Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوراحمدی بانوی کارآفرین گفت: اگر مسئولان نیازمندی های یک شهر را از منابع همان شهر تامین کنند، کارآفرینان را حمایت کرده و با حضور در عرصه تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی حل می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسما پوراحمدی یک بانوی کارآفرین در گفتگو با خبرنگار راه آرمان اظهار داشت: با راه اندازی یک کارگاه خیاطی در شهرستان نگار موفق به ایجاد اشتغال برای چندین نفر شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در کارگاه تولیدی خیاطی ما لباس های بیمارستانی، فرم مدارس و لباس کار برای کارگران معادن دوخته می شود، در راه اندازی این کارگاه، شبکه توسعه اجتماعی بانک رسالت و معین اقتصادی شهرستان بردسیر که شرکت گل گهر سیرجان است، حمایت ویژه ای از ما کردند.

این بانوی کارآفرین افزود: شرکت گل گهر سیرجان با تخصیص وام های اشتغال زایی در شهرستان بردسیر شرایط را برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال فراهم کرده و به متقاضیان کمک های بزرگی می کند.

پوراحمدی تصریح کرد: همانند بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی بعد از پایان تحصیل خود موفق به پیدا کردن شغلی نشدم و با توجه به بیکار بودن به همراه مادرم تصمیم به راه اندازی یک کارگاه خیاطی گرفتیم.

وی یادآور شد: با کمک مشاورین معین اقتصادی منطقه توانستیم در خصوص بازاریابی، اطلاعات خوبی کسب کرده و ضمن شناسایی مصرف کنندگان در شهرداری ها، بیمارستان ها، معادن و مدارس، تولیدات خود را در سطح استان افزایش داده و در حال حاضر موفق به ایجاد کارآفرینی برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شده ایم.

این بانوی کارآفرین ادامه داد: اشتغال زایی ایجاد شده توسط این کارگاه تولیدی در محدود شهرستان نگار است و ترجیح دادیم مواد اولیه خود را از شهرستان خودمان تامین کنیم تا درآمد زایی برای ساکنین این منطقه ایجاد شود.

پوراحمدی مطرح کرد: در آغاز راه اندازی این کارگاه تصور می شد راه در پیش گرفته به بن بست برسد و شکست بخوریم اما توکل بر خدا، همت بلند خودمان و حمایت مسئولان به ویژه معین اقتصادی منطقه سبب گسترش کار شد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: زمانی که پشتکار و همت خودمان را حمایت کنیم گذر از مشکلات اقتصادی آسان تر می شود، اگر مسئولان نیازمندی های یک شهر را از منابع همان شهر تامین کنند، کارآفرینان را حمایت کرده و با حضور در عرصه تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی حل می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است