Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، فارس نوشت: شورای پنجم شهر تهران معتقد است که مدیریت سابق شهرداری تهران بدهی 69 هزار میلیارد تومانی برای آنها به جا گذاشته است و به همین دلیل آنها نمی‌توانند بسیاری از کارها را در شهر انجام دهند و شهرداری وضعیت مالی خوبی ندارد. 

محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران یکی از منتقدین جدی به این موضوع است و بارها اعلام کرده است که شهرداری سابق بدهی هنگفتی روی دست مدیریت شهری گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی در خصوص اظهارات میرلوحی محمدباقر قالیباف شهردار اسبق تهران شکایت کرد و در دادگاه میرلوحی محکوم شد.

محمود میرلوحی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران روز گذشته به فارس اسناد بدهی‌های شهرداری را به صورت یک جدول 2 ستون و 4 ردیفی داد که فقط در آن کلیات بدهی شامل دیون و تعهدات ثبت شده، دیون و تعهدات بانک‌ها و اوراق مشارکت، بیمه و مالیات ثبت نشده و سایر دیون ثبت نشده ، که از سوی حناچی شهردار تهران در پی تذکرات متعدد شورایی ها ارسال شده بود، داد.

اما مدیریت سابق شهرداری اسناد تمامی بدهی‌ها را به ریز در اختیار این رسانه گذاشته است.

 قالیباف چقدر از بانک ها تسهیلات گرفت

در گزارش آخرین وضعیت تسهیلات ارزی و ریالی تا روز 16 مرداد 96   میزان بدهی شهرداری تهران به   بانک ملی، تجارت، ملت، سپه، شهر، سرمایه، صنعت و معدن، صادرات و سامان به ریز آمده است و حتی اعلام شده است که این تسهیلات برای پروژه صدر - نیایش، خطوط مترو، نوسازی بافت فرسوده، امام علی، خط 4 مترو، خرید واگن و سایر پروژه‌های شهری مورد استفاده قرار گرفته شده است.

دیون تفکیکی شهرداری تهران

همچنین مجموع کلی بدهی‌ها شامل دیون، تسهیلات بانکی شهرداری تهران طی 12 سال گذشته 15.511 میلیارد تومان است که به تفکیک دیون مناطق 22 گانه 6.351، سازمان‌ها و شرکت‌ها 2.168 و تسهیلات بانکی 6.992 بوده است. 

قالیباف چقدر برای مدیریت جدید شهری منابع گذاشت؟

قدرت‌الله گودرزی معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران در این باره، گفت: در دوران مدیریت محمدباقر قالیباف شهردار تهران، تا تاریخ 17 مرداد 96 کل بدهی‌ها 15 هزار و 511 میلیارد تومان بوده است وهمچنین تا تاریخ 17 مرداد 96، 44 هزار و 609 میلیارد تومان منابع قابل مصرف برای آقای نجفی از دوران قالیباف بر جای مانده است. 

به گفته گودرزی، مطالبات شهرداری از دولت از سال 86 تا پایان 95 به ارزش 19000، املاک قابل فروش تهاتر یا واگذاری به ارزش 10000، پروژه‌های مشارکتی آماده فروش سازمان سرمایه‌گذاری سهم شهرداری 9171، طلب از ارگان‌ها 3903.5، اصل و جریمه مطالبات شهرداری از افراد حقیقی و حقوقی تهران و جریمه بابت درآمدهای پایدار به ارزش 1500، چک‌های برگشتی به ارزش 750 و پروژه‌های مجتمع ایستگاهی قابل بهره‌برداری 400 میلیارد تومان بوده است و در جمع 44.609.5 میلیارد تومان برای مدیریت جدید منابع قابل مصرف بر جای مانده است.

دولت چقدر به شهرداری بده کار است؟

وی به جدول فوق اشاره کرد و گفت: مبلغ 1080 میلیارد تومان ارزش املاک خام است که بارگذاری ارزش این املاک قریب به 10000 میلیارد تومان است مبنای محاسبه قرار گرفته است. اگر مبلغ 16000 میلیارد تومان بدهی شهرداری در دوران مدیریت قبلی را از منابع قابل مصرف به جا مانده برای شهردار جدید کسر کنیم باز مبلغ 33326 میلیارد تومان منابع قابل مصرف از دوره قالیباف برای آقای نجفی شهردار جدید تهران بر جا مانده بود. 

بر اساس این گزارش، مطالبات ریالی شهرداری تهران از دولت طی سال‌های 84 تا 96 به ریز اعلام شد.عوارض مستمر در مناطق 22‌گانه 320، عوارض مستمر در مالیات بر ارزش افزوده 1000، عوارض ویژه ساختمان استانداری تهران 65، آرای کمیسیون ماده 100، ماده 77 و سایر دعاوی حقوقی 1273، سهم دولت در تخفیفات بافت فرسوده 50 درصد 575، سهم دولت در تملک و ساخت‌وساز ایستگاه‌های مترو 50 درصد 3128، سهم دولت در یارانه بلیط اتوبوسرانی تهران (یک سوم بهای تمام شده) 1381، سهم دولت در یارانه بلیط شرکت بهره‌برداری مترو تهران (یک سوم بهای تمام شده) 714، سهم شهرداری از محل تخلفات رانندگی وصول شده شهر تهران 60 درصد 972، سهم دولت در شرکت مترو مخارج طراحی و تجهیز 50 درصد 5710 بوده است که جمع آن 15138 میلیارد تومان است.

دولت یک میلیارد دلار توسعه مترو را نداد

همچنین بر اساس قانون توسعه حمل‌ونقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت مصوب سال 1385 و بر اساس ماده واحده ذیل آن دولت مکلف بود مبلغ یک میلیارد دلار بابت تأمین تجهیزات و احداث خطوط مترو از محل حساب ذخیره ارزی به شهرداری تهران پرداخت کنند که این امر رخ نداد.

بر اساس این گزارش منابع قابل حصول از پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری مشخص است و همچنین نام پروژه، منطقه، ارزش کل، قدرالسهم شهرداری و ارزش برآوردی قدرالسهم شهرداری تهران (میلیارد تومان) به تفکیک در جدول زیر آمده است.

بر اساس این گزارش، منابع قابل حصول از مجتمع‌های ایستگاهی مترو به تفکیک آمده است.

3 برابر بدهی منابع گذاشته ایم

بر اساس گزارش، با توجه به بدهی شهرداری و منابع بر جای مانده بیش از 3 برابر بدهی‌های، منابع قابل مصرف برای مدیران جدید بر جای مانده است. 

حاضر به مناظره هستیم

همچنین گودرزی معاون قالیباف از مدیران شهری خواست که اگر سوءتفاهمی دارند حاضر به پاسخگویی است و همچنین می‌تواند به صورت مناظره پاسخ آنها را با سند و مدرک بدهد.

مدیریت فعلی شهری بارها و بارها کم‌کاری‌های خود را بر گردن مدیران سابق انداخته است و معتقد هستند که به دلیل انباشت بدهی‌ها، شهرداری قفل شده است. این در حالی است که مدیران قبلی این موضوع را رد می‌کنند و با سند اعلام می‌کنند که صحبت‌های آنها کذب است البته محمدباقر قالیباف شهردار تهران در یک برنامه تلویزیونی تمامی موضوعات را رد کرد و گفت که این حرف ها فقط یک دروغ بزرگ است و وقتی شورای چهارم تمام شد ما گزارش‌های بدهی‌ها و اموال شهرداری را ارائه کردیم و این موضوع به صورت مصوبه شورا در آمده است و در نهایت این مصوبه به شورای پنجم ارائه و در حال حاضر نیز اسناد آن موجود است و در آن مصوبه میزان بدهی‌ها 16 هزار میلیارد تومان بود که رقم 14 هزار میلیارد آن مربوط به طلب شهرداری از دولت است.

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: قالیباف شهرداری محمود میرلوحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • خروج علیه شهردار تهران
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • معاون شهردار تهران‌: زیرگذر پروژه بزرگراه تندگویان تا دو هفته آینده باز می شود
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری