Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@23:45:24 GMT

پرونده پیچیده مرگ زن میان‌سال بعد از عمل لیپوساکشن!

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۶۳۲۵۷

تحقیقات درباره مرگ زنی میان‌سال که بر اثر عوارض ناشی از جراحی زیبایی فوت شده بود، برملا کرد پزشک معالج جراحی این زن را به تکنیسین اتاق عمل سپرده و در زمان جراحی در اتاق عمل نبوده است.

به گزارش شرق، با به‌دست‌آمدن این نتایج به پرونده که تا پیش از آن به‌عنوان قصور پزشکی در دادسرای جرائم پزشکی رسیدگی می‌شد، با قرار عدم صلاحیت به دادسرای جنایی تهران فرستاده شد تا بازپرس ویژه قتل به آن رسیدگی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زن میان‌سال که پریسا نام داشت، چهارم دی سال ۹۷ فوت شد و پزشکان در بررسی‌های انجام‌شده علت مرگ او را عفونت و آمبولی ناشی از جراحی لیپوساکشن تشخیص دادند.

پس از آن همسر این زن با مراجعه به دادسرای جرائم پزشکی از پزشک معالج همسرش شکایت کرد. این مرد در شکایت خود گفت: همسر من ۴۷ ساله بود. او برای جراحی نزد چند پزشک رفته بود، اما آن‌ها حاضر به جراحی همسرم نشدند تا اینکه آخرین پزشکی که همسرم به او مراجعه کرد، حاضر به جراحی شد. همسرم ساعت ۱۰:۳۰ روز ۱۱ آذر به اتاق عمل رفت و ساعت چهار بعد از ظهر از اتاق عمل بیرون آمد. همان موقع که او را از اتاق عمل بیرون آوردند، حالش خوب نبود و بر خلاف معمول به‌جای ۲۴ ساعت او را ۴۸ ساعت در بیمارستان نگه داشتند. وقتی دلیل آن را پرسیدیم، گفتند برای اطمینان بیشتر زنم را دیر مرخص کرده‌اند.

این مرد ادامه داد: همسرم را به خانه بردیم تا اینکه پس از چند روز حالش بد شد. او را به بیمارستان رساندیم و در نهایت همسرم روز چهارم دی‌ماه فوت شد. در پی این شکایت تحقیقات قضائی و پزشکی از پزشک و عوامل کلینیکی که جراحی در آنجا انجام شده بود، در دستور کار قرار گرفت. در این مرحله از تحقیقات شاهدان جراحی که کارکنان کلینیک بودند، گفتند این جراحی از سوی پزشک انجام نشده و در واقع یک تکنیسین اتاق عمل که مدتی دستیار جراح پلاستیک بوده، جراحی را انجام داده است.

با ادامه تحقیقات مشخص شد ادعای شاهدان صحت دارد. پس از آن شاکی پرونده این بار شکایتی تحت عنوان قتل عمد را مطرح کرد؛ بنابراین به تشخیص قاضی رسیدگی‌کننده، پرونده با قرار عدم صلاحیت به دادسرای جنایی تهران ارسال شد تا بازپرس جنایی درباره اتفاقی که رخ داده است، اعلام نظر کند. در حال حاضر بازپرس جنایی دستور داده است گروهی از مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تحقیقات درباره این پرونده را آغاز کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مرگ زن میانسال لیپوساکشن عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که 18 تا 21 اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه درآینده  پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و  همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته  صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین  می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با  حضور بیش از چهار صد سخنران  به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابعاد پیچیده فوت خانم بازیگر؛ ماجرای خبر دستگیری فرد مرموز
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • شکایت از عروس بعد از مرگ پسر
  • پرونده مرگ مدیر شهرداری پیچیده شد؛ 3 کارمند در بازداشتند
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد