Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-30@05:51:54 GMT

برنج ایرانی ارزان می شود

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۳۵۹۷

حسنی گفت: با عرضه برنج نو از هفته های آینده در بازار پیش بینی می‌شود که قیمت برنج ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یابد.

 قاسمعلی حسنی دبیر کل بنکداران مواد غذاییدرباره آخرین تحولات بازار اقلام اساسی اظهار کرد: با عرضه برنج نو  از هفته های آینده در بازار پیش بینی می‌شود که قیمت برنج ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه بازار برنج خارجی در رکود و سکوت به سر می‌برد، افزود: با توجه به واردات و عرضه مناسب برنج خارجی جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر نوسان قیمت در ایام محرم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسنی درباره آخرین وضعیت بازار حبوبات گفت: با آغاز فصل برداشت و کاهش تقاضا برای خرید حبوبات، بازار از ثبات نسبی برخوردار است.

دبیر کل بنکداران مواد غذایی ادامه داد: با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختصاص ارز نیما به واردات، نرخ چای خارجی ۱۰۰ تا ۱۲۰ درصد در بازار افزایش یافته است که با وجود افزایش غیر منطقی قیمت، سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار باید وارد عمل شود و تکلیف مصرف کنندگان را مشخص کند.

حسنی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه قند و شکر وجود ندارد، بیان کرد: هم اکنون قیمت شکر با نرخ مصوب در تمامی فروشگاه‌ها توزیع می‌شود و در صورت فراوانی شکر در انبارها، محدودیتی در توزیع قند وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه التهاب بازار شکر فروکش کرده است، افزود: با توجه به ذخایر شکر مانده در انبار‌ها و توزیع سهمیه‌ای دیگر خبری از نوسان قیمت محصول در بازار نیست که با استمرار توزیع شکر سهمیه‌ای هیچ گونه افزایش قیمت در بازار محرم متصور نیستیم.

دبیر کل بنکداران مواد غذایی نرخ دولتی هر بسته ۹۰۰ گرمی شکر را ۴ هزار و هر کیلو شکر فله را ۳ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد.

این مقام مسئول در پایان قیمت اقلام اساسی در ایام محرم را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به کاهش قدرت خرید افراد، رکود و آرامش حاکم بر بازار و فراوانی جنس در انبار‌ها هیچ گونه تنش قیمت در ایام‌محرم را نخواهیم داشت.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Eys برچسب ها: برنج ، قیمت برنج ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: برنج قیمت برنج بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد