Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلام شجاعی سرپرست معاونت گردشگری اداره‎کل میراث فرهنگی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: ظرفیت‎های گردشگری استان و رشد محسوسی که در سال‎های اخیر در این زمینه شاهد هستیم سبب شده نیاز به حضور افراد و نیرو‌های متخصص در حوزه‎های مرتبط بیش از پیش احساس ‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هرسال علاقمندان بیشتری با تحصیلات دانشگاهی و گذراندن دوره‎های تخصصی گردشگری وارد عرصه این صنعت می‎شوند که نویدبخش آینده‎ای روشن برای گردشگری استان خواهد بود.

شجاعی اظهار داشت: بر همین اساس آزمون جامع راهنمایان گردشگری و مدیران فنی دفاتر خدمات مسافرتی همزمان با سراسر کشور در محل مرکز شماره یک آموزش تخصصی کوتاه‎مدت جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد که تعداد ۶۰ نفر در آزمون راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی و ۵۶ نفر نیز در آزمون مدیران فنی شرکت و با یکدیگر رقابت کردند.

این مقام مسئول تصریح کرد: به قبول‎شدگان در آزمون، مدرک معتبر ارائه می‎شود و فراگیران پس از قبولی در این آزمون برای جذب و فعالیت در زمینه شغلی مرتبط باید در مصاحبه تخصصی زبان انگلیسی شرکت کنند تا پس از طی مراحل قانونی، مجوز فعالیت به عنوان راهنما و یا مدیر فنی دفاتر خدمات مسافرتی را دریافت نمایند.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‎کل میراث فرهنگی خوزستان بیان داشت در سطح کشور، استان خوزستان تنها استانی است که در سال ۹۸ موفق شده برای رفاه حال فراگیران تا پایان سال به صورت هر دوماه یکبار برگزاری این مصاحبه را در دستور کار خود قرار دهد، به‎گونه‎ای که در اوسط شهریورماه جاری سومین دوره مصاحبه اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/گ

برگزاری آزمون جامع راهنمایان گردشگری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی سازمان سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۲۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: این اقدام به منظور رفاه حال مالکان ابنیه تاریخی بر اساس مصوبه جامع احیای بنا‌های تاریخی صورت گرفته است چرا که بازگشت سرمایه در کاربری‌های با زیرساخت گردشگری طولانی‌تر از کاربری‌های تجاری یا مسکونی در بنا‌های تاریخی است.

سیدعلیرضا علوی افزود:ابنیه تاریخی که در مناطق بازار، یک، ۱۱ و ۲۰ بنا شده‌اند ارزشمند هستند و در اولویت احیا قرار دارند.

این عضو شورای شهر یادآور شد: بر اساس طرح جامع احیای بنا‌های تاریخی، مرمت و نوسازی خانه‌های قدیمی تاریخی که به ثبت میراث فرهنگی رسیده باشند نیاز به پرداخت عوارض ندارند و مالکان آنها لازم نیست بهای کسر پارکینگ بپردازند.

علوی تاکید کرد: علاوه بر این، مالکان بنا‌های تاریخی اجازه دارند در ملک خود بدون اخذ عوارض و کسر پارکینگ تا ۲۰ درصد بنای پشتیبان بسازند.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • وعده یک تهیه‌کننده برای از سرگیری کنسرت‌ها در خوزستان
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان