Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@10:10:31 GMT

ایجاد مراکز رشد تخصصی استارت آپ های صنعت چاپ ضروری است

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۵۴۰۳

ایجاد مراکز رشد تخصصی استارت آپ های صنعت چاپ ضروری است

در دومین روز از پنجمین دوره هفته نکوداشت صنعت علوم و فناوری چاپ عصر امروز یکشنبه"نشست کسب و کارهای دیجیتال و نقش شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها در بومی سازی صنعت چاپ" در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

در این نشست که با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه امیرکبیر در رشته پلیمر، رنگ و چاپ و فناور ی اطلاعات و همچنین مدیران و دست اندرکاران حوزه صنعت چاپ همراه بود، چالش ها، فرصت ها و آینده صنعت چاپ در زمینه های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**ایجاد مراکز رشد تخصصی استارت آپ های صنعت چاپ یک نیاز است

 سیدعلی رضاهاشمی گلپایگانی عضو هیات علمی دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه امیر کبیر در این نشست با تقدیر از نقش انجمن علمی فناوری چاپ ایران در توجه به صنعت چاپ و نزدیکی بین صنعت دانشگاه گفت: در حال حاضرایجاد مرکز یا مراکز رشد تخصصی که بتوانند استارتاپ ها و شرکت های فناور حوزه چاپ را مورد حمایت قرار دهند یک ضرورت و نیاز است.

وی از صنعت چاپ بعنوان یک حوزه بین رشیته ای یاد کرد و گفت: به طور حتم فناوری اطلاعات بیش از هر صنعتی در حوزه صنعت چاپ کاربرد دارد و زمینه ساز ایجاد کسب و کارها و استارتاپ های بسیاری در این حوزه است.

عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه زبان صنعت مسئله محور و زبان دانشگاه علم محور است و هر دوبخش نیز مهم محسوب می شوند، افزود: در این زمینه انجمن علمی فناوری چاپ می تواند زمینه ساز ایجاد همکاری ها و زیرساخت ها برای تحقیق و توسعه، نزدیکی دانشگاه و صنعت و توسعه خدمات، نوآوری ها و محصولات این حوزه باشد.

**صنعت چاپ تشنه ورود استارت آپ ها است.

محمد بیطرفان رئیس انجمن علمی فناوری چاپ نیز در این نشست تخصصی با تاکید براینکه صنعت چاپ از نگاه سنتی رنج می برد، اظهارکرد: در حال حاضر صنعت چاپ تشنه ورود فارغ التحصیلان و دانش آموختگان مرتبط با این بخش برای ایجاد کسب وکارهای استارتاپ و دانش بنیان است.

وی بااشاره به همکاری انجمن علمی فناوری چاپ بعنوان یک پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت یادآور شد: با همکاری و حمایت دانشگاه و صنعت می توان شاهد شکل گیری کسب و کارهای نو و دانش بنیان در عرصه چاپ، تولیدات و تجهیزات صنعت چاپ بود.

**نیازهای صنعت چاپ برای دانشگاه ها مغفول مانده است

منوچر خراسانی عضو هیات علمی دانشکده پلیمر دانشگاه امیرکبیر نیز در این نشست با تاکید براینکه صنعت چاپ در دنیا جز چند صنعت برتر است، گفت: صنعت چاپ به طور حتم می تواند محورتوسعه اشتغال و صادرات در کشور باشد.

وی بیان کرد: ۲۵ سال  است که در حوزه دانشگاهی و تولید صنعت چاپ فعالیت می کنیم اما باید اعتراف کنیم که دانشگاه و صنعت در حوزه چاپ به نیازها و کارکردهای یکدیگر واقف نیستند و همکاری لازم را ندارند.

**راه اندازی رشته های صنعت چاپ در دانشگاه ها یک ضرورت است

حسین عیوض محمدلو عضو هیات علمی پژوهشگاه پلیمیر و رنگ نیز در این نشست بر توسعه استارتاپ ها و دانش بینان اشاره کرد و گفت: راه اندازی رشته های صنعت چاپ با توجه به اهمیت و و جایگاه صنعت چاپ در منطقه و دنیا یک ضرورت است.

وی با اشاره به اینکه، صنعت چاپ یک صنعت بکر و دست نخورده است گفت: با شکل گیری انجمن علمی فناوری چاپ، همکاری دانشگاه و صنعت و راه اندازی رشته های دانشگاهی این حوزه می توان کسب و کارهای بسیاری را برای علاقمندان استارتاپی فراهم کرد.

**راه اندازی استارتاپ های حوزه چاپ کشور را از واردات محصولات چاپی خودکفا می کند

بهنام زنگی عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران نیز در این نشست با اشاره به واردات ۸۰ الی ۹۰ درصدی تجهیزات و محصولات مورد نیاز صنعت چاپ از خارج از کشور گفت: به طور حتم استارتاپ ها و دانش بنیان کشور می توانند کشور را از وارادات محصولات چاپی بی نیاز و خودکفا کنند.

وی اضافه کرد:: با ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور فعال در کسب وکارهای حوزه چاپ می توان این صنعت را در کشور بومی سازی و بخشی از نیازهای این صنعت را با تلاش و هممت نیروهای توانمند داخلی تامین کرد.

**استارت آپ های حوزه چاپ باید حمایت شوند

حسین رحیمی یگانه عضو هیات مدیره شتاب دهنده ایده تک نیز در این نشست، توسعه کارآفرینی در کشور را در گرو توجه به استارتاپ ها و جوانان فعال در این حوزه دانست.

وی اضافه کرد: برای شکل گیری استارت آپ های حوزه صنعت چاپ، صنعتگران و دانشگاه ها بایستی به وظائف و ماموریت های خویش در این حوزه توجه وافر داشته باشند.

**رفع مشکلات صنعت چاپ در گرو همکاری دانشگاه و صنعت

بهمن پورمند نائب رئیس اتحادیه چاپ خانه داران تهران نیز با تاکید بر تعامل اتحادیه چاپخانه داران، انجمن علمی فناوری چاپ و دانشگاه ها برای رفع مشکلات صنعت چاپ خاطرنشان کرد: صنعت چاپ کشور از مشکلات عدیده ای رنج می برد و رفع این مشکلات در گرو همکاری دانشگاه ها و فعالان صنعت چاپ کشور است.

وی با تصریح اینکه، صنعت چاپ در حال حاضر در دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است گفت: با همدلی و همکاری بخش های مختلف دانشگاهی و صنعتی می توان این صنعت استراتژیک را به جایگاه واقعی خود در تولید اشتغال و صادرات رساند.

**تربیت نیروهای دانشگاهی برای راه اندازی استارت آپ های حوزه چاپ

سید محسن محسنی عضو هیات علمی دانشگاه امیر کبیر، اهمیت تربیت نیروهای دانشگاهی برای توسعه شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های صنعت چاپ را مورد تاکید قرار داد.

وی اضافه  کرد: در این زمینه همه دانشگا ها، فعالان صنعت چاپ و تشکل های این صنعت باید تعامل و همکاری لازم را بایکدیگر داشته باشند.

**مشکل فروش و بازاریابی در صنعت چاپ

احمدرضا اعتماد مظاهری مدیرعامل شرکت تعاونی چاپ خانه داران نیز با اشاره به اینکه بسیاری از فعالان صنعت چاپ با مشکل فروش و بازاریابی مواجه هستند، خواستار تدوین برنامه های تخصصی آموزشی حوزه صنعت چاپ شد.

وی با بیان اینکه، با آموزش های تخصصی صنعت چاپ و ترویج دوره های بازاریابی می توان مشکلات فروش و بازاریابی این واحدها را برطرف کرد، افزود:این مهم با همکاری انجمن علمی و فناوری چاپ  دانشگاه میسر خواهد بود.

**ایجاد رشته چاپ به آینده موکول شد

سعید پورمهدیان عضو هیات علمی  دانشکده پلیمر دانشگاه صنعتی امیر کبیر نیز در این نشست با اشاره به اینکه برای ایجاد رشته های با گرایش چاپ ملزوماتی مورد نیاز است، گفت: راه اندازی رشته های با گرایش چاپ به آینده موکول شده است.

وی اظهار امیدواری کرد در آینده با راه اندازی گرایش چاپ در حوزه دانشگاهی و تربیت نیروهای مورد نیاز صنعت چاپ گام های موثری برداشته شود.

در این نشست که با شعار صنعت چاپ، نوآوری و ارزش آفرینین برای تولید ملی برگزار شد، مدیران استراتاپ های همچون استارتاپ مقوا، نوین تک و دانشجویان اساتید این حوزه به بیان دیدگاه ها و تجربیات خود در حوزه صنعت چاذپ پرداختند و خواستار مشارکت و همکاری لازم به منظور رفع مسائل و مشکلات این صنعت در کشور شدند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر استارت آپ ها صنعت چاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۵۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس دانشگاه صنعتی اراک در این نشست با بیان اینکه این همایش با ۶۰۰ دستاورد علمی، تخصصی و صنعتی در سطح کشور و بین الملل از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت در این دانشگاه برگزارخواهد شد، گفت: برنامه ریزی‌ها برای برگزاری همایش از مهر ماه سال گذشته انجام شده و ۶۱۰ مقاله از ۵۰ دانشگاه برتر کشور برای شرکت در این همایش ارسال شد که ۴۶۰ مقاله علمی انتخاب شد.
گودرزی با بیان اینکه برگزاری این همایش معرفی جلوه‌ای از علم و صنعت استان به کشور است، افزود: در همایش پنج کارگاه تخصصی و چهار سخنران با نشست‌های کاملا علمی و تخصصی و نمایشگاهی از دستاورد‌های به روز در سطح استان و ملی به نمایش خواهیم گذاشت.
او گفت: مشارکت علمی، جهش تولید و توسعه صنایع مردم نهاد شعار سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران است.
استاندار مرکزی هم در این نشست گفت: با بر گزاری سی و دومین همایش بین‌المللی مکانیک در تراز نام صنعتی استان، رویداد شاخصی را در تاریخ نظام علمی استان رقم بزنیم.
مخلص الائمه افزود: بدنه مربوط با موضوع صنعت، دانشجویان صنعتی و دیگر دانشجویان در جریان این رویداد باشند و در برگزاری همایش از صنایع و انجمن‌هایی از جمله قطعه سازان، نفت و گاز، آب سنگین و ایزوگام دلیجان کمک بگیریم.
او همچنین گفت: برای حضور مردم در محل همایش تمهیدات لازم اندیشیده شود.
در پایان این نشست از شعار سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود