Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ساری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره شوری زمین‌های اطراف سد گتوند اظهار داشت: در حال حاضر از تمام متغیرهای یک سد فقط یک مورد کنترل می‌شود و آن هم کیفیت خروجی آب است. در حقیقت آب را طوری خارج می‌کنند که فعلا با کیفیت قابل قبول باشد، اما تمام توده‌های نمکی که در فاصله 4 کیلومتری سد وجود دارند، از مسیرهای زیرزمینی به سمت سد آمده و در کف سد انباشت و باعث ایجاد حفره‌هایی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون چاه‌های فاضلابی که در شهر گتوند وجود دارند هیچ نیازی به تخلیه ندارند، با توجه به اینکه زیرِ زمین خالی شده، به سمت آب‌های سد راه پیدا کرده‌اند.

نماینده مردم اهواز در مجلس تصریح کرد: انباشت نمک به میزان زیاد در حوضچه پشت سد گتوند و به وجود آمدن کانال‌های ارتباطی از توده نمک در فاصله 4 کیلومتری سد، باعث شده به مسیر آب پشت سد نفوذ کنند. توده نمکی بسیار بزرگ است و باعث خرابی‌های بی‌شمار در منطقه سد گتوند شده است.

وی خاطرنشان کرد: آنگونه که اهالی گزارش داده‌اند در حال حاضر شرایط تخلیه چاه‌های فاضلاب تغییر کرده است یعنی فاضلاب در چاه جمع نمی‌شود و از زیر زمین تخلیه می‌شود یعنی چاه‌ها بزرگتر شده و کانال‌های زیرین بوجود آمده و ارتباطی بین اراضی و حوضچه پشت سد گتوند ایجاد شده است.

ساری یادآور شد: اگر قبلا برای تخلیه چاه فاضلاب در منزلی به لحاظ زمانی یک ماه زمان لازم بود تا پر شود اکنون این زمان طولانی‌تر شده و به دو ماه افزایش یافته است، این نشان می‌دهد که چاه از جای دیگر تخلیه می‌شود.

در این ارتباط بهروز مرادی مدیر عامل شرکت آب و نیروی ایران به ایلنا گفت: کیفیت و خروجی آب دائم از سوی سازمان آب و برق خوزستان و مشاورین تحت کنترل است، اگر زمین‌های کشاورزی شور شده، مربوط به جاهای دیگر بوده است.

وی افزود: در پایین دست گتوند و در شوشتر، رودشور جاری است که آب آن با EC بالا به کارون می‌پیوندد که خارج از محدوده رودخانه تا گتوند است.  

به گزارش ایلنا، گتوند یکی از بزرگ‌ترین سدهای ایران بر روی رودخانه کارون در جنوب غربی ایران است. این سد، در فاصله ۳۸۰ کیلومتری از ریزشگاه رودخانه کارون، در فاصله ۲۵ کیلومتری شمال شهر شوشتر و در ۱۰ کیلومتری شمال شرقی شهر گتوند در استان خوزستان قرار دارد. سد گتوند آخرین سد قابل احداث بر روی رودخانه کارون است.

دریاچه این سد با مخزنی ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعبی دومین دریاچه مصنوعی بزرگ کشور پس از کرخه است. ارتفاع این سد سنگریزه‌ای با هسته رسی ۱۸۲ متر است که بلندترین سد خاکی کشور محسوب می‌شود. این سد در میان سدهای ساخته‌شده و در دست ساخت بر روی کارون، از همه پایین‌دست‌تر قرار دارد.یکی از مهم‌ترین چالش‌های ایجاد شده پیرامون این سد، بحث وجود گنبدها و رگه‌های نمکی در اطراف محل آبگیری سد است که پس از آبگیری سد به زیر آب رفته و منجر به افزایش شوری آب در پایین‌دست این سد شده‌است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خوزستان اهواز فاضلاب سد گتوند کارون گنبد نمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۷۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سیل روستای تختان در دهلران خسارت جانی نداشت
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • لاپید: نتانیاهو هیچ بهانه‌ای برای رد توافق تبادل اسرا ندارد
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی