Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مراسم اعضای مجمع خیران توسعه و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان، «ابراهیم صالحی عمران» رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و «محسن حداد سبزوار» رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی در دفتر مجمع خیران حضور یافتند. به ‌گفته رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور برای توسعه در کشور نیاز به سرمایه‌گذاری مناسب‌تری برای توسعه کمی و کیفی آموزش‌های مهارتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ابراهیم صالحی عمران» گفت: کار کردن با دانشجو، تدریس و پژوهش سختی‌های خود را دارد و فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگی برای ما ارزشمند است.

به گفته وی، بیش از ۷۰ درصد از دانش‌آموزان در سیستم‌های آموزشی دنیا وارد رشته‌های فنی می‌شوند و کمتر از ۳۰ درصد رشته‌هایی مانند علوم تجربی و انسانی را انتخاب می‌کنند ولی متاسفانه در کشور ما این گونه نیست. صالحی عمران بیان کرد: در تمام دنیا در رشته‌های مهارتی و فنی‌ و حرفه‌ای سرمایه‌گذاری‌های کلانی انجام می‌دهند. اگر بخواهیم در مسیر توسعه گام برداریم نیازمند سرمایه‌گذاری در کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، تربیت مربی و استاد برای آموزش فنی و مهارتی هستیم و این کار فقط مستلزم سرمایه‌گذاری از طرف مسئولان سیاسی، دولتی و بخش‌های خصوصی است.

وی افزود: دولت و وزارت علوم تمرکز را به‌ سمت توسعه آموزش برده است. ما حدود ۳ هزار میلیارد تومان برای ۱۲۰۰ کارگاهی که در اختیار داریم، نیازمندیم. دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای خراسان رضوی دانشگاهی متفاوت با کارآفرینی و خلاقیت و از نسل سوم است. این دانشگاه تلاش می‌کند از طریق تربیت تکنسین‌های ماهر، شایسته و کارآفرین و نیز تعامل با مراکز صنعتی و بخش‌های دولتی، ایجاد زمینه‌های لازم برای کسب مهارت‌ها، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای جوانان این مرز و بوم را سرلوحه برنامه‌های خود قرار بدهد.

سابقه تاسیس دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای در خراسان رضوی به سال دهه ۴۰ شمسی برمی‌گردد. اولین بار در آن سال‌ها دانشگاه فنی و حرفه‌ای با ‌عنوان «انستیتوی تکنولوژی» با ۴۸ دانشجو در رشته‌های برق و مکانیک در قسمتی از هنرستان صنعتی مشهد واقع در میدان دکتر شریعتی گشایش یافت و به‌ تدریج توسعه پیدا کرد. سال ۱۳۵۵ رشته صنایع الکترونیک، راه‌ و ساختمان، تاسیسات حرارتی، معماری و صنایع غذایی اضافه شد. با افزایش آمار دانشجویان و ضرورت توسعه افزایش فضاهای دانشجویی این دانشگاه به محل علمی واقع در شهر مشهد، ابتدای بلوار پیروزی به مساحت ۱۲ هکتار نقل مکان کرد.

با صرف اعتبارات پیش‌بینی شده به تدریج ساختمان‌های اداری، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های خاص احداث شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای خراسان رضوی دارای ۱۱ دانشکده و آموزشکده با بیش از ۱۴ هزار دانشجو پسر و دختر در ۹۸ کد رشته مقطع کاردانی و ۵۶ کدرشته مقطع کارشناسی در شهرستان‌های مشهد، نیشابور، سبزوار، گناباد، تربت حیدریه و قوچان به‌عنوان یک مجموعه اشتغال‌زا و کارآفرین نسبت به تربیت مهندس و تکنسین‌های کارگاهی ماهر در رشته‌های فنی، مهندسی، علوم انسانی، هنر و کشاورزی مورد نیاز کشور اقدام کرده است.

کد خبر 453387 برچسب‌ها استان خراسان رضوی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۵۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران

علیمردان مردانی با اشاره به اینکه مجمع خیران مدرسه‌ساز به عنوان بازوی توانمند برای جذب کمک‌های مردمی است، اظهار داشت: این مجمع از ۲۵ سال گذشته در استان فعال شده و تاکنون ۴۰۰ مدرسه با همت ۴۰۰ خیر احداث شده است.

وی افزود: همه ساله برای جذب خیران مدرسه‌ساز جدید و همچنین تشویق خیران، جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای احداث مدارس جدید جشنواره خیران مدرسه ساز در استان و کشور برگزار می‌شود که بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان در ۱۹ اردیبشهت‌ماه در شهرکرد برگزار می‌شود.

مردانی اضافه کرد: مجمع خیران مدرسه‌ساز با هدف توسعه و ترویج فرهنگ خیری و جذب کمک‌های افراد نیک اندیش فعال شده است و در جشنواره سال گذشته در استان ۶۴۰ میلیارد ریال تعهد جمع‌آوری شد که بیش از نیمی از این میزان تاکنون محقق شده است.

بیشتر بخوانید

فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز در ۱۷ منطقه آموزشی

وی گفت: هم‌اکنون انجمن خیران مدرسه‌ساز در تمام مناطق آموزشی استان فعال شده و برای جذب خیران از همه ظرفیت‌ها از جمله دیدار چهره به چهره، استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و همچنین بانوان فعال استفاده می‌شود.

مردانی اظهار داشت: هم‌اکنون ۱۰ موسسه و بنیاد با انجمن خیران مدرسه‌ساز همکاری دارند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۸۲ طرح خیری نیمه‌تمام در سطح استان در حال ساخت است که برای تکمیل این طرح‌ها پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • امضای تفاهم نامه طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد