Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@14:13:21 GMT

دانشجویان پردیس‌های دانشگاهی، تنبل‌ترند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۶۵۰۵۲

ساعت 24-معاون سابق وزیر علوم در پاسخ به درخواست حذف عنوان پردیس از مدارک دکترای تخصصی، استدلال درج عنوان دوره در مدرک تحصیلی را توضیح داد و گفت: در خارج از کشور هم همین روش مرسوم است.

برخی فارغ التحصیلان خواستار «حذف عنوان پردیس از مدارک دکترای تخصصی» شده‌اند و استدلال خود را یکسان و مشترک بودن کلاس‌های درس و حتی اساتید این دوره‌ها با دوره های روزانه عنوان کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی سابق وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این باره، اظهارداشت: این نوع درج در مدرک قانون و مطابق مصوبه شورای عالی گسترش است.

وی با ذکر استدلال این روش کار، توضیح داد: در خارج کشور هم روال کار به همین شکل است و البته که کاملا منطقی است؛ برای مثال شاهد بودم که در کشور ژاپن هم وقتی چند دوره مختلف در یک دانشگاه برگزار می‌شد و در هر کدام رشته‌های مشابهی را تدریس می‌کردند، در آخر کار در مدرک نوشته می‌شد که دانشجو از کدام دوره فارغ‌التحصیل شده و مدرک را اخذ کرده است.

شریعتی نیاسر افزود: بنابراین همان طور که دانشگاه‌های محل تحصیل حتی اگر در یک سطح باشند در مدرک تحصیلی درج می‌شوند عنوان دوره‌ها هم باید درج شوند و البته که تفاوتی در نحوه تدریس در دوره‌ها و مدرک آنها نیست.

معاون آموزشی سابق وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به سوال که دانشجویان پردیس‌ها اعلام می‌کنند که درج عنوان پردیس از اعتبار مدرک آنها کم می‌کند، گفت: این موضوعات تبلیغات است و اثر روانی دارد که چون دانشجو ابتدا بهتر درس نخوانده روزانه قبول نشده است؛ در ادامه همه دانشجویان مراحل تحصیلی یکسانی را می‌گذارنند؛ برای مثال وقتی کسی وارد دانشگاه تهران می‌شود در همه دوره‌ها از اساتید یکسان، سیستم آموزشی و نظام آموزشی یکسان دارد.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۵۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی گفت: این استان رتبه دوم نخبگان انتخابی در دانشگاه فرهنگیان را در کشور دارد و پذیرفته شدگان دانشگاه فرهنگیان حائز رتبه‌های تک رقمی و بالای کنکور هستند.   حبیب‌الله تقی‌پور ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان، تنها دانشگاهی است که رئیس جمهور جزو هیئت امنای آن است و با ۹۸ پردیس و ۱۰۰ هزار دانشجو به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور محسوب می‌شود که مورد توجه رهبری نیز هست.    تقی‌پور ادامه داد: باعث افتخار است که دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، ۱۰ درصد دانشجویان و اعضای هیئت علمی را به خود اختصاص داده و ۴۵ هزار دانشجو در آن به شیوه‌های مختلف در حال تربیت هستند.   وی گفت: تا چهار سال آینده نیاز‌های آموزش و پرورش به صورت ثابت از طرف این دانشگاه تأمین می‌شود، همچنین متعهد شده‌ایم نیاز‌های متغیر آموزش و پرورش در حوزه کمبود معلم را در هر لحظه با دانشجویان فعال خود تأمین کنیم و بر این اساس، پارسال دو هزار دانشجو را به کلاس‌های درس فرستادیم.   وی با اشاره به افتخارات دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، گفت: هفته گذشته دانشگاه فرهنگیان با کسب ۱۶ شاخص معتبر دانشگاهی، به عنوان دومین دانشگاه مورد پذیرش وزارت علوم با ساختار و اعضای علمی به صورت مستقل معرفی شد.   تقی‌پور ادامه داد: طی سال‌های اخیر اقدامات خوبی برای توسعه دانشگاه فرهنگیان با قدمت ۱۰۰ ساله، انجام شده که از آن جمله می‌توان به افزایش ظرفیت اسکان و فضای خوابگاهی دانشجویان اشاره کرد که با افزایش پنج فضای خوابگاهی، میزان ظرفیت سکونت خوابگاهی دانشجویان بهتر شده و دانشجویان در فضای خوابگاهی به آرامش بهتری دست یافته‌اند.   مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی یادآوری کرد: آزمون دانشگاه فرهنگیان مستقل شده و از یک میلیون و ۱۰۰ هزار داوطلب دانشگاه، تعداد ۶۸۰ هزار نفر در آزمون دانشگاه فرهنگیان شرکت کرده‌اند که این افتخاری برای انتخاب معلمان شایسته در آینده آموزش و پرورش کشور است.

دیگر خبرها

  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • حمایت جامعه دانشگاهی کیش از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت