Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،سردار عبدالرضا آقاخانی، فرمانده نیروی انتظامی استان قم به همراه جمعی از معاونان این نیرو، شامگاه دیروز با حضور در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با آیت‌الله محمد یزدی، رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفتگو کردند.

آیت‌الله یزدی نیز پس از استماع این گزارش، با ابراز خرسندی از فعالیت‌های انجام‌شده، آن‌ها را بسیار خوب توصیف کرد و از خدمات فرمانده نیروی انتظامی در قم تقدیر نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه با اشاره به گزارش فرمانده نیروی انتظامی استان قم افزود: خدمات شما خدمت به‌نظام و انقلاب است و ان‌شاءالله که موردقبول خداوند متعال قرار می‌گیرد.

آیت‌الله یزدی در ادامه ضمن بیان توصیه‌های اخلاقی ابراز داشت: همه مسئولان باید هر شب این مسئله را برای خود یادآورشوند که یک روزی هم نوبت به آن‌ها می‌رسد و باید پاسخگوی رفتار و کردار خود باشند، بنابراین باید به‌گونه‌ای خدمت کرد که در روز قیامت هنگامی‌که اعضای بدن گواهی می‌دهند پشیمان نشویم.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه با تأکید بر لزوم گسترش فرهنگ امربه‌معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی فرمود: امربه‌معروف و نهی از منکر یکی از فروع مهم دین است که البته می‌توان گفت در کنار اصول دین نیز قرار می‌گیرد، زیرا اگر موردتوجه قرار نگیرد به اصول دین هم آسیب می‌رسد.

آیت‌الله یزدی ادامه داد: البته همانگونه که فقها تصریح کرده اند، امربه‌معروف و نهی از منکر ۳ درجه دارد:

اول؛ امربه‌معروف و نهی از منکر قلبی است، یعنی هر مسلمانی از انجام یک منکر ناراحت شود و نسبت به وقوع آن حساس باشد و از تحقق یک معروف خرسند شود. یکی از خطرات جدی برای نظام اسلامی بی‌تفاوتی عامه مردم و عدم اعتقاد در درجه اول نسبت به امربه‌معروف و نهی از منکر است.

دوم؛ امربه‌معروف و نهی از منکر زبانی است، بدین معنی که هر فردی هر کار زشتی را مشاهده کرد با زبان تذکر دهد و یادآوری نماید و البته شرط اول همان‌گونه که فق‌ها هم گفته‌اند این است که احتمال تأثیر بدهید و اگر کسی احتمال اثر بدهد تذکر واجب است.

درجه دیگر آن نیز درجه اجرایی و عملی امربه‌معروف و نهی از منکر است که برای عامه مردم نیست و مربوط به حکومت می‌شود و اجرای آن بر عهده کسانی است که مسئولیت رسمی دارند که البته باید بر اساس مقررات و قانون عمل کنند.

آیت‌الله یزدی در پایان با تأکید بر لزوم برخورد جدی نیروی انتظامی با منکرات در جامعه افزود: در اسلام کلیه محرمات نهی از منکر و کلیه واجبات معروف محسوب می‌گردد و نیروی انتظامی در برخورد با منکرات باید جدی باشد و در اجرای وظیفه قانونی خود دقیق عمل کند.

در ابتدای این دیدار سردار آقاخانی ضمن تشکر از هماهنگی به‌عمل‌آمده برای این دیدار خطاب به آیت‌الله یزدی گفت: ان‌شاءالله رهنمود‌های حضرت‌عالی مایه خیر برای این‌جانب و همکاران قرار گیرد.

فرماندهی نیروی انتظامی استان قم در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های نیروی انتظامی در استان پرداخت و از تشکیل قرارگاه فرهنگی ۱۹ دی با محوریت موضوعات فرهنگی استان قم به‌ویژه حجاب و عفاف خبر داد.

انتهای پیام/ش

دیدار فرمانده نیروی انتظامی قم با آیت الله یزدی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه علمیه جامعه مدرسین نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۸۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد

ناهید صادقی ارجمند، نویسنده و مدرس در خصوص اهمیت و ضرورت حجاب و عفاف در جامعه گفت: قبل از انقلاب زنان به دلیل پوشش نامناسب به بیراهه کشیده می شدند در صورتی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به محجبه شدن خانم ها و قوانین اسلامی وضع شده در حوزه عفاف و حجاب بانوان با حیاتر شدند. پوشش نامناسب و بد پوششی نسل جدید هم به دلیل تبلیغات شبکه های اجتماعی و تجاهم فرهنگی دشمنان است. این در حالی است که به مرور زمان همین دختران نسل نو متوجه اشتباه خود می شوند و بروز این رفتارها در آنها کمرنگ می شود.

وی با بیان اینکه بی حجابی امروزه معظلی اساسی در برابر ارزش‌های اسلامی محسوب می شود، تصریح کرد: این مساله مسئولان را ملزم به ارائه راهکاری مختلفی برای برون‌رفت از این چالش، کرده است اما اینکه این راهکارها تا چه اندازه می‌تواند کارآمد باشد، باید مورد بررسی و تحلیل دوباره قرار گیرد.

این نویسنده در ادامه بیان کرد: البته نا گفته نماند که پشت پرده بد حجابی و بد پوششی زنان جامعه ما دست های خارجی و رسانه های معاند قرار دارد. مشکل اینجاست؛ این افراد به قدری تحت تاثیر تبلیغات منفی آنها قرار می گیرند که آمران به معروف در زمان ارشاد و راهنمایی آنها با واکنش های سخت و پرخاشگرانه مواجه می شوند. خانم ها هم با سطحی نظری و برداشت های غلط از قبیل اینکه حکومت حجاب را بر ما تحمیل می کند به سادگی از کنار آن عبور می کنند.

وی با بیان اینکه برخی خانواده ها با بی توجهی خود به مساله حجاب، باعث گمراهی نوجوانان و جوانان شده اند افزود: اجرای "طرح نور" هم با لجبازی برخی خانواد ها، زنان و دختران مواجهه شده است ضمن اینکه امروزه مخالفان حکومت، حجاب را وسیله برای بیان اعتراضات خود نسبت به شرایط موجود جامعه و برخی سیاست های نظام  قرار دادند.

صادقی با بیان اینکه حجاب و پوشش مناسب یک سلاح خوب برای زنان در قبال مردان بیمار دل مزاحم، محسوب می شود اظهار کرد: فرهنگ سازی در صورتی تاثیر گذار است که خود بانوان هم پذیرا باشند. تجربه ثابت کرده، همه طرح ها چه در حوزه حجاب و چه در حوزه های دیگر اگر با اجبار و برخوردهای قهری صورت همراه باشند نتیجه عکس داشته و موفق نمی شوند. بارها بنده در داخل مترو و اتوبوس دختران جوان را با لسان نرم  و دلایل قانع کننده ارشاد و راهنمایی کردم و آنها هم به راحتی پذیرفتند. به اعتقاد من طرح یا برنامه ای که به صورت قانون وضع شود، مورد استقبال جامعه قرار نمی گیرد، با این تصور که نگاه تحمیلی از سوی حکومت در این مساله وجود دارد از رعایت آن سر پیچی می  شود.

وی با بیان اینکه طرح ها و برنامه های انقلاب در طول این سال ها در فرهنگ سازی حجاب و عفاف تاثیرگذار بوده تصریح کرد: بن مایه فکری و ایدئولوژی دختران نوجوان و جوان ما آمیخته با حیاست و به دنبال ولنگاری نیستند فقط تحت تاثیر شبکه های اجتماعی و شبکه های ماهوارهای قرار گرفتند و بیشتر هم اقتضای سن آنهاست.

این مدرس افزود: هر چند امروزه فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای سبک زندگی جوامع را تحت تاثیر قرار داده است و کشور ما هم از این مساله مستثنی نیست ولی از تربیت خانوادگی درست هم نباید غافل شد، خانواده ها با تربیت دینی و مناسب نقش مهمی در تقویت دینی باورهای فرزندان خود دارند.لذا خانواده ها باید بدون توجه به سیاست های نظام و بدون توجه به مسایل و مشکلاتی که در کشور وجود دارد، فرزندان خود را در مسیر درست زندگی رهنمون شوند.

وی با بیان اینکه حجاب در همه ادیان مورد اهتمام بوده است گفت: وجود شال در تندیس حضرت مریم (س) بیانگر اهتمام ادیان دیگر به حجاب بوده است. قبل از اسلام قوم یهود و مسیح ، افراد بدون حجاب و پوشش نامناسب را مورد نکوهش قرار می دادند. تنها دین اسلام نیست که به این مساله توجه دارد. در حال حاضر هم مشاهده می کنید که خانم ها در کشورهای دیگر در اماکن دینی خود ( کنیسه و کلیسا) با پوشش مناسب ظاهر می شوند. پس پروردگار عالمیان از توصیه و وضع حجاب در ادیان مختلف اهداف خاصی را داشته است. لذا مساله عفاف و حجاب ریشه در تاریخ انسان داشته و همراه و همزاد او از ابتدا تا حال و تا امتداد تاریخ بوده و خواهد بود.

صادقی خاطر نشان کرد: خداوند در آیه ۵۹ سوره احزاب در خصوص علت و فلسفه ضرورت حجاب می‌فرماید: «یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلَابِیبِهِنَّ ذلِکَ أَدْنی‌ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِیماً » (ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: روسری‌های بلند بر خود بیفکنند، این (عمل) مناسب‌تر است، تا (به عفّت و پاکدامنی) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند، و خداوند آمرزنده مهربان است.) چرا که آنان تجسم حرمت و عفاف جامعه هستند و حرمت دارند. 

وی گفت: پوشش مناسب نه تنها باعث سلامت اخلاقی جامعه و پای‌بندی به هنجارهای دینی می‌شود بلکه موجب کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی جامعه و زندگی زناشویی خانواده ها می شود لذا بانوان گرامی کشورمان باید به این مساله مهم توجه داشته باشند و با باورهای دینی محکمی که دارند هم در حجاب و پوشش مناسب خود کوشا باشند و هم دختران خود را متوجه این امر مهم دینی کنند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی
  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد