Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر با بیان اینکه گلخانه های هیدروپونیک بازدهی بیشتری نسبت به سایر گلخانه ها دارد، گفت: 2 هکتار از زمین های این شهرستان زیر کشت محصولات گلخانه ای قرار دارد و 7 هکتار جهت اخذ تسهیلات بانکی معرفی شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سبک خیز مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر در گفتگویی با راه آرمان؛ در رابطه با محصولات گلخانه ای این شهرستان گفت: سطح زیر کشت محصولات گلخانه ای این شهرستان حدود 2 هکتار می باشد و 7 هکتار جهت اخذ تسهیلات بانکی معرفی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: درمیان انواع کشت ها و بخصوص کشت های گلخانه‌ای امروزه کشت به‌صورت هیدروپونیک جایگاه ویژه پیدا کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر بابیان اینکه غالب کشت محصولات گلخانه ها توت فرنگی، خیار، گوجه وکشت هیدوپونیک گل رز است، افزود: بذور و نهال ها توسط خود گلخانه داران تهیه می گردد و میزان آب مصرفی حدود 10 تا 13 هزار متر مکعب درسال و با سیستم هوشمند آبیاری قطره ای انجام می شود.

سبک خیز عنوان کرد: کشت گلخانه ای علاوه بر اینکه می‌توان بدون توجه به فصل در همه طول سال و در همه فصول محصول موردنظر را تولید کرد ،ازنظر مصرف آب هم به مقدار زیادی صرفه‌جویی شود.

وی بیان داشت: در این نوع گلخانه هیچ نوع اثری از خاک وجود ندارد بنابراین نگرانی‌های آلوده شدن خاک و ضدعفونی آن و مبارزه با آفاتی که از طریق خاک به گلخانه راه پیدا می‌کنند از بین می‌رود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر با اشاره به اینکه محصولات گلخانه ها به سایر شهرستان صادر می گردد، اذعان داشت: سازه گلخانه بایستی محکم و مقاوم به باد باشد و جریان تهویه هوا به خوبی صورت گیرد.

سبک خیز با بیان اینکه گلخانه های هیدروپونیک بازدهی بیشتری نسبت به سایر گلخانه ها دارد، عنوان کرد: میزان عملکرد آن بستگی به نوع بذر قوه نامیه، شرایط تهویه مناسب گلخانه رطوبت دما حرارت و سایر فاکتورهای کشت دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۱۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و باهدف ارتقای تولید، ساخت و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.
سعید نارویی ایجاد اشتغال برای روستائیان را از مهمترین اهداف راه اندازی گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان عنوان کرد .
وی ادامه داد: از سال گذشته تاکنون پنج هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سیستان و بلوچستان بررسی شد که منجر به صدور سه هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از این تعداد حدود دو هزار گلخانه خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.
وی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.
نارویی خاطر نشان کرد: گلخانه‌های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع ساخته می‌شوند.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب