Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل: نبود زیرساخت مناسب در برخی موارد مانع از فعالیت سرمایه‌گذار می‌شود. ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، شش سال قبل بعد از بررسی مشکلات جذب سرمایه‌گذار در اردبیل، مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان به منظور حمایت، تسهیل و تسریع در سرمایه‌گذاری و در راستای اهداف مندرج در قانون تشویق و حمایت سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز با برگزاری دو جلسه در هفته در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه جهت حمایت و برطرف کردن مشکلات سرمایه‌گذاران، تسهیل در صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و شناسایی قوانین و مقررات زائد فضای کسب و کار در حال فعالیت بوده و دستاوردهای قابل توجهی از فعالیت آن حاصل شده تا جایی که بسیاری از موانع سرمایه‌گذاری در قبل فعالیت این مرکز احصا شده و در عین حال بسیاری از سرمایه‌گذارانی که ترک تولید و سرمایه‌گذاری کرده‌اند به مسیر صحیح هدایت شده‌اند.

زیرساخت‌های لازم برای مناطق گردشگری در لرستان ایجاد شودپیشرفت کهگیلویه مستلزم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی استزیرساخت‌های لازم برای دسترسی به اماکن گردشگری اردبیل تامین می‌شود

نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان اردبیل در رابطه با فعالیت این مرکز گفت: از ابتدای سال جاری 40 جلسه در این مرکز برگزار شده، به گونه‌ای که از 85 طرح دریافت و بررسی شده مشکلات 53 طرح را برطرف کردیم.

هاشم مظفری تصریح کرد: برخی پرونده‌ها به دلیل نوع مشکلات قبل برطرف شدن نیست تا جایی که از تعداد پرونده‌های ذکر شده، برطرف شدن مشکل 25 مورد از آنها در دست اقدام بوده و 7 مورد نیز لاینحل است.

وی افزود: از جمله اقدامات مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان اردبیل در 5 ماهه اول سال 1398 می‌توان به پیگیری امور مربوط به 120 سرمایه‌گذار داخلی و خارجی، بازدید از دو طرح سرمایه‌گذاری و بررسی و جانمایی 60 طرح اولویت‌دار اشاره کرد.

40 طرح سرمایه‌گذاری جانمایی شده است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: با به روزرسانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری جانمایی طرح‌های اولویت‌دار عملیاتی می‌شود که تاکنون 20 طرح گردشگری و 20 طرح صنعتی جانمایی شده و موافقت‌های ضمنی نیز عملیاتی شده است‌.

به گفته مظفری 20 طرح کشاورزی نیز در مرحله بررسی و نهایی شدن است که این طرح‌ها در قالب نقشه راه در اختیار متقاضیان سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: بخشی از اقدامات مرکز سرمایه‌گذاری به روزرسانی مستمر ظرفیت‌ها و مشوق‌های سرمایه‌گذاری و شناسایی و بازاریابی فرصت‌های موجود است تا بتوان متناسب با ظرفیت استان و با به روزرسانی اطلاعات پیش رفت.

وی گفت: علاوه بر این از طرح‌های سرمایه‌گذاری به‌صورت دوره‌ای نظارت می‌شود تا مشکلات و موانع فعالیت بررسی شود، در واقع بعد از اجرای طرح نیز نظارتی بر روند اجرا داریم تا سرمایه‌گذاری در مسیر درست تداوم یابد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با بیان اینکه بخشی از خدمات ارائه شده آموزش سرمایه‌گذاران است، تصریح کرد: از جمله آموزش روش‌های تامین مالی، فرهنگ‌سازی جهت تسهیل سرمایه‌گذاری و تبلیغ و اطلاع‌رسانی با جدیت دنبال می‌شود.

نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان معتقد است با وجود اینکه استان اردبیل از توانمندی‌ها و پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری فراوانی در بخش‌های مختلف اقتصادی برخوردار است،  لیکن دلایل متعددی دست به دست هم داده و باعث شده تا این استان جایگاه درخور و قابل قبولی در زمینه جذب سرمایه‌گذاری کسب نکند.

برخی اقدامات منجر به فرار سرمایه‌گذار می‌شود

مظفری معتقد است سرمایه‌گذاری با موانع و مشکلات زیادی روبه‌رو است که از جمله مهمترین آن ضعف زیرساخت حمل و نقل است. تا جایی که نبود زیرساخت مناسب در برخی موارد مانع از فعالیت سرمایه‌گذار می‌شود.

وی افزود: نامناسب بودن فضای کسب و کار در سطح کلان کشوری و استانی، بدین صورت که بخش دولتی و نهادهای عمومی و شبه دولتی سهم بالایی از اقتصاد را دارا بوده و موجب رقابتی نبودن کسب و کار کشور و استان و نامناسب برای ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شده است را نیز نمی‌توان انکار کرد.

نایب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان اردبیل گفت: بروکراسی اداری و نارسایی‌های نهادی تاثیر سوء در انگیزه‌های سرمایه‌گذاری داشته و کم‌توجهی به قانون منجر به طولانی شدن پروسه سرمایه‌گذاری و حتی در مواقعی باعث فرار سرمایه‌گذار نیز شده است.

وی اضافه کرد: همچنین پایین بودن امنیت سرمایه‌گذاری به لحاظ ضعف قوانین و مقررات و نحوه نگرش موجب می‌شود در برخی مواقع سرمایه‌گذاران قادر به فعالیت در یک منطقه نباشند.

به گفته مظفری به منظور جذب مطلوب سرمایه‌گذاران ضروری است اولویت‌های اقتصادی استان مشخص شده و با توجه به آن روند سرمایه‌گذاری تسهیل شود.

حذف استان از لیست مناطق محروم مانع جذب سرمایه‌گذاری

وی با بیان اینکه حذف استان از لیست مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور مانع دیگری برای جذب سرمایه‌گذاران شده است، گفت: قرار گرفتن استان در لیست استان‌های محروم می‌توانست امتیازاتی را برای این منطقه رقم بزند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل معتقد است نبود تفاهم مشترک بین دستگاه‌های اجرایی جهت رونق بخشیدن به سرمایه‌گذاری نیز با هدف جلب همکاری و مشارکت‌ها ضرورت ویژه دارد.

هاشمی همچنین به مهاجرت سرمایه‌گذاران و افراد با تمکن بالا اشاره کرد و گفت: در خود استان اردبیل نیازمند جذب چنین سرمایه‌هایی با هدف تحول مطلوب هستیم

وی گفت: همچنین ضروری است نهادهای مالی رشد کمی و کیفی داشته باشند تا در بسیاری از مقاطع حامی طرح‌های سرمایه‌گذاری استان باشند.

گفتگو از ونوس بهنود

انتهای پیام/ح

R41374/P/S6,49/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۱۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور

به گزارش خبرنگار مهر، احمد همت آبادی عصر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: متأسفانه عقب ماندگی نیشابور بسیار زیاد است و مهم‌ترین مصوبه شورای شهر نیشابور قرارداد طرح تفصیلی نیشابور بوده است چراکه طرح تفصیلی از سال ۹۶ تغییری نکرده بود و تاکنون عکس برداری‌های هوایی در منطقه یک شهرداری نیشابور انجام شده و منطقه دو شهری نیز در حال انجام است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور افزود: مطالعات و توافقات زباله گاه جدید نیشابور انجام شده است و امیدواریم تا سال آینده شاهد بهره برداری آن باشیم و ۱۴۰ تن زباله در نیشابور تولید می‌شود که در طرح تفکیک از زباله از مبدا حدود ۶ درصد از زباله تولیدی شهر تفکیک می‌شود.

وی با اشاره به انتقال میدان میوه و تره از سطح شهر به خارج از شهر و حل مشکل ترافیکی شهر بیان کرد: در انتقال میدان میوه و تره بار نیشابور علیرغم تمام تلاش صورت گرفته متأسفانه اقدام مثبتی نداشتیم که البته مالکیت زمین جدید در حال انجام است.

همت آبادی با بیان اقدامات مؤثر در حوزه ورزش و جوانان ابراز کرد: بهره برداری از زورخانه شهرداری نیشابور و ورزشگاه دکتر مشایخان از اقدامات مهم ششمین دوره شورای اسلامی شهر نیشابور بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با انتقاد از عملکرد اداره ورزش و جوانان شهرستان نیشابور ادامه داد: متأسفانه اداره ورزش و جوانان تمام اماکن ورزشی خود را به مزایده گذاشته است و از این رو فعالیت ورزشی در نیشابور گران شده است.

وی در رابطه با آخرین وضعیت معبر عمارت امین اسلامی نیشابور خاطرنشان کرد: ایجاد معبر در باغ و عمارت از سوی شورای تأمین صورت گرفته است و براساس شکایت صورت گرفته دیوان عدالت اداری توقف موقت عملیات عمرانی صادر کرده است.

همت آبادی اظهار کرد: قرارداد قبلی شهربازی نیشابور خاتمه پیدا کرد و براساس مصوبه شورای شهر، شهربازی برای کودکان در مقیاس ۳ هزار متری در پارک ارغوان احداث خواهد شد و همچنین یک سرمایه گذار نیز اعلام آمادگی خود را برای ساخت مدرن ترین شهربازی استان در تریا پارک شهر اعلام کرده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با اشاره به اعتراضات مردمی مبنی بر آسفالت و لکه گیری در سطح مناطق مختلف شهری افزود: براساس لایحه‌ای شورای شهر معابری که در زمره معابر عمومی محسوب نمی‌شوند این معابر با مشارکت مردم آسفالت خواهد شد و معبری که یک بار آسفالت شده، شهرداری مکلف است آن معبر را مجدداً اقدام به لکه گیری و آسفالت کنند.

وی در رابطه با اعتراضات مردمی منطقه شهید بهشتی نسبت به پروژه اصلاح هندسی بی بی شطیطه بیان کرد: بلوار شهید بهشتی در حد فاصل میدان بی بی شطیطه از محل ردیف اصلاح هندسی صورت گرفته است که مورد اعتراض اعضای شورای شهر نیز بوده است اما براساس مصوبه شورای ترافیک به ریاست فرماندار انجام شده است.

همت آبادی بیان کرد: در بحث بازسازی و ترمیم میدان حافظ حدود ۳ میلیارد تومان هزینه شده است که بدون مصوبه شورای اسلامی شهر صورت گرفته است و این مهم یک نوع تخلف است و براساس خارج از بودجه مصوب این اقدام از سوی شهرداری صورت گرفته است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور تصریح کرد: سازمان‌های شهرداری نیشابور خیلی موفق نتوانستند عمل کنند و متأسفانه سند فرهنگی مشخصی برای امور فرهنگی شهر نیز برای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تدوین نشده است.

وی با اشاره به تذکرات اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار نیشابور خاطرنشان کرد: ۴ تا ۵ عضو شورای شهر نیشابور نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند و از این رو در سال گذشته نیز استیضاحی صورت گرفت اما اکثریت آرا را کسب نکرد و ۴ عضو شورا همچنان نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند اما نظام شورایی براساس اکثریت است.

کد خبر 6095295

دیگر خبرها

  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار