Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید حسین حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش ظرفیت دانشجوی این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی، گفت: البته ظرفیت پذیرش در مقطع کارشناسی ثابت مانده به طوری که در چند سال اخیر ظرفیت مقطع کارشناسی را که حدودا ۴ هزار نفر بوده، ثابت نگه داشته ایم و امسال نیز همین تعداد پذیرش خواهیم داشت.

معاون آموزشی دانشگاه تهران دلایل کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی را تشریح کرد و افزود: قصد نداریم، به هر شکل ممکن ظرفیت خود را پر کنیم و تاکید دانشگاه بر این است، افرادی که توانمندی علمی و شرایط لازم را برای ورود به تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران دارند پذیرش شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این کاهش در راستای اجرای برنامه سوم دانشگاه و به منظور کیفی سازی آموزش در دستور کار دانشگاه قرار گرفته است.

معاون آموزشی دانشگاه تهران با بیان اینکه بخش قابل توجهی از کاهش جمعیت دانشجویی ما در مقطع ارشد، مربوط به ظرفیتهای دوره های الکترونیکی است، ادامه داد: قصد داریم با این راهکار و به منظور بهبود شاخص استاد به دانشجوی دانشگاه تهران که در حال حاضر یک به ۲۲ است، در گام نخست به عدد یک استاد به ۱۸ دانشجو و نهایتا به شرایط مطلوب و نسبت یک به ۱۶ برسانیم.

حسینی با اشاره به ثبت نام دانشجویان مقطع دکتری، اظهار داشت: در این مقطع ظرفیت پذیرش امسال ما، حدود یک هزار و ۱۰۰ دانشجو اعلام شده است.

وی میزان کاهش ظرفیت دانشگاه تهران را در مقطع کارشناسی ارشد برای سالجاری حدود ۵ درصد عنوان کرد و گفت: امسال در این مقطع حدود ۷ هزار نفر پذیرش خواهیم داشت. ضمن اینکه باید در مجموع تعداد پذیرش ارشد و دکتری استعدادهای درخشان را نیز به این ارقام افزود.

معاون آموزشی دانشگاه تهران همچنین با بیان اینکه هر ساله بین ۶۰ تا ۷۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران بازنشسته می شوند، ادامه داد: برای جبران این افراد و نیز بهبود نسبت استاد به دانشجو، امسال نیز همچون سنوات گذشته، حدود ۸۵ تا ۱۰۰ نفر، جذب هیات علمی و استخدام خواهیم داشت.

کد خبر 4708630 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه تهران سید حسن حسینی پذیرش دانشجو تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش دانشگاه تهران دانشگاه های علوم پزشکی پذیرش بدون آزمون دانشجویان حسین توکلی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه های ایران وزارت بهداشت کاردانی فنی حرفه ای دانشگاه علم و صنعت دانشگاه امیرکبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۲۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه از ۷۴ سارق به‌عنف و قاپ‌زنی حرفه‌ای در پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار علی ولیپور گودرزی اظهار کرد: همکاران من در پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از چندین روز کار اطلاعاتی، موفق به شناسایی تعدادی از سارقان به عنف و قاپ‌زن شدند و در نهایت طی ۴۸ ساعت گذشته با هماهنگی مقام قضائی، عملیات متعددی را به اجرا گذشتند و در مجموع ۷۴ نفر از سارقان به عنف حرفه‌ای و قاپ‌زن را دستگیر کردند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده افزود: این افراد در بازجویی‌های اولیه به سرقت بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه اعتراف کردند و با دستگیری این افراد ۲۱ باند سرقت نیز منهدم شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: علاوه بر سارقان دستگیر شده، چند کلاهبردار و اخاذ هم دستگیر شده‌اند، همچنین مالخران اموال مسروقه نیز شناسایی، برخی از آنان دستگیر شدند و برخی دیگر نیز به زودی دستگیر خواهند شد.

سردار ولیپور گودرزی با بیان اینکه عمده افراد دستگیر شده، سابقه‌دار و جزو سارقان حرفه‌ای هستند، گفت: هماهنگی خوبی با دستگاه قضائی داریم و این افراد روانه زندان خواهند شد؛ بعد از آن هم با پابندهای الکترونیک کنترل خواهند شد.

وی در خصوص آمار سرقت مسلحانه ادامه داد: سرقت مسلحانه کاهش یافته است، اما در مواردی همچنان سلاح در دسترس مجرمان هست و ما در حال برخورد با این افراد هستیم، همچنین قانون تشدید مجازات در حال پیگیری است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در مورد امنیت کنکور سراسری گفت: در زمینه کنکور کارگروهی در وزارت کشور تشکیل شده که فراجا هم عضو آن است و اقداماتی برای بهتر برگزار شدن آن انجام می‌شود.

سردار ولیپور گودرزی درباره اینکه آیا انتشار ویدئوهایی مانند زورگیری در بزرگراه صدر نشان‌دهنده افزایش جرایم خشن است یا خیر، گفت: چنین مواردی در گذشته هم وجود داشته، اما در گذشته ضریب نفوذ اینترنت به اندازه امروز نبوده است؛ آمارها نشان می‌دهد که در چنین سرقت‌هایی با کاهش روبه‌رو هستیم، اما انتشار گسترده ویدئو سبب می‌شود که افراد بیشتری از وقوع یک مورد باخبر شوند، در این پرونده همانطور که اخبارش منتشر شد، کاراگاهان پلیس آگاهی در کمترین زمان ممکن مجرمان را شناسایی کردند.

وی درباره روند وقوع جرایم از سال ۱۴۰۱ به بعد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ به دلیل اتفاقاتی که رخ داد شاهد افزایش ۲۰ درصدی جرایم بودیم و در ماه‌های پایانی سال موفق به توقف رشد این روند شدیم و در سال ۱۴۰۲ نیز با اقدامات انجام شده، وقوع جرایم ۱۲ درصد کاهش پیدا کرد.

کد خبر 747497

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویان بیدار دانشگاه‌های آمریکا
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه