Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@17:14:29 GMT

صادرات فولاد را آزاد کنید

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۶۶۰۵

صادرات فولاد را آزاد کنید

به گزارش اکوفارس، عباس تابش رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در قالب نامه‌ای به وزیر صنعت خواستار آزادسازی صادرات فولاد شد.

در این نامه آمده نظر به  بررسی‌های صورت گرفته و تحلیل پارامترهای موجود در بازار و صنعت فولاد کشور در خصوص میزان تولید، مصرف ظاهری، تأمین مواد اولیه و ... پیش بینی می گردد طی سال جاری با توجه به افزایش تولید صنایع فولادی و کاهش تقاضای موثر داخلی، صنعت مذکور شرایط مطلوبی نداشته و با کاهش قابل توجه قیمت فروش داخلی مواجه گردد که این امر سبب کاهش درآمدهای ریالی شرکت‌های فولادی و در نتیجه توان مالی صنعت را در پرداخت هزینه‌های جاری و هزینه‌های پرسنلی با مخاطره جدی روبرو نموده که یقینا اثرات آن طی ماه های آتی در کاهش تولید و اشتغال واحدهای صنعتی آشکار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به پیش بینی تشدید تحریم‌های ظالمانه و تحرکات تروریسم اقتصادی علیه کشورمان به ویژه در منطقه خلیج فارس و مشکلات ناشی از محدودیت‌های حمل و نقل دریایی محصولات فولادی و همچنین نظر به الزام صادرات حداقل 35 الی 40 درصد تولیدات داخلی طی سالهای جاری در حدود 9 میلیون تن الی 10 میلیون تن به منظور ادامه روند رو به رشد تولید و تأمین ارز مورد نیاز صنعت از محل درآمدهای ارزی ناشی از صادرات حدود سه میلیارد دلار ارز مورد نیاز صنعت فولاد ایجاد وقفه و مانع در این خصوص سبب بروز مشکلات عدیده‌ای در صنعت و بازار محصولات خواهد شد.

متن این نامه به شرح زیر است:

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۶۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است