Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@11:09:00 GMT

بهبود نابرابری اجتماعی در انگلستان با طراحی مجدد شهرها

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۷۸۹۶

بهبود نابرابری اجتماعی در انگلستان با طراحی مجدد شهرها

محل زندگی و رشد افراد تأثیر چشمگیری بر روند زندگی و بیماری‌های ساکنان یک منطقه دارد ولی عوامل تهدیدکننده سلامتی بسیار گسترده‌تر هستند؛ بنابراین انگلستان قصد دارد که وضعیت سلامتی و رفاهی کودکان مناطق محروم خود را بهبود بخشد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، سلامتی، امری فراتر از داشتن جسمی سالم یا زندگی طولانی و به دور از بیماری‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلامتی شامل احساس خوبی می‌شود که در ذهن و جسم وجود دارد و داشتن احساس امنیت، بخشی از جامعه بودن و توانایی حرکت رو به جلو و پیشرفت را نیز دربر می‌گیرد.

نکات تأثیرگذار بر آن نیز می‌تواند شامل منازل مسکونی خوب، طراحی مناسب جاده‌ها و خیابان‌ها، دسترسی به فضاهای سبز و پارک‌ها، سطوح پایین انواع آلودگی‌های، وجود امکانات تفریحی و نزدیکی به فروشگاه‌ها باشد که همگی در کنار هم سلامتی و رفاه را به ارمغان می‌آورند.

این عوامل در مناطق محروم، در هر کجای دنیا که قرار داشته باشد، چندان در دسترس نیست؛ با این‌حال انجمن‌ها و تشکیلاتی ایجاد شده‌اند که سعی در تغییر این شرایط دارند و تلاش می‌کنند با ترکیب مجموعه‌ای از عوامل محیطی، اقتصادی و اجتماعی، شانس زندگی طولانی‌تر و سالم‌تری را در اختیار کودکان ساکن در مناطق محروم قرار دهند. البته باید گفت متأسفانه این‌گونه انجمن‌ها بیشتر به بحث دوری از بیماری‌ها پرداخته‌اند و توجه چندانی به دیگر عوامل تعریف شده برای سلامتی ندارند.

با این حال "بنیاد مشارکتی تحقیقات پیشگیرانه انگلستان" (UKPRP) که هدف آن ایجاد نگرش‌های جدید درمورد راهکارهای عملی، پایدار و مقرون‌به‌صرفه برای پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر در انگلستان است و سعی در بهبود سلامت جمعیت و کاهش نابرابری‌های بهداشتی دارد، تلاش می‌کند که برای بهبود وضعیت کودکان در مناطق محروم تغییراتی در روند زندگی آن‌ها ایجاد کند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

بهبود نابرابری‌ها

این بخش شامل تلاش برای تغییر رفتارهای نادرست فردی همچون تغذیه ناسالم، استعمال دخانیات و ورزش نکردن، همچنین افزایش آگاهی درمورد ارتباط چاقی کودک و سلامتی وی، اهمیت ورزش و ضرورت پیروی از رژیم‌های غذایی سالم می‌شود. در این بین نیز، طراحی مجدد شهرها به طوری‌که دسترسی تمام اقشار به مراکز تفریحی، فرهنگی و ورزشی به صورت یکسان باشد، توانسته توجه مقامات شهری را به خود جلب کند چرا که تحقیقات بسیاری نشان داده، منظر شهری تاثیر بالقوه‌ای بر سلامت روانی ساکنان شهر دارد.

برای مثال افرادی که در کنار رودخانه و یا فضاهای سبز زندگی می‌کنند، خلق و خوی بهتری را در مقایسه با سایر افراد از خود نشان می‌دهند و به این ترتیب مشاهده هنجارشکنی‌های اجتماعی نظیر جرم و جنایت و نافرمانی‌های مدنی نیز در آن‌ها به مراتب پایین‌تر از سایر افراد است.

 UKPRP قصد دارد نسبت به عوامل گسترده‌ای از جمله کیفیت پایین موادغذایی در مدارس این منطقه، نبود درآمد کافی برای تهیه مایحتاج، نبود دسترسی به اماکن تفریحی سالم و امن و غیره که این بخش را تحت تأثیر قرار می‌دهد، اقدام به راه‌اندازی برنامه‌های کاری "اماکن سالم" کرده است و با شناسایی دارایی‌های جوامع محلی این مناطق همچون مراکز اجتماعات، گروه‌های خارج از مدرسه و ابتکارات دولت محلی درمورد این بخش‌ها سعی در بهبود کیفیت و وضعیت این دارایی‌ها دارد.

این بنیاد همچنین قصد دارد به این دارایی‌ها فضای سبز و پارک اضافه کند چراکه فضای سبز نقطه قوت طراحی شهری به شمار می‌رود. به منظور ارتقای سطح دانش و آگاهی نیز، بنیاد مذکور اقدام به ایجاد "شبکه‌های فعال" در محل‌های یادگیری همچون پیش‌دبستان‌ها و مدارس کرده است که به توسعه رویکردهای لازم برای بهبود وضعیت سلامت کلی کودکان می‌پردازد و در آخر به منظور بهبود وضعیت معیشت این کودکان، بنیاد UKPRP به دنبال ارائه بهبود دسترسی به خدمات مشاوره‌ای برای به‌زیستی، تضمین حداقل درآمد اولیه برای افراد تحصیل‌کرده و کمک به جوامع محلی با تخصیص بودجه سلامتی به این بخش است.

بهبود نقش والدین

والدین در درازمدت نقش مؤثری در سلامت ذهنی و جسمی فرزندان خود ایفا می‌کنند ولی بسیاری از کودکان، خصوصا کودکان مناطق محروم از حق دریافت محبت و برطرف کردن نیازهای عاطفی خود از سوی والدین بیشتر محروم هستند.

این کودکان در آینده نیز نمی‌توانند والدین موفقی در این زمینه باشند و درنتیجه فرزندانی با شرایطی همچون خود و یا بدتر پرورش می‌دهند. بنابراین به منظور کاهش فقر و ایجاد شانس رشد برای کودکان محروم نیاز به برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کودکانی که در این شرایط رشد کرده‌اند بسیار احساس می‌شود؛ چراکه کودکان فقیر امروزی والدین فقیر آینده خواهند بود و این مسأله بر کل جامعه تأثیر می‌گذارد.

به همین ترتیب UKPRP در این بخش نیز سرمایه‌گذاری کرده است زیرا این سرمایه‌گذاری با وجود کاهش تمایل این کودکان برای پیوستن به گروه‌های تبهکاری با کاهش جرم و جنایت و درنتیجه منفعت کل جامعه همراه خواهد بود.

کد خبر 387918

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انگلیس مناطق محروم کودکان طراحی شهری طراحی فضاي سبز شهري فضای سبز شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، گفت: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی لازم در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته و در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

میثم اکبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حمل‌ونقل بخشی از زیست شهری است، بنابراین با سایر شئونات زندگی مردم درهم‌تنیدگی دارد و در عین حال که جلوی چشم همه قرار دارد، اما پیچیده است و موجب تغییرات سریع در روند حمل‌ونقل می‌شود.

وی افزود: فراهم کردن سریع و درست زیرساخت‌های حمل‌ونقل از سوی مسئولان امر اهمیت زیادی دارد، به این معنا که کندی‌ها و خطاهایی که زیست‌بوم‌های انسانی دارند را با استفاده از فناوری از سیستم خارج می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در حیطه فناوری تولیدکننده و مصرف‌کننده داریم، گفت: تولیدکنندگان شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان مدیریت‌های حمل‌ونقلی به نمایندگی از شهروندان هستند.

اکبرزاده ادامه داد: نمایشگاه‌ها و رخدادهایی که همچون نمایشگاه حمل‌ونقل مکانی است که تولیدکننده و مصرف‌کننده را در یک مکان گرد هم می‌آورد تا بتوانند یکدیگر را پیدا کنند، چرا که در حالت عادی نیازها تولید می‌شود، اما فرصتی برای پیدا کردن تأمین‌کننده آن‌ها نیست، در واقع افرادی بالقوه می‌توانند مواردی را تأمین کنند که مطمئن نیستند مصرف‌کننده داشته باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه حضور دانش‌بنیان‌ها در عرصه حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه نیاز به دانش‌بنیان‌ها احساس می‌شود، توانمندی در مکانی همچون بدنه دانشگاه‌ها برای پرورش این استعدادها وجود داشته، در نتیجه نیاز و توانمندی موجب این جرقه شده است.

کد خبر 750495

دیگر خبرها

  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • امروز، روز شیراز؛ شهر شعر و هنر و حافظ/ شهرها همه بازند و شیراز، شهباز
  • نصب حدود ۴ هزار علمک جدید گاز در چهارمحال و بختیاری
  • شکست سنگین استون ویلا در انگلیس/ فیورنتینا در ثانیه های پایانی پیروز شد
  • سردار رادان: رضاخان هم نتواست حجاب را از مردم بگیرد / از دانشگاه‌های آمریکا و انگلستان و فرانسه چه خبر؟!
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی