Web Analytics Made Easy - Statcounter

با این اقدام دامنه جنگ تجاری میان چین و آمریکا به سبد مصرفی روزانه خانوارها گسترده می‌شود. از این پس مصرف بسیاری از کالاها از شیر گرفته تا لوازم ورزشی چینی برای خانوارهای آمریکایی حداقل ۱۵ درصد گرانتر خواهد شد و در مجموع مطابق برآورد بانک سرمایه گذاری جی‌.پی مورگان، متوسط سبد مصرفی خانوارهای آمریکایی هزار دلار در سال افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سطح از رشد هزینه‌ها ناشی از وضع تعرفه واردات بر صدها قلم کالای مصرفی چینی است که فهرست رسمی آنها بالغ بر ۱۲۲ صفحه است. این کالاها تنها بخشی از ۳۰۰ میلیارد دلار کالای وارداتی چینی است که رئیس جمهوری آمریکا یک ماه پیش از لزوم وضع تعرفه ۱۰ درصدی بر آنها سخن گفته بود.

در همین حال، شرکت ولز فارگو که در حوزه ارائه خدمات مالی به شرکت‌های آمریکایی فعال است، اعلام کرده که تعرفه جدید وضع شده بر واردات کالاهای چینی، هزینه تولید بیش از ۱۶۰ گروه صنعتی را افزایش خواهد داد و در مجموع جنگ تجاری ایالات متحده و چین تاکنون موجب کاهش سودآوری ۳۰ درصد از شرکت‌های آمریکایی شده است.

در مقابل دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفت که علت اصلی آسیب خوردن برخی شرکت‌ها از افزایش تعرفه واردات کالاهای چینی، مشکلات ریشه‌دار مدیریتی و راهبری ناکارآمد آنها طی سالیان گذشته بوده است.

در حالی که رئیس جمهوری آمریکا همچنان به تهدید چین ادامه می‌دهد، دولت این کشور از طرف آمریکایی خواسته تا با خویشتن‌داری بیشتری مذاکرات تجاری را ادامه دهد و انتظار حل سریع مسایل را نداشته باشد.

با وجود این که اعلام شد، مذاکرات روز پنجشنبه گذشته دو طرف در سطحی متفاوت انجام شده ولی کاخ سفید هنوز از انتشار جزئیات این مذاکرات امتناع کرده است. البته دو طرف تاکید کرده‌اند که در ماه سپتامبر نیز به مذاکرات خود ادامه خواهند داد.

جنگ تجاری میان چین و آمریکا از حدود یکسال و نیم پیش و با اعتراض دونالد ترامپ به کسری تجاری۴۳۰ میلیارد دلاری ایالات متحده در قبال واردات کالاهای چینی آغاز شد.

در این مدت آمریکا تعرفه واردات ۲۵۰ میلیارد دلار کالای چینی را از ۱۰ درصد به ۲۵ درصد افزایش داده و دولت چین نیز در اقدامی متقابل واردات ۱۱۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی آمریکایی را مشمول پرداخت تعرفه کرده است.

کد خبر 453553 برچسب‌ها چین آمریکا جنگ تجاری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: چین آمریکا جنگ تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۳۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟

گروه اقتصاد و درآمد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی در ارزش به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش جماران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

روابط عمومی گمرک ایران با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق این ۵ کشور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است.

تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین ۲۰۲۴ را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟