Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور که مهمان تلفنی گفت‌وگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر بود در توضیح آخرین اقدام‌های صورت گرفته پیش از آغاز مدارس در حوزه سرویس مدارس گفت: برای فعالیت رانندگان به عنوان سرویس مدارس سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان مدارس) را راه‌اندازی کردیم که طبق دستورالعمل باید تمام فرآیند سرویس مدارس زیر نظر این سامانه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به ثبت نام رانندگان در این سامانه گفت: رانندگانی که می‌خواهند در سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید فعالیت کنند باید در این سامانه ثبت‌نام خود را انجام دهند و رانندگانی که از پیش ثبت‌نام کرده‌اند اطلاعات آن‌ها در این سامانه در حال به روز رسانی است.

ضامنی با اشاره به برچسب واحد شورای عالی ترافیک تصریح کرد: پیش‌تر شاهد بودیم که هر شهر برچسب سرویس مدارس خود را داشت که این امر بازرسی و نظارت در این حوزه را با مشکل مواجه کرده بود، اما با ثبت‌نام رانندگان سرویس مدارس در سامانه سپند برچسب واحدی برای آن‌ها صادر و نصب می شود که این بر چسب دارای QR کد است که  می‌توان به وسیله آن کار نظارت بر روی سرویس مدارس را تسهیل کرد.

او تاکید کرد: رانندگانی که برچسب واحد عالی شورای ترافیک را نداشته باشند مشمول جریمه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: پایان شهریور زمان نهایی شدن دستورالعمل تاکسی‌های اینترنتی/ اخذ عوارض از تاکسی‌های اینترنتی حق شهرداری است 

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در توضیح ضمانت اجرایی سامانه سپند گفت: پلیس راهور موظف است با رانندگان سرویس مدارسی که برچسب واحد شورای عالی ترافیک را ندارند برخورد کند و نباید این نکته فراموش شود که برخی از والدین با ناوگان آزاد‌بر از طریق مدارس قرارداد‌هایی امضا می‌کنند که نظارت بر کار رانندگان آزاد بر به این شکل دشوار است.

ضامنی تاکید کرد: از والدین تقاضا داریم تنها از سرویس مدارسی استفاده کنند که زیر نظر سامانه سپند( سامانه پایش ناوگان مدارس) فعالیت می کنند.

ضامنی در پاسخ به این سوال که رانندگان سرویس مدارس برای تایید صلاحیت فعالیت از چه فیلتر‌هایی عبور می‌کنند، گفت: ما در بحث تایید صلاحیت راننده مواردی، چون سوء پیشنیه، عدم اعتیاد و سلامت جسم و روان فرد را مورد بررسی قرار می دهیم و از لحاظ ایمنی خودرو نیز معاینه فنی آن‌ها از سوی پلیس راهور به‌صورت دوره ای کنترل می‌شود.

او ادامه داد: در سامانه سپند برنامه‌ای در اختیار والدین قرار گرفته است که می‌توانند به صورت دوره‌ای نظر خود را درباره راننده  وضعیت خودرو اعلام کنند و به طور حتم  در این نظر خواهی رانندگانی که نمره قابل قبولی دریافت نکنند، حذف می‌شوند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور درباره نحوه قیمت‌گذاری سرویس مدارس گفت: طبق قانون وظیفه تعیین نرخ کرایه بر عهده شورای هر شهر است که پس از تصویب در شورای شهر به تایید فرمانداری نیز می‌رسد.

ضامنی تاکید کرد: ما دخالتی در حوزه نرخ گذاری نداریم وتابع مصوبات شورای شهر‌ها هستیم و اگر فردی مازاد نرخ مصوب پولی اخذ کند شهروندان می‌توانند اعلام شکایت کنند تا مراتب پیگیری شود.

او درباره اهمیت  آموزش رانندگان سرویس مدارس گفت: دوره‌های آموزشی ویژه‌ای برای رانندگان سرویس مدارس در نظر گرفته شده است و در حال حاضر با آموزش و پرورش در حال تدوین سر فصل‌های آموزشی هستیم تا ما را به سمت نقطه ایده آل آموزشی برساند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که آموزش منفی که پیش‌تر والدین اعلام می‌کردند در طول مسیر فرزندان آن‌ها از رانندگان یاد می‌گرفتند حذف شود.

ضامنی درباره هزینه ثبت‌نام والدین در سامانه سپند گفت: این ثبت‌نام به صورت رایگان است و اگر مدرسه‌ای مبلغی بیش از مصوب آن دریافت می‌کند مردم جهت پیگیری مراتب را اعلام کنند.

او درباره به‌کار گیری رانندگان زن برای سرویس مدارس دخترانه گفت: طبق دستورالعمل باید از رانندگان زن برای سرویس مدارس دخترانه استفاده شود اما باید توجه کرد که اگر میزان رانندگان زن با تقاضا برابری نکند چاره ای جزء استفاده از راننده مرد نداریم.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور درباره فرآیند تایید صلاحیت رانندگان زن سرویس مدارس گفت: تایید صلاحیت رانندگان زن سرویس مدارس هم به همان روش سوء پیشه، عدم اعتیاد و سلامت روان است.

انتهای پیام /

ثبت نام در سامانه "سپند" رایگان است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی