Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@19:35:55 GMT

مربیان ارزشمندترین عنصر توسعه ی فوتسالند

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۷۲۲۶

مربیان ارزشمندترین عنصر توسعه ی فوتسالند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمود، محمودی نیا، مدیرعامل باشگاه صنعت مس کرمان در مراسم افتتاحیه‌ی دوره‌ی آموزش مربیگری فوتسال سطح یک ایران که به مدرسی سهراب خدیر به میزبانی هیئت فوتبال شهرستان کرمان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام محرم، از قرایی رئیس هیئت فوتبال استان و شجاعی و همکارانشان در هیئت فوتبال شهرستان کرمان که برای برگزاری این کلاس برنامه ریزی کردند، قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: اگر قرار است پیشرفتی حاصل شود، احتیاج به مربیان آموزش دیده، علاقه‌مند و کارآمد داریم، چرا که اعتقاد داریم مربی محور تحول است و جامعه‌ی هدف ورزشکارانی هستند که در اختیار ما هستند.

محمودی نیا، یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های توسعه و پیشرفت را مربیان عنوان و تصریح کرد: یک مربی کارآمد، آموزش دیده و آشنا با علم روز دنیا می‌تواند این تحول را به وجود بیاورد و قطعاً برگزاری چنین دوره‌هایی در سطوح مختلف کمک خواهد کرد اتفاقات خوبی در سطح جامعه بیفتد.

او خطاب به شرکت کنندگان در دوره بیان داشت: هر جایی که کار می‌کنید، سعی کنید برنامه و فلسفه داشته باشید چرا که این فلسفه به پیشرفت فرد، کمک می‌کند.

 

محمودی نیا گفت: این پیشرفت در استان کرمان در حوزه‌های مختلف شروع شده و قطعا احتیاج به حوصله و زمان دارد، چرا که بخش اعظمی از آن محقق شده است.

او افزود: قطعا یکی از هدف گذاری‌هایی که به آن اشاره شد، فوتسال است و وجود شما مربیان در این کلاس و بعد از این کلاس، با دادن ایده‌های خوب، می‌تواند به پیشرفت در حوزه فوتسال کمک کند.

محمودی نیا، با آرزوی موفقیت برای همه، ابراز امیدواری کرد: مربیان به عنوان ارزشمندترین عنصر توسعه‌ی پیشرفت فوتسال بتوانند در جای جای این استان پهناور کرمان نقش آفرینی کنند تا استعداد‌های استان بتواند به خوبی در مسیر تحول و تعالی قرار گیرد.

 

سهراب خدیر، مدرس این دوره‌ی آموزشی نیز ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایشان، ابراز امیدواری کرد: بتوانیم از راهروان راستین آن امام همام باشیم.

او در بخش دیگری از سخنانش، فوتسال را یکی از پرطرفدارترین رشته‌های ورزشی دانست و گفت: اگر یک نگاه سطحی به همین شهرستان و استان کرمان داشته باشیم، متوجه می‌شویم سالن‌های چندمنظوره بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد اوقاتشان در اختیار فوتسال است.

خدیر تصریح کرد: حتی همه ورزشکاران رشته‌های مختلف ورزشی نیز در این سالن‌های چند منظوره برای پر کردن اوقات فراغت خود هم که شده روی به فوتسال می‌آورند.

او بیان داشت: وقتی ما می‌بینیم یک رشته ورزشی اینقدر طرفدار و جذابیت دارد، مطمئنا مسئولیتمان سنگین‌تر می‌شود پس باید تمام تلاش خود را بکار ببندیم تا هر روز شاهد پیشرفت‌های بیش از پیش این رشته باشیم.

انتهای پیام/ب

برگزاری دوره‌ی آموزشی مربیگری فوتسال سطح یک ایران در کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی فوتسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا

تین نیوز

 اقتصاد دریایی در کشور هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دارد. هند با دارا بودن سواحل طولانی و منابع غنی دریایی، از ظرفیت بالقوه ای برای توسعه اقتصاد دریایی برخوردار است. بنابراین، حوزه هایی مانند حمل ونقل دریایی، صنایع مرتبط با دریا، پرورش ماهی و توریسم ساحلی از جمله زمینه هایی هستند که می توانند به توسعه اقتصاد دریایی کشور هند کمک کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از کانال تلگرامی اندیشکده پیشرفت دریایی، با توجه به اهمیت رو به افزایش اقتصاد دریایی در کشور هند، دولت این کشور برنامه ها و استراتژی هایی را برای توسعه این حوزه به کار گرفته است. ایجاد بنادر و انجمن های تجاری دریایی، تشویق به سرمایه گذاری در صنایع مرتبط با دریا، توسعه فناوری های دریایی و ایجاد شرایط ملایم برای تجارت بین المللی از جمله اقداماتی هستند که دولت هند در راستای توسعه اقتصاد دریایی انجام داده است. این تدابیر منجر به ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید، و ارتقاء رفاه اجتماعی در نواحی ساحلی و دریایی کشور هند خواهد شد.

 در این راستا، برنامه ساگارمالا یک برنامه توسعه بندری است که توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ با هدف تسریع رشد و توسعه اقتصادی با استفاده از پتانسیل ساحل های گسترده و آبراه های هند راه اندازی شد. این برنامه بر توسعه بنادر، تقویت اتصال بنادربه یکدیگر، بهبود زیرساخت های بندر و صنعتی سازی بندری تمرکز دارد. هدف این برنامه توسعه بخش دریایی کشور با استفاده از خط ساحلی هند به طول بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر و شبکه گسترده بنادر و آبراه های داخلی است. این برنامه همچنین ترویج کشتیرانی به عنوان روش جایگزین حمل و نقل جاده ای، کاهش هزینه های لجستیک و افزایش رقابت پذیری بخش تولید کشور را در دستور کار خود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • پیروز در جنگ اقتصادی با ادامه راه شهدا رقم می‌خورد
  • ۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • آغاز دوره مربیگری فوتسال سطح یک آسیا در شهرکرد
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • یک بار دیگر پادشاهی ایران در فوتسال آسیا به همگان اثبات شد
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت