Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@08:56:01 GMT

مجوز ۳۵۰۰ طرح کسب و کار روستایی صادر می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۳۶۹۶

مجوز ۳۵۰۰ طرح کسب و کار روستایی صادر می‌شود

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی‌رضا رزم‌حسینی، استاندار خراسان رضوی، امروز یازدهم شهریورماه در جریان بازدید از بخش‌های مختلف نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان با تاکید بر لزوم ارائه آموزش‌های لازم به دهیاران به عنوان فرماندهان جبهه اقتصاد مقاومتی در روستاها اظهار کرد: الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، به دنبال توسعه همه جانبه به ویژه رونق بخشیدن به فضای کسب و کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آثار توسعه‌ای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی و نتایج فعالیت معین‌های اقتصاد مقاومتی باید برای مردم ملموس باشد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به گلایه کارشناسان دفتر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی درباره طولانی بودن روند صدور مجوزهای کسب و کار در 1125 روستای هدف اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: مجوز 3500 طرح کسب و کار مربوط به این روستاها به‌زودی صادر شود.


رزم‌حسینی در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر لزوم تعریف سرانه‌های خدماتی در روستاها گفت: شاخص برخورداری روستاها باید به گونه مشخص شود که بدانیم استاندارد ورزش، رفاه، زیست‌محیطی یا درمانی روستای مورد نظر چقدر است.

وی خاطرنشان کرد: طرح تجمیع روستاها یکی از طرح‌های پیشنهادی که در آینده می‌توان روی آن تامل بیشتری داشت تا این سیاست در طرح‌های حوزه کسب و کار مورد استفاده قرار گیرد.

در ادامه این بازدید علی اکبر لبافی، دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی، ضمن ارائه گزارشی در خصوص وضعیت اجرا و پیشرفت طرح‌ها و پروژه‌های معین‌های اقتصادی گفت: برای پیگیری پروژه‌های مشخص شده در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به صورت مستمر با معین‌های منطقه‌ای جلساتی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ریز جزئیات میزان سرمایه‌گذاری و اشتغال معین‌های اقتصاد مقاومتی مشخص است، بیان کرد: با توجه به اهمیت نقش دهیاران به عنوان تسهیلگر در مدل اقتصاد مقاومتی، تاکنون بیش از 110 نفر از دهیاران آموزش تسهیلگری دیده‌اند.

استاندار خراسان رضوی در این بازدید که مدیر کل دفتر روستایی استانداری هم حضور داشت به وی دستور داد که علاوه بر اعطای تسهیلات روستایی، هرگونه پرداختی به دهیاران با نظارت دفتر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی انجام گیرد.

همچنین با دستور علیرضا رزم حسینی، دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی موظف شد طی یک هفته آینده، حجم سرمایه گذاری و میزان اشتغال ایجاد شده در قالب طرح‌های کسب و کار روستایی در 1125 روستای هدف را اعلام و تا پایان سال جاری هم کارت ارزیابی معین‌های اقتصادی را تهیه کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی سیاست و اقتصاد نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی کسب و کار روستایی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۳۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه

به گزارش قدس خراسان، محمدعلی زهره‌ای یکشنبه شب در شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌ رضوی که به میزبانی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: با توجه‌ به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به کارکنان این وزارتخانه‌ باید تمامی تلاش خود را معطوف به توجه به رفاه، معیشت و مسکن آنان کنیم.

قائم‌ مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی و همدلی میان زیر مجموعه‌های این وزارتخانه افزود: آنچه سبب افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم در سراسر ایران اسلامی می‌شود، همدلی و هم‌افزایی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است چراکه در این صورت نقاط قوت رشد یافته و نقاط ضعف رفع خواهد شد.

وی اهمیت توجه‌ به آموزش کارکنان وزارت راه و شهرسازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حوزه آموزش و افزایش ‌دانایی و سطح علمی کارکنان باید دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان، روسای ادارات و سایر کارکنان در دستور کار دائمی سازمانها قرار گیرد چراکه دائماً نیازمند بروز رسانی سطح علمی کارکنان و کارشناسان هستیم.

زهره‌ای همچنین به جذب جوانان و نخبگان‌ در سطح این وزارتخانه اشاره و بیان کرد: از سوی دیگر باید چرخش مدیران و پرورش مدیران آینده مدنظر تمامی مدیران کل و روسای سازمان‌ها و زیرمجموعه‌های‌ وزارت راه و شهرسازی قرار داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی نیز در این نشست به جایگاه این استان و مشهدالرضا(ع) در سطح کشور اشاره کرد و گفت: خراسان‌رضوی‌ به‌ واقع به‌ دلیل وجود مضجع شریف رضوی شرایط خاص و متفاوتی دارد به‌گونه‌ای که سالانه شاهد سفر میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به این استان هستیم.

وحید داعی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی باید در همه زمان، تلاش خود را معطوف به تسهیل شرایط ورود زائران داخلی و خارجی کند، در همه دورانی که خراسان رضوی مسافر زیادی داشته، با وجود تمامی کمبودها و کاستی‌های اعتباری، همه تلاش زیرمجموعه‌های وزارت راه در استان خراسان‌رضوی، ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) با بالاترین کیفیت بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی همچنین به برگزاری منظم شورای هماهنگی راه و شهرسازی این استان‌ اشاره کرد و گفت: امسال طراحی ویژه‌ای کردیم که مسئولان ارشد استان در شورای هماهنگی راه و شهرسازی حضور یافته و مدیران کل زیرمجموعه این وزارت‌خانه درخواستهای خود را در این شورا مطرح و پیگیری کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌ رضوی‌ نیز در این نشست به مهم‌ترین اقدامات سال گذشته این اداره‌کل اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه‌های مسکوت‌ مانده از دهه‌ ۷۰، فرودگاه گناباد بود که سال گذشته با هزینه‌ ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر پروازهای آن نیز برقرار است.

محمود امانی‌بنی به افتتاح‌ چهار پروژه بزرگ فرودگاهی در سال گذشته در فرودگاه مشهد اشاره و خاطرنشان‌ کرد: پروژه‌های توسعه ترمینال داخلی با اعتبار ۱۳ هزار میلیارد ریال، توسعه اپرون با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال، سه پل‌ ارتباطی انتقال مسافران با اعتبار ۶۳۰ میلیارد ریال و سامانه جدید کمک ناوبری ILS فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح و به‌ بهره‌برداری رسید.

وی گفت: فرودگاه مشهد پس از فرودگاه مهرآباد دارای بیشترین نشست و برخاست پروازهای داخلی و پس از فرودگاه‌ امام (ره)، دارای بیشترین نشست و برخاست در زمینه پروازهای خارجی است، در پی افتتاح پروژه‌های عظیم عمرانی و توسعه‌ای در فرودگاه مشهد، در حال حاضر قابلیت پذیرش تا ۱۴ میلیون مسافر را دارد.

دیگر خبرها

  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • راه یافتگان جشنواره پرده‌خوانی و نقالی رضوی معرفی شدند
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • فقط ۴۵۰۰ صنف خراسان شمالی شناسه یکتا دارد
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است