Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش یکشنبه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، «علی شریعتی مقدم » افزود: برای حل مشکلات حوزه کشاورزی و کمک به توسعه این بخش باید برای محصولاتی که در مناطق مختلف دارای مزیت هستند، شناسنامه تجاری صادر شود.

وی اظهارداشت: یکی از مشکلات بزرگ بخش کشاورزی، موضوع کم‌آبی، پائین بودن بهره‌وری و بالا بودن ضایعات در این بخش است که کمیسیون کشاورزی باید در ارتباط با سایر کمیسیون‌ها و همچنین بخش دولتی برای تعدیل و رفع آنها برنامه‌ریزی کند و گام‌های اساسی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پررنگ شدن نقش کشاورزی در پارلمان بخش خصوصی

رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران در تشریح اولویت‌های این کمیسیون، گفت: یکی از اهداف اصلی، پررنگ کردن نقش کشاورزی در اتاق است تا شرایط برای حضور کشاورزان واقعی در پارلمان بخش خصوصی تسهیل شود و تجربیات اتاق در حوزه بازرگانی و صادرات نیز در اختیار این بخش قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی در اتاق، یک بخش نوپا و جدید است، تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته در دور جدید (چهار سال آینده) تسهیل حضور و عضویت کشاورزان واقعی در اتاق است تا هم صدایشان بهتر شنیده شود و هم بتوانند از ظرفیت‌های موجود در

پارلمان بخش خصوصی اعم از شورای گفت‌وگو، کمیسیون ماده 12 و ... استفاده کنند.

شریعتی مقدم، افزود: لازمه تقویت بخش کشاورزی در اتاق بازرگانی این است که شناخت بیشتر و کامل‌تری از تشکل‌های کشاورزی عضو یا غیرعضو در اتاق فراهم شود؛ زیرا این تشکل‌ها می‌توانند بازوان و ریشه‌های بخش کشاورزی در اتاق باشند و آینده این بخش را شکل دهند.

شریعتی مقدم ضمن یادآوری رایزنی‌هایی که برای مؤثرتر ساختن بخش کشاورزی با هیات رئیسه اتاق ایران انجام شده، اظهار داشت: انتظار می‌رود اتاق بازرگانی به ایجاد، توسعه و انسجام بازار مصرف کشاورزی کمک کند و تجربیات ارزشمندی که در حوزه بازرگانی و صادرات وجود دارد برای حل مشکلات بخش کشاورزی به کار گیرد.

لزوم توجه به گردشگری کشاورزی

 این فعال بخش کشاورزی در اتاق بازرگانی ایران توجه به گردشگر کشاورزی را از اولویت‌های امروز کشور برشمرد و گفت: صنعت گردشگری در اقتصاد ایران باید به یکی از پایه‌های توسعه غیرنفتی تبدیل شود و در این وضعیت، باید ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی نیز گردآوری شده و توسعه پیدا کند.

وی تأمین منافع تولیدکنندگان بخش کشاورزی را از مسائل مورد توجه کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران در دور جدید عنوان کرد و افزود:  این مسئله می‌تواند با صدور گواهینامه‌های تجارت منصفانه شکل بگیرد ضمن اینکه همکاری نزدیک‌تر برای توسعه ارزش‌های روستایی به‌منظور حمایت بیشتر از روستائیان و الگوسازی برای آینده آنان است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی اتاق بازرگانی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۴۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

کد خبر 6089969

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • همایش تجاری ایران و تاجیکستان