Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز گفت: ما مخالف توسعه استان به واسطه اجرای پروژه‌های راه و جاده‌سازی نیستیم ولی این توسعه نباید به قیمت تخریب محیط زیست تمام شود.

‌به گزارش ‌ایسنا‌، فردین حکیمی در حاشیه بازدید از اجرای طرح آموزش محیط زیست، ویژه مربیان پیش دبستانی که امروز دوشنبه 11 شهریور در دبستان نرجس ناحیه 1 برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی چند روز گذشته شاهد مرگ تعدادی از قزل آلاهای خال قرمز رودخانه کرج به دلیل آلودگی آب بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بخشی از این آلودگی به واسطه ورود سیمان مورد استفاده برای مقاوم سازی پایه پلی که در مسیر این بزرگراه قرار دارد، به آب بوده است.

وی افزود: برای یافتن علت دقیق مرگ قزل آلاهای این رودخانه در حال بررسی هستیم تا مشخص شود آیا این مرگ به واسطه آلودگی ناشی از ورود سیمان به آب بوده یا خیر.

این مسئول توضیح داد: تعداد دقیق تلفات مشخص نیست ولی هم در بالا دست رودخانه و هم پایین دست شاهد مرگ تعدادی از قزل آلاهای خال قرمز بوده ایم.

حکیمی تصریح کرد: یکی از مشکلات مهم ما همین پروژه‌های عمرانی شامل جاده سازی و... است که در فرایند اجرای آنها الزامات محیط زیستی رعایت نمی‌شود.

وی با اشاره به تدوین اصول 40 گانه محیط زیست گفت: این اصول سال گذشته از سوی سازمان محیط زیست به وزارت راه ابلاغ شد که طبق این اصول پیمانکاران در فرایند اجرای پروژه‌های عمرانی موظف به رعایت اصول زیست محیطی شده‌اند.

حکیمی گفت: متاسفانه بسیاری از پروژه‌های عمرانی طی سال‌های گذشته شروع شده‌اند و زیرساخت‌های زیست محیطی لازم برای آنها لحاظ نشده است.

مدیرکل محیط زیست البرز افزود: پروژه‌های عمرانی در حال انجام مدام پایش می‌شوند و گاها برخی پیمانکاران خاطی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: ما مخالف توسعه استان به واسطه اجرای پروژه‌های راه و جاده سازی نیستیم ولی این توسعه نباید به قیمت تخریب محیط زیست تمام شود.

این مسئول با بیان اینکه بسیاری از پروژه‌های عمرانی از جمله بزرگراه‌ها باعث به هم خوردن زیست بوم منطقه می‌شود، گفت: متاسفانه مطالعات زیست محیطی برای بسیاری از این پروژه‌ها انجام نشده که دود آن به چشم حیات وحش و طبیعت می‌رود.

وی افزود: وقتی پروژه‌ها از داخل زیستگاه‌های حیات وحش عبور می‌کنند، حتما باید زیرگذر و روگذری برای عبور حیات وحش داشته باشند و در مسیر هم تابلوها و علایم هشداردهنده در خصوص تردد حیوانات نصب شده باشد.

حکیمی خاطرنشان کرد: متاسفانه این اصول در بسیاری از پروژه‌ها نادیده گرفته می‌شود و همین امر باعث شده هر سال تعداد تلفات گونه‌های جانوری استان که بعضی از آنها جزو گونه‌های نادر به شمار می‌آیند، افزایش یابد.

وی اضافه کرد: وقتی علایم هشداری نباشد و وقتی به واسطه پروژه‌ها جلوی مسیر عادی تردد حیات وحش را می‌گیریم، حیوانات ناچارند از وسط جاده عبور کنند که این باعث برخورد خودروها با آنها می‌شود.

وی اضافه کرد: آمار تلفات جاده‌ای گونه‌های حیات وحش بر اثر تصادف با خودروها در حال افزایش است، به همین دلیل از پیمانکاران درخواست می‌شود ‌نسبت به نصب علایم هشدار دهنده در خصوص عبور حیات وحش از دل پروژه‌هایی که احداث می‌کنند، بی تفاوت نباشند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۲۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به اینکه ایمن‌سازی جاده‌‌ها، رفع نقاط پر خطر جاده‌ای و تکمیل طرح‌های نیمه تمام در اولویت قرار دارد گفت: در طرح‌های راهسازی دشتستان ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، ابراهیم رضایی صبح امروز در بررسی طرح‌های راهداری در محورهای مختلف دشتستان با بیان اینکه یکی از مطالبات مردم جاده ایمن در محورهای مواصلاتی دشتستان است اظهار داشت: ایمن‌سازی جاده بخش ارم و بوشکان در شهرستان دشتستان یکی از مطالبات مهم مردم است که عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر در اجرایی شدن طرح‌های راهسازی در محورهای دشتستان خواستار تسریع در تکمیل محور تنگ ارم به نمازگاه، سعدآباد به وحدتیه و ساخت پل درودگاه در محور دشتستان شد.

حجم اعتبارات راهداری استان بوشهر چند برابر شد

محمدهادی رستمیان نیز با اشاره به اینکه تکمیل طرح نیمه‌تمام گفت: تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام به ویژه عملیات راهسازی از اولویت‌های استان بوشهر است.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته اقدامات مهمی در عرصه تکمیل طرح‌های عمرانی انجام شده است افزود: افتتاح طرح‌های عمرانی در حوزه‌های مختلف از جمله جاده‌ای در برنامه هفته دولت و دهه فجر امسال قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر را از اولویت‌های بخش عمرانی دانست و بیان کرد: حجم اعتبارات راهداری در دولت سیزدهم چند برابر شده و با حمایت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر، در زمینه تسریع پروژه‌های راهداری تلاش خواهد شد.

500 میلیارد تومان پروژه در راه‌های دشتستان فعال است

عبدالکریم اخترشناس هم با بیان اینکه راه‌های استان در دولت سیزدهم به کارگاه سازندگی مبدل شده، گفت: در دشتستان افزون بر  500 میلیارد تومان پروژه راهداری در محورهای مواصلاتی مختلف جاده‌ای و روستایی فعال است.

وی با اشاره به ایمن‌سازی جاده‌های مواصلاتی در دشتستان خاطرنشان کرد: اکنون 12 پروژه در زمینه‌های تعریض، بهسازی، ایمن‌سازی و رفع نقاط پر خطر در محور‌های مواصلاتی اصلی و روستایی دشتستان در دست اجراست. تعریض و بهسازی محور تنگ ارم به نمازگاه، سعدآباد به وحدتیه، احداث پل بزرگ درودگاه و تعمیرات ابنیه راه‌ها از شاخص‌ترین پروژه‌های دشتستان دانست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از افتتاح طرح‌های راهداری دشتستان در هفته دولت و دهه فجر امسال خبر داد و تصریح کرد: بخشی از پروژه‌های راهداری دشتستان تا هفته دولت و باقیمانده آن تا دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

اخترشناس، ارتقای ایمنی و بهبود راه‌های مواصلاتی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: در ایمن‌سازی جاده‌ها در محورهای مختلف جاده‌ای از جمله روستایی اقدامات مهمی شده است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • آزادسازی پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان