Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@15:03:44 GMT

ورود شرکت‌های شستا به بورس

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۶۷۵۳

مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین شستا، استراتژی‌های توسعه در شرایط تحریم را تشریح کرد و گفت: در این هلدینگ شرکت‌هایی وجود دارند که در چارچوب برنامه‌های ساماندهی مدون شده در شستا ادغام، انحلال و یا واگذار خواهند شد، گفت: کوچک‌سازی، جمع آوری دفاتر مرکزی و فروش و دارایی‌های مازاد از جمله مهمترین اقداماتی است که مدیریت شستا پیگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- کوروش هاشمی گل سفیدی ضمن بیان تاریخچه‌ای از شرکت‌های تابعه صنایع عمومی تامین گفت: اسفند ۱۳۸۲ شرکتی با عنوان سرمایه‌گذاری غذایی-کشاورزی تحت مالکیت شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی تاسیس شد. در خرداد ۱۳۸۷ بنابر استراتژی‌های وقت، با انتقال ۷ شرکت به سرمایه‌گذاری صنایع غذایی-کشاورزی نام این شرکت تغییر کرد و از آن زمان با عنوان هلدینگ صنایع عمومی تامین شناخته می شود.

وی افزود: این هلدینگ اکنون در حوزه‌های دامداری‌ها، صنعت شیر و لوازم خانگی فعالیت می‌کند.

هاشمی با اشاره به سهم بازار در حوزه‌های عنوان شده گفت: در حوزه تولید شیر و گوشت مورد نیاز کشور، حدود 2 درصد سهم بازار مربوط به هلدینگ صنایع عمومی تامین است.

مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین با بیان اینکه امسال برنامه تولید ۱۶۰ هزار دستگاه لوازم خانگی داریم اظهار کرد: در شرکت لوازم خانگی پارس تاکنون بیش از ۵۰ هزار دستگاه یخچال تولید شده است. در مجموع استراتژی شستا به توجه به شرایط تحریمی و اقتصادی کشور بر این بود که بتوانیم حوزه دامداری‌ها را توسعه دهیم. بر این مبنا هلدینگ صنایع عمومی در استان‌های لرستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، همدان، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی و زنجان به تولید و توسعه دامداری‌ها پرداخت.

وی ادامه داد: با پیش فرض اینکه جمعیت کشور را ۸۳ میلیون نفر در نظر داشته باشیم و با احتساب مصرف میانگین سرانه جهانی که حدود ۱۶۰ کیلوگرم در سال می شود، کشور ما نیاز به ۱۴ میلیون تن شیر دارد. این در حالی است که ظرفیت موجود کشور در حدود ۱۰ میلیون تن است. بر این اساس بود که شستا با توجه به فرصت اقتصادی موجود و عبور از مشکلات کنونی توسعه دامداری‌ها را در دستور کار این هلدینگ قرارداد.

مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین درباره توسعه دامداری‌ها توضیح داد: فاز اول توسعه چهار دامداری در سال ۹۸ و فاز دوم که فاز پایانی است در سال ۹۹ به بهره برداری می‌رسد. بر اساس این دو فاز حدود ۴۸۰ تن به طور روزانه شیر بیشتری در کشور تولید خواهد شد.

هاشمی در ادامه به مباحث مرتبط با لوازم خانگی پرداخت در این‌باره گفت: در سال ۹۸ مدیرعامل شستا با هدف رفع نیاز مردم به لوازم خانگی، تزریق سرمایه و افزایش سرمایه در گردش را برای تولید بیشتر در دستور کار قرار داد. همچنین در نظر داریم لوازم خانگی مورد نیاز بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی را با قیمت مناسب و به طور اقساطی ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه در هلدینگ شرکت‌هایی وجود دارند که در چارچوب برنامه‌های ساماندهی مدون شده در شستا ادغام، انحلال و یا واگذار خواهند شد، گفت: کوچک‌سازی ، جمع آوری دفاتر مرکزی و فروش و دارایی‌های مازاد از جمله مهمترین اقداماتی است که مدیریت شستا پیگیری می‌کند.

هاشمی از هفت طرح توسعه که FS (طرح توجیهی) آن‌ها در هیئت مدیره هلدینگ و شستا تصویب شده و در حال اجراست نیز خبر داد و افزود: یکی از این طرح‌ها شامل کارخانه تولید شیرخشک صنعتی است. از جمله مواردی که در دولت دوازدهم و شستا اهمیت بسیار ویژه‌ای دارد بحث شفافیت‌های مالی است. همچنین باید در نظر داشت که ورود به بورس یکی از مهمترین شاخص‌های شفافیت است و بر این مبنا از سه دامداری موجود سهام دو شرکت در بورس عرضه شده و و سومین دامداری نیز در شرف ورود به بورس است که امیدواریم تا پایان شهریور ماه سهام این شرکت نیز عرضه شود.

وی افزود: برای ورود هلدینگ به بورس نیز بحث‌هایی مطرح شده که بر اساس آن‌ها نیز هلدینگ به زودی وارد بورس می‌شود. یکی از مواردی که باید آن را در نظر داشت این است که باید تلاش کنیم تا به جای بنگاه‌داری کشور مسیر بنگاه‌سازی را پیش برد. طرح‌های توسعه‌ای در حوزه تولید شیر، گوشت و لوازم خانگی از این سیاست هم پیروی می‌کند.

هاشمی معتقد است، سازمان تامین اجتماعی و شستا علاوه بر تامین نیازهای مردم وظیفه‌های بسیاری در حوزه دارند. در شرایطی که تامین لوازم خانگی و اقلام مصرفی مانند گوشت و شیر برای مردم به لحاظ اقتصادی دشواری‌هایی را ایجاد کرده شستا تلاش می‌کند تا با افزایش عرضه از این فشارها کم کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مدیریت شستا هلدینگ دولت سازمان تامین اجتماعی شیر شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۶۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

استاندار یزد هم با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

مهران فاطمی در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

وی درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است