Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@11:45:07 GMT

بهترین ایرلاین‌های آسیا کدام‎اند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۶۴۰۵۶

بهترین ایرلاین‌های آسیا کدام‎اند؟

از آنجایی که شرکت‌های هواپیمایی متعددی در کشور‌های سراسر جهان فعالیت دارند و در مقاصد داخلی و بین‌المللی فراوانی به مسافران و مشتریان خود خدمات پروازی ارائه می‌دهند، موسسه Skytrax با بررسی ایرلاین‌های مختلف از لحاظ ارائه خدمات و سرویس‌دهی به مسافران، نوع و تعداد هواپیما‌های فعال، تعداد مقاصد پروازی، به موقع بودن ساعت پرواز و همچنین تعداد نقص‌های فنی و مشکلات ایمنی یک فهرست رده‌بندی از آن‌ها منتشر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این فهرست که اخیرا در وب سایت worldairlineawards ذکر شده است، تمامی ایرلاین‌های برتر و باکیفیت در قاره‌های مختلف در سال ۲۰۱۹ میلادی را رتبه بندی کرده است تا مشتریان و مسافران از بهترین شرکت‌های هواپیمایی در کشور و قاره‌های مختلف مطلع شوند و در صورت تمایل، به جای استفاده از خدمات ایرلاین‌های نامرغوبی که موجب نارضایتی آن‌ها می‌شود، به خریداری بلیت‌های پروازی از ایرلاین‌های مذکور اقدام کنند و به هنگام خریداری بلیت برای سفر‌های هوایی خود دقت بیشتری به نام و نشان و آوازه شرکت‌های هواپیمایی کنند.

فهرست زیر به ترتیب ۱۰ ایرلاین برتر فعال در قاره آسیا را معرفی می‌کند:

۱. سنگاپور ایرلاین

سنگاپور ایرلاینز (Singapore Airlines) شرکت هواپیمایی حامل پرچم سنگاپور است که بر اساس آمار، ناوگان هوایی آن شامل ۱۱۷ فروند هواپیمای مسافربری است که به صورت روزانه به مقاصد داخلی و خارجی متعددی در سراسر جهان پرواز می‌کند و مسافران را در شهر‌ها و کشور‌های مختلف جابجا می‌کند.

۲. آل نیپون ایرویز

آل نیپون ایرویز (All Nippon Airways) بزرگترین شرکت هواپیمایی ژاپنی است که مختصرا ANA نامیده می‌شود و دفتر مرکزی آن درتوکیو، پایتخت ژاپن قرار دارد که با در اختیار داشتن ۱۸۹ فروند هواپیمای مسافربری به بیش از ۷۳ مقصد بین المللی در سراسر جهان پرواز می‌کند.

۳. کاتای پاسیفیک ایرلاین

کاتای پسیفیک (Cathay Pacific) شرکت هواپیمایی حامل پرچم هنگ کنگ است که در سال ۲۰۱۱ میلادی از سوی انجمن هوانوردی یاتا به‌عنوان سومین ایرلاین جهان از لحاظ میزان ارزش بازار سرمایه معرفی شد. این ایرلاین آسیایی با در اختیار داشتن ۱۲۸ فروند جت مسافربری به ۱۱۲ مقصد بین المللی در جهان خدمات پروازی به مسافرانش ارائه می‌دهد.

۴. اوا ایر

اوا ایر (EVA Air) شرکت هواپیمایی تایوان است که بر اساس آمار و گزارش‌های منتشر شده توسط منابع خبری، به‌عنوان یکی از ایرلاین‌های ایمن در جهان شناخته و معرفی شده است. این شرکت در سال ۱۹۸۹ میلادی تاسیس و راه‌اندازی شد و هم اکنون به صورت روزانه به ۷۳ مقصد بین المللی در کشور‌های مختلفی در آسیا، استرالیا، اروپا و آمریکا پرواز‌های مستقیم دارد.

۵. هاینان ایرلاین

هاینان ایرلاینز (Hainan Airlines) چهارمین شرکت هواپیمایی چین است که در سال ۱۹۸۹ میلادی تأسیس و راه اندزای شد و از آن زمان تاکنون به مقاصد بین المللی مختلفی در سراسر جهان به صورت روزانه پرواز مستقیم دارد. دفتر مرکزی این شرکت در شهر هاینان چین واقع شده است و ناوگان هوایی آن شامل ۱۲۹ فروند جت مسافربری می‌شود.

۶. تای ایرویز

تای ایرویز (Thai Airways) بزرگترین شرکت هواپیمایی حامل پرچم تایلند است که مقر اصلی پرواز‌های آن به مقاصد بین‌المللی در جهان فرودگاه سووارنابومی در این کشور است. دفتر مرکزی آن نیز در شهر بانکوک، پایتخت تایلند قرار دارد.

۷. ژاپن ایرلاینز

ژاپن ایرلاینز، شرکت هواپیمایی حامل پرچم ژاپن است که دفتر مرکزی آن، در شهر توکیو، پایتخت این کشور آسیای شرقی واقع شده است. این ایرلاین ژاپنی در سال ۱۹۵۱ میلادی تأسیس شد و آغاز به کار کرد و هم اکنون به صورت روزانه به مقاصد بین‌المللی متعددی در سراسر جهان پرواز مستقیم دارد.

۸. گارودا ایندونزیا

گارودا ایندونزیا (Garuda Indonesia) شرکت هواپیمایی حامل پرچم اندونزی است که در حال حاضر به صورت روزانه به مقاصد متعددی در جنوب‌شرقی آسیا، شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا و استرالیا پرواز مستقیم دارد.

۹. چاینا ساترن ایرلاین

شرکت هواپیمایی چین جنوبی یا چاینا ساترن ایرلاین (china Southern airline) یکی ازفعال‌ترین شرکت‌های چین و آسیا به شمار می‌رود و ناوگان هوایی قدرتمندی دارد که به موجب آن به مقاصد داخلی و خارجی فراوانی به صورت روزانه پرواز مستقیم دارد.

۱۰. بانکوک ایرویز

بانکوک ایرویز (Bangkok Airways) یک شرکت هواپیمایی تایلندی است که در سال ۱۹۶۸ میلادی آغاز به کار کرد و دفتر مرکزی آن نیز در بانکوک، پایتخت تایلند واقع شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایرلاین ها هواپیما آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۴۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • عکس| برترین پنالتی زن‌های تاریخ فوتبال کدام بازیکنان هستند؟
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان را ببینید
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان