Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنران حرم کریمه اهل بیت(س) گفت: بهترین فرصت برای این که انسان موانع را کنار زده و خود را به کاروان سیدالشهدا برساند و جزو ملحق شدگان به امام حسین علیه السلام باشد، ماه محرم است.

به گزارش ایسنا  به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام، حجت‌الاسلام سید مهدی میرباقری در نخستین شب محرم در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر دعوت امام حسین علیه السلام را دعوتی عام و فراگیر دانست که در حال حاضر نیز این دعوت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: اینگونه نبود که جبهه ای که امام حسین علیه السلام قرار دادند، در سال ۶۱ در برابر یزید و عمر سعد باشد، بلکه ایشان جبهه ای را ایجاد و رهبری می کنند که کاروان انسان‌ها را به لقاءالله برسانند.

رئیس فرهنگستان علوم اسلامی اضافه کرد: باید تلاش کنیم دعوت امام حسین علیه السلام را بشنویم و اجابت کنیم؛ کاروان امام حسین علیه السلام همواره جاری است که هر سال بر اعضای آن افزوده می شود و به همراه همان کاروان وارد بهشت می شوند؛ بهترین فرصت برای این که انسان موانع را کنار زده و خود را به کاروان سیدالشهدا برساند و جزو ملحق شدگان به امام حسین علیه السلام باشد، ماه محرم است.

وی با اشاره به خطبه امام حسین علیه السلام در هنگام خروج از مکه و حرکت به سمت کربلا گفت: امام حسین علیه السلام در حالی که به استقبال شهادت می روند، پس از حمد و ثنای خدا و اظهار رضا نسبت به تدبیر الهی، درباره حرکت خود به سمت کربلا می‌گویند و خبر از شهادت‌شان می‌دهند.

حجت الاسلام میرباقری افزود: امام حسین علیه السلام در ادامه خطبه مردم را به سمت کاروان خود دعوت می کند، ولی باید بدانیم که این مسیر، مسیری است که انسان باید از جان خود عبور کرده و هستی خویش را با خود آورده باشد؛ کسی که به جان، مال و زندگی خود علاقه‌مند است، نمی تواند در این کاروان حرکت کند؛ حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام می‌خواهند این جان را به سمت خدا برسانند.

وی با بیان این که گذشتن از جان و هستی برای رسیدن به کاروان امام حسین علیه السلام، « فَوْزاً عَظِیماً» است، خاطرنشان کرد: سید الشهدا(ع) در این خطبه بیان می دارد که اگر کسی خود را آماده مرگ و لقاءالله کرده است، وارد این کاروان شده و با ایشان همراه شود؛ کسی که مرگ را پایان راه بداند، نمی تواند همراه امام حسین علیه السلام باشد.

این سخنران ادامه داد: کسی که در دنیا لحظه شماری می کند تا به لقاءالله برسد، مرگ را نه تنها نقطه پایان نمی داند، بلکه آن را آغاز سیر الی الله می داند؛ کسی با امام حسین علیه السلام در این دعوت همراه می شوند که خود را آماده لقاءالله کرده است، این انسان به گونه‌ای در دنیا زندگی می‌کند که آماده لقاءالله است و این لقاء را دوست دارد؛ البته خداوند نیز لقاء او را دوست دارد.

وی کوچ از دنیا را گام بعدی پس از گذشتن از جان و اشتیاق لقاءالله دانست و گفت: کوچ کردن جدای از مسافرت کردن است، به این معنی که اگر کسی کوچ می کند، از وطن خود چشم پوشی کرده و از آن دل می کند و تمام فکر و مشغله قلبی او به وطن جدیدش است؛ بر اساس سخن امام حسین علیه السلام، انسان برای قرار گرفتن در این کاروان، باید از تمامی دلبستگی‌های دنیا به سمت خداوند کوچ کند.

حجت الاسلام میرباقری افزود: دلیل این که انسان ها از خداوند دور می‌شوند، این است که پشت به خدا در حال حرکت است. خداوند در همه جا با ماست و اگر ما رو به خدا کنیم، خداوند با ما خواهد بود.

وی با تأکید بر این که راهی به سمت خدا غیر از با امام بودن نیست، گفت: امام حسین علیه السلام در ادامه خطبه بیان می‌دارند که با ما حرکت کنید؛ کسی که با امام حرکت نمی‌کند، هرچند از دنیا دست کشیده و با اشتیاق لقاءالله از دنیا کوچ می‌کند، به مقصد نمی‌رسد. امام راه ما را به سمت خدا باز می کند؛ این وادی، وادی توحید و صراط مستقیم است.

رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با بیان این که مسیر لقاءالله با پای ما قابل عبور نیست، گفت: کسانی که می‌خواستند با پای خود در این مسیر حرکت کنند، در آغاز این راه زمین گیر شدند. در این مسیر ریاضت، فداکاری و از جان گذشتن به تنهایی کافی نیست، هرچند لازمه این راه است؛ این مسیر بدون چراغ هدایت و سفینه نجات پیموده نمی شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محرم 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود

جعفر رئیسیان زاده در این باره اظهار داشت: این برنامه با حضور تولیت معزز آستان قدس رضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران ارشد ملی و استانی، با هدف تجلیل از کارگران به عنوان ارکان اصلی تولید و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم، تدارک دیده شده است.
وی، با اشاره به اینکه این مراسم  روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه بعد از نماز مغرب و عشا در ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار می‌شود، اظهار کرد: در این مراسم از ۲۵ هزار کارگر مشهدی به همراه خانواده‌هایشان تجلیل خواهد شد.
معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی خاطرنشان کرد:مدعوین به این مراسم از طریق کارفرمایان در کارخانجات مختلف شناسایی شده‌اند به طوری که سهمیه‌ای برای تجلیل از کارگران شاغل در هر کارگاه تولیدی و مجموعه فعال در امر تولید در نظر گرفته شده است.
رئیسیان زاده  ابراز داشت: ویژه برنامه های این مراسم شامل جشن خانوادگی، اجرای سرود و نماهنگ‌های مذهبی، برنامه‌های شاد برای کودکان، سخنرانی و نور افشانی است و در پایان مراسم، غذای متبرک رضوی به خانواده‌ها اهدا خواهد شد.
وی گفت: همچنین در این برنامه از تعدادی از کارگران نمونه که در راستای تولید کار ویژه و منحصر به فردی انجام داده‌اند نیز به نمایندگی از تمامی کارگران تقدیر به عمل خواهد آمد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • اجتماع بزرگ صادقیون با میزبانی از شهید گمنام برگزار می‌شود
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟