Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با بیان اینکه سال گذشته شرکت‌های دانش‌بنیان فروش۹۰ هزار میلیارد تومانی داشته‌اند،گفت: باید به سمت صادرات محصولات دانش بنیان حرکت کنیم. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور امروز در سمینار تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان صادراتی با بیان اینکه عملکرد بانک توسعه صادرات در دو سال گذشته در زمینه دانش‌بنیان قابل قبول بوده است، اظهار کرد: البته هنوز تا میزان عملکرد مطلوب و آنچه که نیاز است، فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دیگر نمی‌توان با خام‌فروشی این کشور را نگه داشت، از سوی دیگر سبب اشتغال‌زایی نمی‌شود؛ چراکه نیرو‌های تحصیل‌کرده‌ای داریم که می‌توانیم از آن‌ها ارزش افزوده ایجاد کنیم.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با بیان اینکه حدود ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان اکنون پتانسیل صادرات خوبی دارند، گفت: به بخش سنتی اقتصاد باید بفهمانیم از یک جوان نوآور ۲۰ ساله می‌بازی، چراکه غیرممکن نیست و اقتصاد سنتی جامعه می‌داند که از یک جوان ۲۰ ساله استارتاپی می‌بازد و باید وارد سرمایه‌گذاری در این حوزه شود.

ستاری با بیان اینکه بانکداری در آینده اقتصاد خواهد ماند، اما بانک‌ها نمی‌مانند و این پدیده‌ای است که باید آن را بپذیریم، تصریح کرد: باید ببینیم که سایر کشور‌ها در این زمینه با این پدیده‌ها در بخش بانکی چگونه فعالیت کرده‌اند؟

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: فروش شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده و به صورت توانی بالا می‌رود و ارزش افزوده‌ای که ایجاد می‌شود، به دلیل نیروی انسانی است؛ در واقع در این بخش، تامین مالی اولویت ششم ماست.

ستاری با بیان اینکه وظیفه بانک توسعه صادرات، تامین مالی فعالیت‌های ونچر برای شرکت‌های دانش‌بنیان است، تصریح کرد: ما می‌توانیم در این حوزه در منطقه شاخص باشیم، چراکه بزرگ‌ترین استارتاپ‌های بیوتک در ایران حضور دارند.

وی با بیان اینکه بودجه مناسبی برای صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان داریم، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی وظیفه دارد که از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کند، اما باید به سمت صادرات این محصولات بیشتر حرکت کنیم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سورنا ستاری صادرات دانش بنیان اقتصاد دانش بنیان اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان