Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر قاسم میری علی آباد یکشنبه‌شب در نخستین همایش اهدای عضو سیستان و بلوچستان اظهار داشت:اهدای عضو به عنوان اقدامی انسان دوستانه و حیات بخش در این استان نیازمند فرهنگ‌سازی است.

وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان سالانه ۸۰ مورد مرگ مغزی رخ می دهد که علت عمده آنها نیز تصادفات و سکته مغزی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: سیستان و بلوچستان از لحاظ اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در رتبه‌های آخر کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر بیماران کلیوی سایر بیماران نظیر قلبی در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان چشم انتظار اهدای عضو هستند تا زندگی دوباره را تجربه کنند.

علی آباد با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در زمینه اهدای عضو گفت: از سال گذشته با برنامه ریزی انجام شده امکان برداشت عضو از فرد مرگ مغزی در بیمارستان‌های این دانشگاه امکان‌پذیر شد اما در این مدت تنها سه مورد اهدای عضو در استان داشتیم.

وی بیان کرد: امکان پیوند کلیه و قرنیه در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از سالیان گذشته امکان پذیر بوده به طوریکه تاکنون بیش از ۱۶۰ پیوند کلیه و بیش از ۹۰۰ پیوند قرنیه در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مسائل فرهنگی و عدم باور مرگ مغزی را از مهمترین دلایل آمار بسیار پایین اهدای عضو در سیستان و بلوچستان ذکر کرد و افزود: ضروری است همه اقشار جامعه این دانشگاه را در مسیر فرهنگ سازی این اقدام انسان دوستانه یاری کنند.

وی با اشاره به راه‌اندازی انجمن اهدای عضو در سیستان و بلوچستان گفت: این انجمن از سال گذشته به همت خانواده مرحوم فاطمه اسماعیل‌زایی در این استان راه اندازی شد به طوریکه تاکنون بیش از ۶۰ نفر در آن عضو شدند.

معاون فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه موقت زاهدان نیز در این همایش گفت: ترویج فرهنگ اهدای عضو و دعوت از خانواده بیماران مرگ مغزی به اهدای عضو با فطرت انسانی سازگار است.

حجت الاسلام جواد طاهری افزود: پزشکان و پرستارانی که در بیمارستان‌ها خدمت می کنند فرزندان ما هستند که با تخصص، دانش و با خیرخواهی و نوع دوستی به دنبال نجات جان انسانها،بیماران و مصدومان هستند و لازم است تا به نظرات تخصصی آنان در زمینه وقوع مرگ مغزی احترام بگذاریم.

وی تاکید کرد: با وجود خطرات و بیماری‌هایی که بشر را تهدید می کند همه ما به طور بالقوه هم می توانیم دریافت کننده عضو و هم اهداء کننده عضو باشیم.

 مسئول اداری حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان نیز در این همایش گفت: اقدام‌ انجمن اهدای عضو ایرانیان و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برگزاری این همایش اقدامی پسندیده برای ترویج فرهنگ حسنه اهدای عضو در سیستان و بلوچستان است.

مولوی حافظ اسماعیل ملازهی افزود: حس نوع دوستی و ایثاری که در وجود انسان از خداوند به ودیعت گذاشته شده از نعمت‌های ارزشمند بحساب می آید.

وی بر ترویج فرهنگ اهدای عضو در سیستان و بلوچستان تاکید کرد.

۷۳۱۶**۳۲۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بهداشت و درمان همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۷۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شدند.

وی گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی۳۸ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد