Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویترز طی گزارشی نوشت علی‌ رغم تحریم ‌های آمریکا علیه صادرات نفت ایران، جمهوری اسلامی همچنان ماهانه نزدیک به ۵۰۰ میلیون دلار از فروش محصولات نفتی درآمد دارد.

به گزارش مشرق، به نقل از رویترز، علی‌ رغم تحریم ‌های آمریکا علیه صادرات نفت ایران، جمهوری اسلامی همچنان ماهانه نزدیک به ۵۰۰ میلیون دلار از  فروش محصولات نفتی درآمد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: فرصت‌هایی که سوخت و به "فرصت" تبدیل نشد  شوخی صادرات غیر نفتی در اقتصاد

تحریم‌ ها آشکارا بر صادرات محصولات نفتی ایران عمدتا نفت کوره که برای تولید برق و کشتیرانی و ال ‌پی ‌جی که برای مصارف خانگی و خوراک پتروشیمی‌ها استفاده می‌شوند، تاثیر گذاشته است.

بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران گفت: «صادرات محصولات ایران در ماه آگوست به بالاترین میزان رسیده است... در صادرات این محصولات ما مشکلی نداریم.»

موسسه FGE برآورد کرد صادرات محصولات نفتی ایران  روزانه ۴۰۰ تا ۶۵۰۰ هزار بشکه در روز است که از صادرات نفت خام این کشور در ماه جولای برابر با روزانه ۴۰۰ هزار بشکه فراتر رفته است.

آمارهای ریفینیتیو ایکون نشان می ‌دهد ایران در ماه آگوست روزانه بیش از ۲۳۰ هزار بشکه نفت کوره تماما به امارات صادر کرده است که اندکی بیش از ارقام ماه جولای برابر با ۲۲۰ هزار بشکه در روز است. بر اساس قیمت کنونی و با این فرض که ایران تخفیف زیادی نمی ‌دهد، چنین حجمی از صادرات، بیش از ۳۰۰ میلیون دلار در ماه برای ایران درآمد دارد.

صادرات نفت کوره ایران

شرکت جمع ‌آوری اطلاعات کپلر می ‌گوید ایران در ماه جولای ۵۱۴ هزار تن یا ۲۰۰ هزار بشکه در روز ال ‌پی ‌جی به ارزش ۱۸۰ میلیون دلار با قیمت بازار صادر کرده است. این رقم در ماه ژوئن برابر با ۵۷۹ هزار تن بوده است. چین ۹۵ درصد خرید ال ‌پی‌ جی ایران در ماه ژوئن را انجام داده است.


صادرات ال پی جی ایران

سامانتا هارتکه، رئیس بخش گاز طبیعی مایع و ال ‌پی ‌جی موسسه انرژی اسپکت گفت شرکتش انتظار ندارد، با توجه به ایجاد ظرفیت پتروشیمی جدید چین که تقاضا چشمگیری برای مواد اولیه دارد، واردات ال‌ پی‌ جی چین از ایران کاهش یابد.

ایمان ناصری، مدیرعامل بخش خاورمیانه FGE، گفت برخلاف نفت خام که در نهایت، خریدار آن یک پالایشگاه است، نفت کوره و ال‌ پی‌ جی می ‌تواند راه خود را به هزاران خریدار صنعتی یا مسکونی کوچک بالقوه باز کند.

وی افزود: «بازار این دو محصول بسیار وسیع است بطوریکه یافتن و هدف گیری این افراد آسان نیست.»

ایران ظرفیت پالایشگاهی حدود ۲.۲۳ میلیون بشکه در روز دارد که این کشور را پس از عربستان در رتبه دوم منطقه قرار می‌ دهد. اما به علت سال‌ ها تحریم و عدم سرمایه ‌گذاری در بخش پالایشگاهی این کشور، از رقبای حاشیه خلیج فارس خود عقب مانده است.


ظرفیت پالایشگاهی خاورمیانه در سال ۲۰۱۸

با این حال، ایران پس از افتتاح فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت روزانه ۳۵۰ هزار بشکه در ماه فوریه، خودکفایی در تولید بنزین را اعلام کرد. آمارهای کشتیرانی نشان می ‌دهد ایران اخیرا هیچ محصول نفتی وارد نکرده است.

به گفته زنگنه، ایران روزانه ۱۰۵ میلیون لیتر یا روزانه ۶۶۰ هزار بشکه بنزین تولید می‌ کند درحالی‌که میزان مصرف داخلی آن روزانه ۱۰۰ هزار بشکه کمتر از میزان تولید است. این کشور برای نخستین بار امسال بنزین صادر کرد. این کشور روزانه ۷۲۰ هزار بشکه در روز گازوئیل تولید می ‌کند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: باور 373 بازار سکه و ارز اخبار خودرو حزب الله لبنان صادرات تحریم نفتی آمریکا ایران نفت ایران خلیج فارس رویترز زنگنه جمهوری اسلامی امارات چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با موضوع مدیریت تولید و صادرات مرغ، با بیان اینکه روزانه بالغ بر ۱۰۰۰ تن مرغ گرم خریداری و ذخیره می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۶ هزار و ۵۹۴ تن مرغ از تولیدکنندگان خریداری شده است.

حسن‌نژاد با اشاره به روند تأمین نهاده‌ها و جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها، افزود: به منظور تعادل‌بخشی و تنظیم بازار، برای ۱۷ هزار تن مرغ مازاد تولیدی مجوز صادرات اخذ شده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بالغ بر ۳ هزار تن مرغ صادر شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید، صادرات مرغ گرم از تمامی مرزها بلامانع است.

گفتنی است؛ برآورد دقیق از نیاز بازار و میزان تولید، شناسایی و تحلیل دقیق از بازارهای هدف خارجی، ساماندهی تخصصی صادرکنندگان بر اساس فعالیت مستمر در کشورهای هدف، از دیگر محورهای مورد بررسی در این جلسه بود.

کد خبر 6098124

دیگر خبرها

  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی