Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-03@13:38:03 GMT

چالش های پس از جدایی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۰۳۹۲

۸۵ درصد زنان و ۷۵ درصد مردانی که طلاق می‌گیرند، کمتر از ۴۰ سال دارند و ناآشنایی‌شان با چالش‌های پس از طلاق، برای‌شان دردسرساز می‌شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد کشور درباره آمار ثبت ازدواج و طلاق در سال ۹۷ گفته است که بیش از ۱۷۹ هزار مورد طلاق در سال گذشته ثبت شده و ۸۵ درصد زنان و ۷۵ درصد مردانی که طلاق می‌گیرند، کمتر از ۴۰ سال دارند(منبع: فردا).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین باید بدانیم طلاق، اتفاق تلخی است که در زندگی مشترک برخی زوج ها اتفاق می‌افتد و متاسفانه در سال‌های اخیر روند و سیری صعودی نیز در جامعه ما داشته است. به هر حال واقعیت این است که زوج ها در برهه‌‌ای از زندگی مشترک تصمیم می‌‌گیرند رابطه مشترک خود را خاتمه دهند؛ این‌که چرا، به چه علت و برای چه، موضوعاتی هستند که از حوصله این بحث خارج است چراکه علل و شرایط مختلفی منجر به جدایی یا طلاق می‌‌شود اما موضوع مهمی که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت، چالش‌‌های بعد از طلاق است که به خصوص برای افراد زیر 40 سال، دردسرساز می‌شود زیرا طلاق به منزلۀ یک تغییر در زندگی است و هر تغییری با خود چالش‌‌هایی را به همراه دارد و این چالش‌‌ها (موضوعاتی مثل نگاه اطرافیان، سوالاتی که آن‌ها می‌‌کنند، احساس افسردگی، ازدواج بعد از طلاق و...) نیازمند توجه و بررسی است. می‌‌توان این‌گونه تبیین کرد که طلاق یک نوع سوگ به معنای از دست دادن است و درک و فهم مراحلی که در سوگ اتفاق می‌‌افتد به ما در درک و فهم چالش‌‌ها و موضوعات بعد از طلاق کمک می‌‌کند که در ادامه به آن ها اشاره می شود.

1-انکار واقعیت فایده‌ای ندارد!

اولین چالشی که زن و مرد بعد از طلاق با آن روبه رو می‌شوند، انکار واقعیت است. در این مرحله ممکن است فرد، طلاق و جدایی را باور نکند و مدام به دنبال بازگشت به رابطه و جست‌وجوی آن باشد. تصمیمی که یا به خاطر طلاق اشتباه است یا این‌که فرد به دلایل عاطفی، دنبال بازگشت بدون داشتن دلایل منطقی است که احتمالا دوباره با مشکلات قبلی روبه‌رو خواهد شد. بعد از طلاق و حتی زمانی که فکر بازگشت به رابطه به سراغ فرد می‌‌آید، با در نظر گرفتن شرایط، موقعیت و همچنین طرف مقابل، مهم است که فرد در مرحله انکار نباشد تا بتواند تصمیم بهتری بگیرد.

2-دنبال «چرا من؟» نباشید!

دومین چالش، عصبانیت و «چرا من؟» است؛ فرد در این مرحله به دنبال این است که چرا باید برای من اتفاق بیفتد؟ در این مرحله ممکن است در مقابل سوالات دیگران خیلی گارد بگیریم و با عصبانیت به آن‌ها پاسخ دهیم و واکنش غیرمنطقی داشته باشیم. حواس‌‌مان باشد تا زمانی‌‌که  به سمت پذیرش حرکت نکنیم، واکنش ما می‌‌تواند افراطی باشد و گاهی به خاطر یک نگاه دیگران، عصبانی خواهیم شد. اگر نتوانیم با این موضوع کنار بیاییم، مشکلات زیادی در انتظارمان خواهد بود.

3-جر و بحث با خودتان را تمام کنید!

در سومین مرحله، فرد وارد جر و بحث با خود می‌‌شود؛ به عبارتی با خود می‌‌گوید که «اگر فلان کار را انجام نداده بودم»، «اگر بیشتر صبر می‌‌کردم»، «اگر انرژی بیشتری می‌‌گذاشتم و تلاش بیشتری می‌‌کردم» یا «اگر این‌قدر کوتاه نمی‌‌آمدم» و ... این جدایی اتفاق نمی‌افتاد. در این مرحله ممکن است میل زیاد به بازگشت داشته باشیم ولی حواس‌‌مان باشد این میل به بازگشت  به دلیل حل نشدن تعارضات قبلی تصمیم عاقلانه و درستی نیست و می‌‌تواند آسیب‌‌های بیشتری را متوجه ما کند. مگر این که با مراجعه به یک مشاور ،از منطقی بودن این تصمیم مطمئن شویم.

4-افسرده شدن‌تان طبیعی است اما...

چهارمین چالش، ابتلا به اختلال افسردگی است؛ بعد از این‌که متوجه می‌‌شویم واقعا یک رابطه تمام شده است و دیگر قابل بازگشت نیست و همه چیز تمام شده، احساس غمگینی، افسردگی، تنهایی و بی‌کسی می‌‌کنیم و در این تنهایی نیاز زیاد به همدلی، محبت و توجه دیگران داریم. درست در همین مرحله ممکن است برای پر کردن خلأ و احساس تنهایی نیاز به شریک شدن و همراه شدن با فرد دیگری را پیدا ‌‌کنیم و به‌عبارتی به‌‌دنبال جست وجوی یک حمایت عاطفی جدید خواهیم بود. اگر در چنین شرایطی به فرد دیگری علاقه‌مند شدیم، حواس‌مان باشد که ناشی از تنهایی و احساس غمگینی نباشد زیرا باز هم یک تصمیم عاقلانه نخواهد بود و نشان‌‌دهندۀ این است که شما هنوز درگیر رابطۀ قبلی هستید و از رابطۀ قبلی هنوز جدا نشده‌‌اید. این افسردگی دو جنبه مثبت و منفی دارد؛ جنبۀ مثبت آن، این است که این افسردگی به شما کمک می‌‌کند طلاق و رفتن شریک زندگی را بپذیرید و پله‌‌ای باشد برای پذیرفتن. جنبۀ منفی آن نیز این است که می‌‌تواند منجر به ناامیدی و حس غمگینی شدید در شما شود. ضمن این‌که این احساس غمگینی طبیعی است؛ اما نیاز است در این دوران با یک روان شناس بالینی و مشاور خانواده در ارتباط باشید.

5-با اطرافیان و سوالات‌شان چه کنم؟

مهم‌ترین و آخرین چالشی که زن و مرد بعد از طلاق با آن روبه رو می‌شوند، پذیرش واقعیت است. این موضوع به آن معنا نیست که شما از موقعیت پیش آمده راضی هستید بلکه پذیرفته‌‌اید از دست دادن، رفتن و جدایی از همسرتان واقعیت است و غیر قابل تغییر. باید بپذیرید طلاق اتفاق افتاده و این رابطه با تمام کم و کیفش تمام شده است و قرار نیست طرف مقابل برگردد. اگر این پذیرش اتفاق بیفتد: 1- دیگر لزومی نمی‌‌بینیم در برابر سوالات دیگران به افراط از خودمان دفاع یا تلاش کنیم دوست و آشنا را متقاعد کنیم که من مقصر نبوده‌‌ام و می‌‌توانید به راحتی پاسخ ندهید، 2- اگر بپذیرم فردی هستم که طلاق گرفته‌ام، دیگر نگاه اطرافیان مرا اذیت نخواهد کرد و 3- اگر بپذیرم حقیقتی است که در زندگی من اتفاق افتاده ، دیگر به‌‌دنبال این نخواهم بود که خیلی زود جایگزینی برای آن پیدا کنم زیرا صرف جدایی و تنها بودن، مرا دیگر خیلی اذیت نمی‌‌کند.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EyE برچسب ها: افسردگی ، طلاق ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: افسردگی طلاق بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از 12 سال: جدایی کاپیتان محبوب از دورتموند

به گزارش "ورزش سه"، رویس که در آکادمی باشگاه دورتموند رشد کرده در سال ۲۰۱۲ از بروسیا مونشن گلادباخ به تیم اول این باشگاه پیوست و از آن زمان تا به حال یکی از بازیکنان کلیدی و تاثیرگذار دورتموند در بسیاری از دیدارها بود.

هواداران دورتموند علاقه بسیار زیادی به این بازیکن داشتند و او در چند سال اخیر به یکی از نمادهای این باشگاه تبدیل شده بود و با تلاش بسیار و علاقه زیادی که به پیراهن تیمش داشت توانسته بود جایگاه خاصی را به عنوان یکی از اسطوره‌های این تیم به دست آورد.

باشگاه دورتموند لحظاتی قبل با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی‌اش نوشت:« رویس در اواخر دوران درخشان فوتبالش به دنبال ماجراجویی جدیدی است. باشگاه دورتموند و کاپیتان قدیمی‌اش به صورت مشترک به این توافق رسیدند که قرارداد او را که در پایان فصل به اتمام خواهد رسید تمدید نکنند و مسیر آنها در این تابستان از یکدیگر جدا خواهد شد.»

صفحه رسمی دورتموند همچنین پیامی ویدیویی از رویس منتشر کرد. این ستاره آلمانی در این پیام خطاب به هوادارانش گفت:« خب، چطور باید شروع کنم؟ هواداران عزیز دورتموند، 12 سال اجازه داشتم که در این ورزشگاه فوق العاده بازی کنم.

نیمی از عمرم را به این باشگاه اختصاص دادم، با فراز و نشیب‌های بسیار. باید بگویم که بیشتر آن روزهای خوبی بود. من و باشگاه به این نتیجه رسیدیم که قراردادم را تمدید نکنیم. این باعث افتخار من است و بسیار سپاسگزار هستم که توانستم برای چندین سال در این باشگاه بازی کنم.

برایم بسیار سخت است که کلمات مناسب را پیدا کنم. با این حال، برایم مهم بود که اول به شما هواداران خبر دهم. ما هنوز هدف بزرگی در پیش داریم. می‌خواهیم به ومبلی (فینال لیگ قهرمانان اروپا) برسیم. می‌خواهیم این جام را دوباره به دورتموند بیاوریم. به همین دلیل مهم است که این تصمیم گرفته شده باشد.

حالا تمرکز همه ما روی این هدف بزرگ است و چند بار دیگر همدیگر را در این ورزشگاه فوق العاده خواهیم دید. در واقع این شنبه یکی از آنهاست. تمام تمرکز ما روی بازی‌های پیش رو است و شما را خواهم دید.»

رویس در طول دوران حضورش در دورتموند هرگز موفق نشد قهرمانی در بوندسلیگا را با این تیم تجربه کند اما دو قهرمانی در جام حذفی آلمان به دست آورد. او پیش از این یک بار دیگر هم در فینال لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن دورتموند به میدان رفته که در سال ۲۰۱۳ و برابر بایرن مونیخ بود که با شکست این تیم و نایب قهرمانی آنها همراه شد.

این ستاره آلمانی در پنج سال اخیر بازوبند کاپیتانی دورتموند را بر بازو داشت و دو بار هم عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال آلمان را از آن خود کرد.

هانس یواخیم واتسکه، رییس دورتموند، درباره جدایی این بازیکن به سایت رسمی این باشگاه گفت:«رویس یکی از بزرگترین بازیکنان این باشگاه است. او در دورتموند متولد شد و تقریبا به مدت ۱۰ سال در تیم جوانان ما بازی کرد و ۱۲ سال هم در تیم اول بود و برای مدتی طولانی بازوبند کاپیتانی را در اختیار داشت.

ارتباط او با دورتموند فوق العاده است. بهترین آرزوها را برای او در آینده داریم. امیدواریم که پس از پایان دوران فوتبالش به این باشگاه برگردد چون وظایف جذاب بسیاری در دورتموند در انتظار او هستند.»

رویس همچنین در گفتگو با سایت رسمی باشگاه دورتموند اظهار داشت:«بابت فرصت خاصی که برای حضور در این باشگاه داشتم بسیار افتخار می‌کنم و سپاسگزارم. من بیشتر از نیمی از عمرم را در این باشگاه سپری کردم و از هر روز آن لذت بردم، هرچند که لحظات سختی هم وجود داشت.

از همین حالا می‌دانم که خداحافظی کردن در پایان فصل برایم بسیار دشوار است اما خوشحال هستم که این موضوع مشخص شد و ما می‌توانیم روی دیدارهای باقی مانده تمرکز کنیم. هدف بزرگ در ذهن داریم و همه می‌خواهیم که به آن برسیم. برای رسیدن به این هدف به تک تک هواداران فوق العاده این تیم که می‌خواهم از آنها به خاطر حمایت بی‌نظیرشان در طول این سال‌ها تشکر کنم نیاز داریم.»

دیگر خبرها

  • پس از 12 سال: جدایی کاپیتان محبوب از دورتموند
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • عکس| ناراحتی یک پرسپولیسی؛ جدایی نزدیک است!
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • وراتی خود را به بارسلونا پیشنهاد داد
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید