Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به برنامه ریزی های لازم برای پذیرش دانشجوی بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی استان اشاره کرد و گفت: در این زمینه تاکنون ۲۰ دانشجوی پزشکی از اقلیم کردستان عراق برای مهرماه ثبت نام شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آفتاب دل، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان در خصوص بهبود آگاهی ها و سواد سلامت مردم، گفت: یکی از مهمترین برنامه های این دوره اجرای طرح تحول نظام سلامت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وحید یوسفی نژاد پیشرفت های دانشگاه را حاصل مشارکت وسیع در سطوح مدیریتی و عملیاتی دانشگاه برشمرد و گفت: در زمان دولت تدبیر و امید بیش هزار تخت بیمارستانی به جمع تخت های فعال استان اضافه شده است که میانگین تعداد تخت ها در استان تا دو و نیم تخت به ازاء هزار نفر اضافه شده است و این در حالی است که این شاخص قبل از شش سال پیش برابر با 0/9 بود.

 

وی با بیان اینکه، اجرای پروژههای طرح تحول نظام سلامت، مراکز سلامت و امور بهداشتی، فضاهای آموزشی و پژوهشی و سایت اداری و ستاد مرکزی دانشگاه در حوزه عمرانی انجام گرفته است، اضافه نمود: در دوره مذکور 637 تخت به بیمارستان کوثر سنندج، 32 تخت به بیمارستان سروآباد، 32 تخت به بیمارستان دهگلان، بیمارستان 96 تخت خوابی بانه و بیمارستان 217 تخت خواب بیمارستان سقز به سرانه تخت بیمارستانی استان اضافه شده است.

 

سرپرست دانشگاه با تاکید بر اینکه، بیش از 97 درصد پیشرفت فیزیکی بیمارستان سقز محقق و در کنار ساخت آن، فرآیند تجهیز نیز پیگیری شده است، ابراز داشت: با افتتاح و بهره برداری از این بیمارستان سرانه تعداد تخت های بیمارستانی استان باز هم افزایش پیدا خواهد کرد و در کنار آن بیش از 300 نفر از نیروهای مرتبط بکارگیری خواهد شد که ان شاالله سعی خواهد شد بر اساس سیاست های بومی گزینی اقدام گردد.

 

 یوسفی نژاد کردستان را یکی از نقاط دارای بیشترین شیوع بیماری های سرطان دستگاه گوارش برشمرد و ادامه داد: با توجه به این موضوع نیاز به توسعه و تجهیز مراکز غربالگری و تشخیص سرطان احساس می شد که در این رابطه نیز اقدامات بسیار مطلوبی در دست اقدام است که منجر به شناسایی ریسک فاکتورهای موثر در بروز و نیز به موقع تشخیص دادن سرطان ها می گردد.

 

وی  ضمن اشاره به اینکه، در حوزه طرح تحول نظام سلامت، تجهیز تخت‌های ویژه ICU و CCU، راه اندازی بخش شیمی درمانی و غربالگری سرطان، توسعه اورژانس‌های بیمارستانی، راه اندازی بخش  LDRدر بلوک‌های زایمان، احداث اورژانس هوایی و پد بالگرد و نیز احداث چندین کلینیک ویژه از جمله مهمترین دست آوردهاست، اظهار داشت: در طول شش سال گذشته بیش از ۱۰۰ تخت به ظرفیت تخت های ویژه استان اضافه شده است که منجر به بهبود خدمت رسانی به مردم شده است.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان در خصوص احداث و تجهیز اتاق های LDR در بیمارستان ها گفت: اتاق‌های LDR در بلوک زایمان بیمارستان‌های سنندج، دیواندره، سقز و بانه این امکان را محقق ساخته است تا زنان بارداری که در زمان وضع حمل بخواهند در یک محیط خصوصی و در کنار خانواده خود زایمان داشته باشند، این امکان برای آنان فراهم باشد.

 

وحید یوسفی نژاد گفت: راه اندازی کلینیک‌های ویژه در شهرستان‌های سنندج، قروه، سقز، مریوان، بانه، کامیاران و دهگلان از جمله دیگر دست آوردهاست که از ابتدای سال تا کنون ۲۶۲ هزار کردستانی در این مراکز پذیرش شده و خدمات دریافت نموده اند.

 

وی تصریح کرد: بخش های شیمی درمانی و تشخیص و غربالگری سرطان بیمارستان های توحید سنندج، شهید بهشتی قروه و مریوان به بهره برداری رسیده است.

 

سرپرست دانشگاه وضعیت برخورداری استان در حوزه نیروهای تخصصی و فوق تخصصی را مطلوب ارزیابی نمود و گفت: ان شاالله ظرف دو ماه آینده نیروهای جدیدی در این حوزه ها به چرخه ارائه خدمات سلامت استان اضافه خواهد شد و احیانا اگر مشکلی در این زمینه وجود دارد مرتفع خواهد شد.

 

یوسفی نژاد اجرای طرح تحول نظام سلامت را در تمامی بخش ها برشمرد و گفت: در کنار تحول درمان، تحول آموزش، بهداشت، پژوهش و دیگر جنبه ها نیز مورد توجه قرار گرفت که امروز شاهد نتایج مثبت آن هستیم.

 

وی گفت: در حوزه تحقیقات و فن آوری پیشرفت های خوبی حاصل شده است که بیش از سه مرکز تحقیقاتی زئونوز، SDH و بیماری های علوم اعصاب اضافه شده است.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه دانشگاه دارای پنج دانشکده(بهداشت، پیراپزشکی، پزشکی، دندان پزشکی و پرستاری و مامایی) است، گفت: 40 رشته کاردانی، 7 رشته تخصصی، 10 رشته کارشناسی ارشد، سه رشته دکترای تخصصی و 15 بیمارستان دانشگاهی و شش مرکز تحقیقاتی در استان فعال است که در سال بین 150 تا 160 دانشجوی پزشکی فارغ التحصیل می گردند و در حال حاضر بیش از2700 دانشجو در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

 

 وحید یوسفی نژاد گفت: یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه توسعه و ایجاد زیر ساخت های مربوط به پیوند اعضا است که در این زمینه اقدامات خوبی از جمله برگزاری اولین دوره پیوند اعضا در استان انجام شد.

 

وی با بیان اینکه امیدواریم تا پیش از پایان سال جاری اولین عمل پیوند کلیه را در کردستان انجام دهیم، اظهار داشت: پیوند قرنیه و همچنین مغز استخوان نیز عمل‌هایی هستند که ظرفیت و توان انجام آنها را نیز داریم.

 

سرپرست دانشگاه ادامه داد: افتتاح بخش VIP بیمارستان کوثر از جمله مهمترین اقداماتی است که در چند ماه اخیر انجام شده است که در این زمینه بیمارستان های دولتی می توانند تا پنج درصد ظرفیت تخت های فعال را به این بخش اختصاص دهند و بخش مذکور دارای استانداردهای بین المللی بوده و در زمینه ارائه خدمات، ظرفیت رقابت با تمام بیمارستان های بخش خصوصی در سطح کشور را دارد.

 

یوسفی نژاد راه اندازی مدیریت امور بین الملل را در دانشگاه از جمله دیگر اقدامات اخیر برشمرد و گفت: جذب دانشجویان خارجی، توسعه توریسم درمانی، برگزاری نمایشگاه توانمندی های دانشگاه در کردستان عراق و عقد قراردادها و تعاملات بین المللی با دانشگاه های خارجی در مدت سه ماه اخیر انجام شده است.

 

وی اظهار داشت: طی سال جاری ۵۲ پروژه سلامت محور را در استان استارت زده‌ایم و امیدواریم تا پایان سال جاری با همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی استان آنها را به بهره برداری برسانیم.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان به مقدم بودن پیشگیری به درمان اشاره نمود و تاکید کرد: یکی دیگر از برنامه‌هایی که به شدت بر روی آن تاکید داریم بحث فرهنگ سازی و آموزش‌های سلامت محور است چرا که اگر در این حوزه سرمایه گذاری کنیم می‌توانیم از بسیاری از هزینه‌هایی که در حوزه درمان انجام می‌شود، جلوگیری کنیم.

 

 وحید یوسفی نژاد خاطر نشان ساخت: در سال جاری بخش دیالیز بیمارستان توحید سنندج توسعه پیدا کرده و قرار است حدود ۱۵ دستگاه دیالیز به این بخش اضافه و خدمات بیشتری به بیماران کلیوی استان ارائه شود.

 

سرپرست دانشگاه ابراز داشت: 61 پایگاه فوریت‌های پزشکی شامل 24 پایگاه شهری، 34 پایگاه جاده ای، 2 پایگاه موتوری و یک پایگاه اورژانس هوایی در استان فعال بوده و نیز دو دستگاه آمبولانس انکوباتوردار برای نوزادان دارای شرایط اعزامی به منظور کاهش مرگ  و میر آنان در بیمارستان های بوعلی مریوان و بعثت سنندج بکارگیری شده است.

 

یوسفی نژاد ضمن بیان اینکه، تا پایان سال جاری 34 پایگاه سلامت حاشیه ای و چهار پایگاه در شهرهای 20 تا 50 هزار نفری  راه‌اندازی می‌گردد، افزود: با تلاش هایی که در دانشگاه انجام شده است بیش از 98 درصد نوزادان از نظر کم کاری تیروئید و بیمارهای فینل کتونوری غربالگری شده اند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۴۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی