Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم معارفه و تکریم مدیران کل این معاونت گفت: ایجاد معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری نتیجه اندیشه یک عده اندیشه ورز طی چند سال متوالی بوده است.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی یک نگاه مستقل، آینده نگرانه و مدبرانه در حوزه فناوری حاکم است، گفت: اکنون پژوهش دانشگاهی از پژوهش صنعتی، فناوری و نوآوری جدا شده است که یک تحول بسیار عظیم به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تحول در حوزه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری نیز ایجاد شده، گفت: در این زمینه ساختار معاونت تغییر یافت و یک حوزه خبرگانی ایجاد شده که با استفاده از بدنه دانشگاه، اعضای هیأت علمی شاخص و کارکنانی که تجربه شاخصی در حوزه فناوری دارند، در حال فعالیت هستند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: در این تغییر ساختار یک حوزه مربوط به سیاست‌گذاری، نظارت و ارزیابی است و در واقع مهمترین رکن این معاونت به حساب می آید که مهندس وحید ضرغامی مسئولیت این حوزه را عهده‌دار است.

وی با بیان اینکه معیری کاشانی که از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب است به عنوان سرپرست اداره کل ایجاد توسعه آموزش های فناوری و خلاقیت منصوب شده است، گفت: در این حوزه مسیر رشد و پرورش دادن یک تیم تا رسیدن به شرکت‌های فناوری طی می‌شود.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه افزود: همچنین در ساختار جدید بهزادی پور با تجربه ارزشمند در مراکز رشد به عنوان سرپرست اداره کل امور کارآفرینی و مراکز رشد منصوب شده است که در این حوزه کارآفرینی ها در مراکز رشد انجام خواهد شد. مهندس صدری مهر با تجربیات فراوان نیز به سمت سرپرست اداره کل امور پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان منصوب شده است.

وی افزود: همچنین در این زمینه سیداحسان شیرنگی به عنوان سرپرست اداره کل اقتصاد دانش بنیان و توسعه سرمایه‌گذاری دانش بنیان منصوب شده است و امیدوارم که همه این افراد بتوانند با برنامه ریزی و با انگیزه های جدی فعالیت کنند تا ما در دو سال آینده شاهد یک تحول چشمگیر و چشم نواز در حوزه علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.

وی در پایان از زحمات نجفی مدیرکل سابق دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی و افشاری مدیرکل سابق کارآفرینی و تجاری‌سازی تقدیر کرد و گفت: این دو فرد گنجینه بسیار بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی هستند و از تجربیات آنها در این حوزه استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، رویداد دیدار پایدار با موضوع «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، برای ساختن آینده مشترک برای همه و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، باید به دنبال راهکارهایی به نفع همه جامعه بود. روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری «برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار»، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌های فکری راه حل‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و می‌تواند تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده‌ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.

از سال ۲۰۰۰ و با ابتکار عمل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) ۲۶ آوریل، روز تاسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی مالکیت فکری نامگذاری شد و هر ساله با توجه به اهمیت مسایل روز، شعاری محوری برای بزرگداشت آن از طرف این سازمان اعلام می‌شود. مدیریت دارایی‌های فکری در رسیدگی به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است. روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند.

نهادهای سیاستگذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور برآن شده‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است، با هم‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، مؤثر و فراگیر ایجاد کنند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می‌بخشد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی امسال گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری را با همکاری هم و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ – ۱۲:۳۰ برگزار می‌کنند و در این مسیر نهادهای دیگری مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک فناوری‌های نرم و خلاق، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری البرز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همراه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان