Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی اصغر مونسان وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در صبحانه کاری امروز اتاق بازرگانی ایران، اظهار کرد: به ازای هر ۱۱ شغل در دنیا، یک شغل مربوط به گردشگری است.

اخبار اقتصادی- او ادامه داد: خوشبختانه هم اکنون جزو دستگاه‌های برتر هستیم و به عبارتی دولت دخالتی ندارد و نقش حمایتی و نظارتی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: درآمد ورود هر گردشگر برابر با فروش چند بشکه نفت است؟/ صنعت گردشگری بهترین جایگزین طلای سیاه

به گفته این مقام مسئول ۲۰۰ هزار میلیارد تومان حجم سرمایه گذاری در گردشگری است البته سرمایه گذارانی هم هستند که در حال تکمیل پروژه های تفریحی خود هستند و این امر نشان از یک حرکت مثبت است.

سرپرست وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت: تنها بخشی که هوشمند سازی روی آن اثر منفی ندارد بخش گردشگری است و به همین دلیل کشورهای پیشرفته روی این مساله کار می‌کنند.

مونسان در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار بانک مرکزی راجع به اقتصاد کشور سهم  پولی گردشگری از GDP کشور برابر با ۱۱.۸ میلیارد دلار اعلام شد که حدود ۲.۸ تا ۳ درصد از GDP کشور است؛ این رقم در کشور ترکیه ۴.۷ درصد است  بنابر این هدف گذاری ما نیز رسیدن به سهم ۴.۷ درصدی است .

 مونسان درباره سرمایه گذاری در بخش گردشگری گفت: امروز با سرمایه های اندک در این صنعت می‌توان ایجاد تولید و رونق کرد همچنین ما توانایی جایگزینی سرمایه گذاران بزرگ را هم داریم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه هنوز توسعه گردشگری جزو اولویت‌های کشور نیست، گفت: چنانچه ظرفیت‌های موجود فعال شود و سرمایه‌گذاری مورد نیاز را برای تامین زیرساخت ها فراهم کنیم، گردشگری به اقتصاد زود بازده تبدیل می‌شود.

مونسان تصریح کرد: ارزش افزوده بالای گردشگری با سهم سرمایه‌گذاری اندک، سود و درآمد بالا ایجاد می‌کند که سهم این ارزش افزوده در صنایع دستی بسیار بالاست.

او با بیان اینکه بخش خدمات به ویژه گردشگری می‌تواند مشکل اشتغال کشور را حل کند، اظهار کرد: میراث فرهنگی ماهیت عمرانی و کارهای ساختمانی دارد، یعنی عمده کارهای آن فیزیکی انجام می شود، بنابر این  ابعاد اشتغالزایی آن بسیار بالاست.ظرف ۲ سال گذشته چهار هزار و ۴۰۰ موافقت اصولی صادر شده که نشان از اقبال بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در این بخش دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سرمایه گذاری صنعت گردشگری مونسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری ظهر چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های امروز کشور، ناترازی در حوزه انرژی است، افزود: برای برون‌رفت از این موضوع باید سرعت سرمایه‌گذاری‌ها را با سرعت پیشرفت صنعت منطبق کنیم.

وی با بیان اینکه امروز نیاز مبرم به مدیریت انرژی داریم که اجرای قانون مانع‌زدایی از صنعت برق می‌تواند مسیر رسیدن به این مهم را هموارتر کند، اظهار کرد: معتقدیم با توجه به وجود منابع ارزشمند در حوزه بهینه‌سازی، مسؤولان و متولیان امر باید از این منابع به خوبی استفاده کنند.

رئیس انجمن مهندسان برق و الکترونیک کشور نیز در ادامه این کنفرانس با بیان اینکه برگزاری چنین کنفرانس‌هایی باعث شده است تا خروجی این رویداد علمی را در صنعت نیز شاهد باشیم، عنوان کرد: این کنفرانس تا به امروز به همت دانشگاهیان و فعالان حوزه صنعت برگزار شده و نتایج ارزشمندی را به دنبال داشته است.

حسین عسکریان ابیانه با اشاره به اینکه انجمن مهندسان برق و الکترونیک کشور با ۳۱۰۰ عضو در اواسط دهه هفتاد تشکیل شد، خاطرنشان کرد: با توجه به نتایج ارزشمندی که برگزاری این کنفرانس بین‌المللی داشته است، امیدواریم روند برگزاری آن به همت بدنه دانشگاهی و حوزه صنعت تداوم داشته باشد.

زنجان قطب برق و الکترونیک کشور است

پیام جوادی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان نیز از زنجان به عنوان قطب برق و الکترونیک کشور یاد کرد و گفت: در این کنفرانس مقاله به صورت حضوری طی ۱۵ نشست ارائه و چهار میزگرد تخصصی نیز به صورت پرسش و پاسخ با حضور مسئولان نشست‌ها با موضوعات انرژی‌های تجدید پذیر، اثر خودروهای الکتریکی در شبکه‌های توزیع، مدیریت ریسک سیستم‌های شبکه‌های توزیع و مدیریت مصرف هوشمند برگزار می‌شود.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094185

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم