خانواده‌های بسیاری را عزادار کردند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ان‌شاءالله بخش‌های مختلف در کشور به لحاظ حقوقی، رسانه‌ای و هنری و شما در جایگاهتان به عنوان پرچمی برافراشته بتوانید هم افتخار و اقتدار این نظام و شهدای عالیقدر و هم مظلومیت این عزیزان را برای همگان بیش از پیش تبیین کنید.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از آقای هاشمی نژاد تشکر می‌کنم و خانواده معظم شهدایی که نتوانستند در این فرصت مطالبشان را بیان کنند، اگر نکاتی داشتند مرقوم بفرمایند و به دوستان بدهند؛ آن‌ها به دست من می‌رسانند.     منبع:قوه قضاییه

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عربستان سعودی تروریست آیت الله رئیسی آل سعود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۰۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سال گذشته در کشور ۱۶ هزار زلزله به ثبت رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه یک میلیون و 200 هزار شرکت صنعتی بالای 500 نفر و 150 هزار شرکت معدنی وجود دارد، اظهار داشت: این کارکنان می‌توانند در قالب تیم‌هایی تحت آموزش قرار بگیرند و در بحران‌ها در کنار دستگاه‌های امدادرسان باشند.

وی با بیان اینکه در صنعت بیمه باید از روش‌های نوین استفاده شود که سبب جذب مشتری شود افزود: براساس آمار اعلام شده تکرار وقوع زلزله در کرمانشاه حدود 40 تا 45 سال بوده و در آخرین زلزله 37 هزار واحد تخریب شده است و نسبت به میزان دریافتی بیمه این تعداد بسیار ناچیز است.

نامی گفت: باید مردم به بیمه اطمینان داشته باشند و ظرفیت آن افزایش یابد که در صورت تخریب منزل، فرد اطمینان داشته باشد که با خسارت بیمه منزل او تا انتها ساخته می‌شود و دغدغه دیگری نداشته باشد. 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در سیل خرداد ماه سال گذشته 179 هزار هکتار خسارت دید که کمتر از 10 درصد بیمه بودند افزود: 1961 خودرو گرفتار سیل شدند که هیچکدام بیمه نبودند و این هنر بیمه‌گران است که مردم را ترغیب کنند.

نامی با بیان اینکه 8000 کیلومتر شبکه برق، آب و گاز در کشور وجود دارد که باید بیمه شود عنوان کرد: ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه شوند و در صورت تخریب مکانی بالاترین فرد در دستگاه مسئول است و این موضوع به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه از 66 مخاطره‌ای که تاکنون در دنیا شناسایی شده 44 مورد ان در کشور ما به وقوع پیوسته است گفت: مهمترین مخاطرات کشور ما به ترتیب سیلاب، زلزله، فرونشست، آتش سوزی، سرمازدگی و خشکسالی و غیره است و دو مورد اول از اهمیت بسیاری برخوردار هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه برای زلزله باید عزم عمومی وجود داشته باشد که مقاومت سازه را به هشت ریشتر و برای اماکن حساس به 10 ریشتر برسانیم افزود: سالانه در کشور حدود 15 هزار زلزله رخ می‌دهد که یک پنجم آن بالای چهار ریشتر است.

نامی گفت: در سال‌هایی که زلزله‌های مهم در کشور رخ داده همچون زلزله کرمانشاه 19 هزار و 300 زلزله به ثبت رسید و در زلزله بم 18 هزار و زلزله منجیل نیز به بیش از 20 هزار زلزله رسیده بود و این نشانگر مهمی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 16 هزار زلزله به ثبت رسید افزود: صفحه ایران از چهار صفحه از بیرون تحت فشار است که خطرناک‌ترین آن شبه جزیره عربستان است و در نیمه اول سال گذشته در حرکتی غیرقابل انتظار حدود 21 میلی‌متر حرکت کرد در حالی که سال‌های قبل کمتر از یک میلی‌متر حرکت داشت و در یک منطقه در مدت پنج ماه و 10 روز بیش از 2400 زلزله رخ داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: وضعیت 220 سال گذشته مورد مطالعه قرار گرفت و متوجه شدیم در این مدت 12 زلزله بالای هفت ریشتر رخ داده که آخرین آن 7.7 ریشتر بوده است و این نشان داد اگر مقاومت سازه به استاندارد 7 ریشتر برسد زلزله به یک پدیده تبدیل می‌رسد.

نامی با اشاره به اینکه این فرهنگ بین مردم تقویت و نسبت به مقاوم سازی منازل خود حساس باشند گفت: 33 وزارتخانه، سازمان و نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری نسبت به مدیریت بحران وظیفه دارند و همه ما باید احساس مسئولیت کنیم.

وی با بیان اینکه سیلاب یکی از خطرناک‌ترین مخاطره‌های امروز است افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی در دنیا به هم خورده باید هر روز منتظر این مخاطره باشیم و یکی از 34 چالش موجود در دنیا است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه برای در امان بودن از سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری نداریم گفت: آبخیزداری در بالادست بسیار مهم است و علاوه بر حفظ خاک مانع از بروز سیلاب می‌شود.

نامی با بیان اینکه باید از ساخت و سازهای غیرمجاز و غیراصولی به طور جدی جلوگیری شود، عنوان کرد: از دادستان‌ها درخواست شده این موضوع را کنترل کنند، زیرا این موضوع بدهکار کردن جامعه به آینده است و این سبب حفظ جان و دارایی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه 144 هزار و 610 کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که 6820 کیلومتر ان از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند، گفت: باید با احداث سیل‌بند عرضی، اصلاح مسیر رودخانه‌ها و برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز از وقوع اتفاقات ناگوار پیشگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • دیدار مردمی اصغر جهانگیر در حرم شاه عبدالعظیم حسنی
  • دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد یزد با خانواده شهید سرسنگی
  • توصیه‌های اژه‌ای به قضات
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • برپایی نمایشگاه «در آستان بقیع»/ تصاویری از حرم‌های مطهر ائمه(ع) قبل و بعد از تخریب