Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@17:52:25 GMT

تدوین نقشه راه هوشمندسازی صنایع دریایی ضروری است

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۰۶۶۶

تدوین نقشه راه هوشمندسازی صنایع دریایی ضروری است

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد سیف در نخستین نشست تخصصی کارگروه هوشمندسازی صنایع دریایی با حضور دستگاه‌های مرتبط در محل ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته برگزار شد، ضمن تاکید بر ضرورت حرکت به سمت هوشمندسازی حمل و نقل دریایی هدف از این نشست را بررسی نکات و توانمندی‌های موجود در سازمان‌های مختلف عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعیین نقشه راه برای هوشمندسازی این صنعت امری است که ستاد بر آن تاکید دارد و امیدواریم حاصل این نشست‌ها تدوین نقشه راه هوشمندسازی صنایع دریایی باشد.

سیف اظهار کرد: در این مسیر، ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از رویدادها و پروژه‌های مرتبط با هوشمندسازی حمل و نقل دریایی با همکاری سازمان ها و ارگان های دریایی حمایت خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه سند هوشمندسازی صنعت حمل و نقل دریایی باید براساس توجه به رعایت استانداردهای جهانی تدوین شود، گفت: در همین راستا باید اطلاعات و داده‌های موجود در دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط جمع‌آوری شوند تا به بانک اطلاعاتی مناسبی دست پیدا کنیم.

نبود ارتباطات زیرسطحی یکی از موانع بزرگ هوشمندسازی

دراین نشست نیز محمد فرهانی نماینده شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، نبود ارتباطات زیرسطحی و پهنای باند قدرتمند را یکی از موانع بزرگ هوشمندسازی صنعت حمل ونقل دریایی دانست و ادامه داد: برای حل این مسئله با سازمان فضایی کشور وارد مذاکره شده‌ایم اما هنوز به نتیجه نرسیدیم و امیدواریم با ورود معاونت علمی بتوانیم به راه‌حل برای این معضل برسیم.

امید یزدانی نیز به عنوان نماینده سازمان بنادر، وضعیت ارتباط صنعت و دانشگاه را در کشور نامناسب دانست و گفت: برای توسعه هوشمندسازی صنعت حمل و نقل کشور باید مقالات و پایان‌نامه‌های دانشگاهی به این سمت سوق داده شود و این صنعت نیازمند تحقیق و پژوهش است.

وی افزود: اکنون سازمان بنادر و دریانوردی گام‌های مثبتی در خصوص حرکت به سمت هوشمندسازی با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود برداشته است. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۰۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای عالی معادن با اشاره به سهم معدن در تولید ناخالص داخلی اظهار کرد: سهم ما از تولید ناخالص داخلی حدود سه درصد است.

وی با اظهار اینکه اگر با روند کنونی پیش برویم حدود ۲۵ سال دیگر به سهم ۱۰ درصد نخواهیم رسید، افزود: واگذاری معادن باید واقع بینانه صورت گیرد و کشف معدن، بهره برداری و فراوری باید منطقی و دقیق صورت گیرد.

وی گفت: سهم معدن در تولید ناخالص ملی حدود شش درصد است در حالی در کشور ۱۱ هزار واحد معدنی وجود دارد که بزرگترین معادن در دست شرکت‌های دولتی است.

استاندار مازندران یادآور شد: باید طبق اصل ۴۴ قانون اساسی و طبق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بخش دولتی به مردم واگذار شود در حالی که ۹۰ درصد مجوزهای صادره مربوط به شرکت‌های کوچک است.

نوری گفت: ۹۰ درصد برداشت معدنی توسط شرکت‌های خصولتی صورت می‌گیرد از این رو برای حکمرانی شایسته نیازمند آن هستیم که سند مبتنی بر نقشه راه در حوزه معدنی ترسیم کنیم.

وی افزود: بسته‌های سرمایه گذاری، پیوست‌های فرهنگی و زیست محیطی در نقشه راه معادن باید مشخص شود در عین حال باید معادن دوستدار محیط زیست داشته باشیم.

وی بر لزوم مدیریت آلاینده‌های معدنی تاکید و اظهار کرد: از نظر فرهنگی باید نسبت به توانمندی سازی مردم حاشیه معادن اقدام کنیم و زنجیره ارزش معدنی را فعال کنیم.

کد خبر 6099885

دیگر خبرها

  • نقشه راه هوش مصنوعی و فناوری کوانتومی در حال تدوین است
  • وزیر امور خارجه: در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت روابط ایران و مصر هستیم
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • امیرعبداللهیان: در مسیر تدوین نقشه راه برای بازگشت روابط طبیعی ایران و مصر هستیم
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت روابط ایران و مصر هستیم
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است