Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از همدان، محمد حسن زاده، رئیس انجمن علمی ارتقای کتابخانه‌های عمومی کشور و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، امروز ۱۱ شهریورماه، در آئین افتاحیه نخستین کتابخانه سیار شهری، اظهار کرد: همدان شهر ویژه‌ای بین شهرهای ایران‌زمین است.

حسن‌زاده با بیان اینکه دانستن برای انسان امری ذاتی است، بیان کرد: کتابخانه سیار می‌تواند باعث آشنایی بسیاری از افراد با علم، دانش و فرهنگ شود و مسیر زندگی آنان را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی کتابخانه سیار شهری اتفاقی در تراز جهانی است، تصریح کرد: برای ایجاد بسترهای لازم برای دانستن و آموزش شهروندان باید سخاوتمندانه رفتار کرد.

رئیس انجمن علمی ارتقای کتابخانه‌های عمومی کشور ادامه داد: کتابخانه‌ها مراکز اجتماعی هستند که در کشورهای مختلف محل تبادل وسایل فرهنگی و حتی ورزشی بین مردم است.

وی با بیان اینکه کتابخانه سیار می‌تواند توازن فرهنگی و توسعه متوازن شهری را تسریع ‌کند، خاطرنشان کرد: ایجاد کتابخانه سیار نمونه بارزی از جنبش نرم برای ارتقای متوازن فرهنگ است.

در حاشیه برگزاری این مراسم نیز رضوان سلماسی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان، اظهار کرد: باید توان تجزیه‌وتحلیل شهروندان را افرایش دهیم تا آگاهی شهروندان نسبت به امور ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه کتاب یکی از راه‌های ارتباطی کسب علم  برای مطرح شدن در سطخح جهان است تصریح کرد: در سطح جامعه خودمان باید زیرساخت‌های ارتباط بین مردم و کتاب را ایجاد کنیم و یکی از اهداف شورای پنجم توسعه فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی این بود و در این زمینه کارهای ویژه‌ای صورت گرفت.

سلماسی با اشاره به اینکه موضوع پایتخت کتاب، نقاشی‌های با موضوع کتاب در دیوار‌های شهری پیگیری شد، عنوان کرد: یکی از مواردی که بر آن تأکید شد راه‌اندازی کتابخانه سیار شهری بود که با تلاش‌های بی‌وقفه در سازمان حمل‌ونقل و بار و مسافر شهرداری ، اولین کتابخانه سیار شهری در همدان افتتاح شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان کتابخانه سیار کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار مهر، اسد بابایی عصر شنبه در جریان بازدید اعضای هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی از کتابخانه مرکزی تبریز افزود: طی سال گذشته تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان از ۷۷ هزار نفر به ۱۶۱ هزار نفر رسیده که این افزایش در طول سال‌های اخیر بی نظیر بوده است.

وی تعداد کتبی که سال گذشته از کتابخانه های عمومی استان به امانت برده شده است را ۷۰۰ هزار جلد عنوان کرد و اظهار داشت: این تعداد امسال با رشدی بالغ از ۱۵۳ درصد به رکورد یک میلیون و ۷۰۰ هزار جلد رسیده است.

وی از اجرای طرح کودک کتابخوان در استان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح که با همکاری مراکز بهداشت استان در حال اجرا است، کودکان ۶ ساله در موعد تزریق واکسن شأن با یک کارت دعوت خاص به عضویت در کتابخانه های عمومی استان ترغیب می‌شوند.

بابایی ادامه داد: با اجرای این طرح سال گذشته ۱۲ هزار نفر کودک ۷ ساله عضو کتابخانه های استان شدند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در ادامه از اجرای طرح خانواده‌های کتابخوان در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: با اجرای این طرح به دنبال شناسایی و معرفی خانواده‌هایی به جامعه هستیم که همه اعضایشان عضو فعال کتابخانه های استان هستند و کتاب به امانت می‌برند و بر این اساس آن خانواده‌هایی که بیشترین تعداد کتاب را به امانت برده باشند مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: طرح جدیدی هم مدنظر داریم که در صورت مشارکت ادارات عملیاتی خواهیم کرد و آن هم راه اندازی باکس‌های ویژه امانت کتاب در برخی ادارات است که هدف از آن به اشتراک قرار دادن کتاب‌های کارمندان برای مطالعه سایر همکاران است.

بابایی ابراز امیدواری کرد: با همکاری شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی این طرح به صورت پایلوت در تعدادی از ادارات عملیاتی شود تا در آینده نزدیک در تمام دستگاه‌های دولتی مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین از آمادگی این اداره کل برای حمایت از برنامه‌های شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان خبر داد.

این گزارش می‌افزاید، در ادامه این نشست محمد عزیزی راد دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های آذربایجان شرقی ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند مدیر کل کتابخانه های عمومی استان ابراز امیدواری کرد با تداوم چنین اقداماتی شاهد افزایش فرهنگی مطالعه بین اقشار مختلف مردم شویم.

همچنین در ادامه هر یک از اعضای به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون زمینه‌های همکاری بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و اداره کل کتابخانه های عمومی استان اشاره کردند که راه اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات همزمان با ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی از جمله آن بود.

کد خبر 6090268

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • هدف‌گذاری شورای ششم برای توسعه متوازن شهر مشهد
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند