Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@15:09:24 GMT

قیمت دفتر مشق دولتی چقدر کمتر از بازار است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۳۸۷۷

قیمت دفتر مشق دولتی چقدر کمتر از بازار است؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، توزیع دفتر مشق دولتی آغاز شده و قیمت‌هایی که برای آن اعلام شده به نظر خیلی مناسب می‌آید. آنطور که وزارت صمت اعلام کرده دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در اولویت هستند و بعد از آن نوبت به ۱۰ استان محروم و سپس دیگر استان‌ها می‌رسد. قیمت دفتر مشق دولتی بر اساس تعداد برگ، بین هزار و ۷۰۰ تا چهار هزار و ۲۰۰ تومان متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید توجه داشته باشید که قیمت دفتر مشق‌های ۱۰۰ برگ در بازار بین ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در نظر گرفته می‌شود.   پنج جلد دفتر مشق برای دانش‌آموزان محروم ۱۵ میلیون جلد دفتر مشق که با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی تامین شده، قرار است بین دانش‌آموزان توزیع شود. آنطور که وزارت صمت گفته، حدود دو میلیون و ۲۰۰ هزار جلد از این دفاتر مشق دولتی به دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی تعلق دارد که تعداد آن‌ها حدود ۴۰۰ هزار نفر است. با این حساب به هر کدام از دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی، پنج جلد دفتر مشق تعلق می‌گیرد.   ۱۳ میلیون جلد دفتر مشق بین استان‌ها توزیع می‌شود بعد از اختصاص دو میلیون دفتر مشق به دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی، نوبت به دیگر دانش آموزان می‌رسد. با مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور، نیمی از دفاتر مشق باقی مانده، یعنی رقمی حدود هفت میلیون جلد دفتر مشق به ۱۰ استان محروم اختصاص دارد که بر حسب تعداد دانش‌آموزان هر استان تعلق پیدا می‌کند. آنطور که وزارت صمت می‌گوید، تعداد دانش آموزان هر استان و سهمیه دفتر مشق را وزارت آموزش و پرورش اعلام خواهد کرد.
نصف دیگر دفاتر مشق باقی مانده، به ۲۱ استان دیگر می‌رسد. به عبارتی حدود شش تا هفت میلیون دفتر مشق نیز با توجه به تعداد دانش‌آموزان هر استان که توسط وزارت آموزش و پرورش اعلام شده، به ۲۱ استان دیگر تعلق خواهد گرفت.
علاوه بر دفتر مشق دولتی، قرار است نوشت‌افزار مورد نیاز دانش‌آموزان هم در بین استان‌ها تقسیم شود. بر اساس آمار اعلام شده توسط انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور، تعداد ۴۴۰ هزار قراص مداد مشکی و رنگی، ۲۰۰ هزار قراص مداد پلیمری و ۲۰ میلیون خودکار آماده توزیع در استان‌ها است. توجه داشته باشید که هر قراص، معادل ۱۴۴ قلم است. با این حساب می‌توان نتیجه گرفت که تعداد نوشت‌افزار‌های دولتی که بین استان‌ها تقسیم می‌شود حدود ۶۳ میلیون قلم مداد مشکی و رنگی، ۲۹ میلیون قلم مداد پلیمری و حدود ۲۰ میلیون خودکار خواهد بود. قیمت نوشت‌افزار دولتی فعلا اعلام نشده است.   قیمت دفتر مشق دولتی؛ هزار و ۷۰۰ تا چهار هزار و ۲۰۰ تومان بر اساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، دفترچه‌های ۴۰ برگ دولتی در استان‌ها با قیمت هزار و ۷۰۰ تومان توزیع خواهد شد. دفترچه‌های ۶۰ برگ دو هزار و ۵۰۰ تومان است و قیمت دفتر مشق ۸۰ برگ رقمی معادل سه هزار و ۴۰۰ تومان در نظر گرفته شده. با تصمیم ستاد تنظیم بازار، قیمت مصوب برای دفتر مشق ۱۰۰ برگ دولتی چهار هزار و ۲۰۰ تومان خواهد بود که اختلاف خیلی زیادی با قیمت‌های فعلی بازار دارد.   قیمت دفتر مشق در بازار چقدر است؟ دفتر مشق ۶۰ برگ در بازار به صورت تکی حدود ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان قیمت دارد. البته این قیمت برای دفتر مشق‌های معمولی است. انواع دفتر مشق سیمی با قیمتی حدود ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان فروخته می‌شوند. دراین بین ممکن است قیمت بعضی مدل‌های دفتر مشق ۶۰ برگ به حدود ۱۷ هزار تومان هم برسد. 
قیمت دفتر مشق ۸۰ برگ در بازار رقمی حدود ۱۵ هزار تومان است و انواع سیمی آن حدود ۱۷ هزار تومان فروخته می‌شود. اگر به صورت عمده یا جینی بخرید، طبیعتی قیمت تمام شده برایتان پایین‌تر خواهد بود. طوری که بعضا قیمت پک‌های ۱۰ عددی دفتر مشق به ۷۶ هزار تومان می‌رسد که نشان می‌دهد قیمت تمام شده هر دفتر مشق تنها هفت هزار و ۶۰۰ تومان است. 
دفتر مشق ۱۰۰ برگ دولتی چهار هزار و ۲۰۰ تومان است، اما در بازار دیگر خبری از این قیمت‌ها نیست. طوری که دفتر مشق ۱۰۰ برگ طرح‌دار ب. در بازار حدود ۲۲ هزار تومان قیمت دارد. آن‌هایی که صحافی سیمی دارند قیمتشان حدود ۲۶ هزار تومان است و هزینه خرید بعضی از انواع خاص آن تا بیشتر از ۳۰ هزار تومان می‌رسد. 
بهترین گزینه برای خرید دفتر مشق این است که سراغ عمده فروش‌ها بروید. در چنین شرایطی قیمت دفتر مشق ممکن است تا شش هزار تومان پایین بیاید. یکی دیگر از گزینه‌ها برای دانش‌آموزان بزرگ‌تر خرید دفتر‌های کلاسور است. قیمت دفتر‌های کلاسور باکیفیت بین ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان است. خرج کاغذ آن‌ها در بسته‌های ۱۰۰ تایی عموما بین پنج تا ۱۰ هزار تومان است و هر بار تمام شد می‌توانید با همین خرج، یک بسته ۱۰۰ تایی دیگر بخرید. با این کار دیگر لازم نیست چندین دفتر مشق داشته باشید و نگران جا گذاشتن آن‌ها باشید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کمیته امداد بهزیستی ارز دانش آموزان کمیته امداد امام خمینی پوشش تنظیم بازار وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش معدن دفتر ستاد تنظیم بازار وزارت صنعت دفتر مشق دفتر مشق دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند

احمد محمودزاده با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه دریافت شده پس داده شود.

وی افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساتی است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیا و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونان آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارش های سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده است که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است