Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@03:47:30 GMT

پرونده‌های مفتوح میراث فرهنگی در قوه قضاییه چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۹۴۲۳

پرونده‌های مفتوح میراث فرهنگی در قوه قضاییه چیست؟

وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، یکی از وظایف وزارتخانه تازه تأسیس گردشگری را صیانت از میراث فرهنگی برشمرد و تأکید کرد: با تبدیل سازمان به وزارتخانه، این پرونده‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خانه ملت، «علی اصغر مونسان» درباره پرونده‌های در جریان در قوه قضاییه در خصوص صیانت از میراث فرهنگی، گفت: یکی از وظایف مهم ما صیانت از میراث فرهنگی است و این پرونده‌های قضایی با تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی با قدرت بیشتری دنبال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مطرح شدن پرونده‌هایی که سازمان میراث فرهنگی نسبت به آن‌ها شاکی است، گفت: عمده پرونده‌های مفتوح در خصوص تخریب‌های صورت گرفته و تجاوز به حریم میراث فرهنگی است.

 

وی با بیان اینکه این تخلفات تقریبا در همه استان‌ها وجود دارد و چنین پرونده‌هایی مربوط فقط به یک استان خاص نیست، در پاسخ به این سئوال که با حضور آقای رئیسی در قوه قضاییه روند رسیدگی به این پرونده‌ها چه تغییری کرده است، گفت: قوه قضاییه در این زمینه همواره همراهی خوبی داشته است و مطمئن هستم با حضور آقای رئیسی این همکاری‌ها گسترش پیدا خواهد کرد.

 

وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، قانون ساخت یا بازسازی اثر ثبت شده در صورت تخریب در همان مکان توسط فرد یا دستگاه تخریب کننده را قانون بسیار مفیدی برشمرد و گفت: باید از نمایندگان برای تصویب این قانون تشکر کرد و این قانون در حال حاضر با قدرت اجرا می‌‎شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم محرم عزاداری محرم هفته دولت بیرجند مسجد نماز جمعه شیراز اردبیل روزنامه مونسان علی اصغر مونسان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۹۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس

مریم جلالی در مراسم واگذاری تعدادی از اتاق‌های ارگ کریم‌خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استان فارس گفت: امید است این اقدام در فارس زمینه‌ای شود تا در تمامی ابنیه‌های میراثی حضور و فعالیت هنرمندان صنایع‌دستی را ببنیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: آنچه امروز در موزه‌ها می‌بینیم، کار دست هنرمندان صنایع‌دستی دیروز است و هنرمندان امروز حافظان و پاسداران میراث فرهنگی ما محسوب می‌شوند.

جلالی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ایجاد و توسعه خانه‌های صنایع‌دستی تأکید کرد و گفت: ضروری است برای توسعه و ترویج و عرضه درست محصولات دست‌ساز هنرمندان خانه‌های صنایع‌دستی متعددی، چون نمد، منبت، خاتم، شیشه و... ایجاد شود.

او با اشاره انتخاب «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی در شیراز گفت: در حال حاضر به‌منظور حفظ میراث فرهنگی، هنر و معماری و صنایع‌دستی نهفته در بافت تاریخی شیراز، «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی شیراز تعیین‌شده است و جا دارد در این محله خانه‌های صنایع‌دستی متعددی ایجاد شود تا گردشگری تجربه محور رخ دهد.

معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: در محله‌های قدیمی آسیب‌های اجتماعی زیادی وجود دارد که می‌توان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وضعیت این محلات را به سازی کرد و با ایجاد فرصت برای هنرمندان در این مناطق صنایع‌دستی را رونق داد.

جلالی در ادامه سخنانش به جهانی و ملی شدن شهر‌ها اشاره کرد و گفت: همواره تأکید کرده‌ام که ملی و جهانی‌شدن شهر‌ها امتیاز نیست بلکه مسئولیت است و اگر مسئولیت خوب انجام نشود ممکن است این امتیاز سلب شود از این روباید مصوبات شورای جهانی صنایع‌دستی ضمانت اجرایی داشته باشند؛ بنابراین گزارش با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه، ۵ اتاق در عمارت ارگ کریم خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی استان فارس به مدت دو سال واگذار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود