Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@13:14:25 GMT

فاصله پایگاه های امداد و نجات خراسان جنوبی زیاد است

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۹۷۵۳

فاصله پایگاه های امداد و نجات خراسان جنوبی زیاد است

شهریاری با بیان اینکه با توجه به گستردگی استان فاصله بین پایگاه های امدادی هلال احمر بسیار است، گفت: با کمبود آمبولانس، تجهیزات امدادی، خودروی نجات و نیروی امدادی در خراسان جنوبی مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمد رحیم شهریاری» امشب (11 شهریور) در نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر با اصحاب رسانه استان اظهار کرد: خراسان جنوبی با 151 هزار کیلومتر مساحت سومین استان پهناور کشور است و بیشترین پراکندگی جمعیت را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با تاکید بر حادثه خیزی این استان، گفت: در هر 12 سال یک زلزله بزرگ در این استان رخ می دهد لذا نیازمند پیشگیری هستیم.

 

شهریاری با اشاره به وجود 25 پایگاه ثابت و 6 پایگاه سیار امدادی در خراسان جنوبی، افزود: با توجه به گستردگی استان فاصله بین پایگاه های امدادی بسیار است و در شرایط استاندارد فاصله بین هر پایگاه جاده‌ای باید 50 کیلومتر باشد این در حالی است که فاصله پایگاه‌ها در برخی از مناطق خراسان جنوبی نزدیک به 200 کیلومتر است.

 

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی تنها استانی است که هیچ استان معینی برای امدادرسانی ندارد، عنوان کرد: در حال حاضر 4 هزار امدادگر در پایگاه‌های استان مشغول خدمت رسانی هستند.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: امسال در سیل استان تلفات جانی داشتیم و با همکاری استانداری توانستیم تلفات را به حداقل برسانیم اما در بخش تجهیزات با کمبود پمپ آب و لج کش مواجه هستیم.

 

شهریاری با اشاره به اینکه در حوزه جوانان 26 هزار نفر عضو جمعیت هلال احمر استان هستند، افزود: همچنین 6 هزار داوطلب در هلال احمر خراسان جنوبی نقس آفرینی می کنند.

 

وی از توزیع 10  هزار بسته غذایی بین مادران باردار و شیرده و 4 هزار بسته غذایی برای سیل زدگان استان خبر داد و بیان داشت: آموزش های لازم عمومی، همگانی و تخصصی به جامعه هدف استان ارئه می شود.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی وی با بیان اینکه سالانه 92 هزار نفر به داروخانه هلال احمر مراجعه می کنند، افزود: مدیریت خوب این داروخانه موجب شده تا مردم به استان های دیگر مراجعه نکنند.

 

وی با اشاره به وجود 14 پروژه نیمه کاره در استان، گفت:  آشیانه بالگرد، سوله امدادی، پایگاه های امداد جاده ای و ساختمان ستادی از جمله این پروژه های نیمه تمام است.

 

شهریاری بیان کرد: با کمبود آمبولانس، تجهیزات امدادی، خودروی نجات و نیروی امدادی در استان خراسان جنوبی مواجه هستیم.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه محرم عزاداری محرم محرم مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد شیراز بیرجند اردبیل روزنامه پروژه نیمه تمام مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۹۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ هزار نفر درپی وقوع سیل و آبگرفتگی در ۲۳ استان کشور خبر داد و گفت که امدادرسانی در برخی از استان‌ها همچنان ادامه دارد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح جزئیات این خبر گفت:‌ از تاریخ  ۱۲ تاصبح امروز مجموعا ۲۳ استان شامل آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، البرز ، اصفهان ، ایلام ، بوشهر ، چهارمحال و بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، سمنان ، فارس ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهگیلویه و بوراحمد ، لرستان، مرکزی، هرمزگان ، همدان و یزد تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفته و در مناطقی از آن‌ها شاهد وقوع سیل و آبگرفتگی بودیم.

وی اضافه کرد: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۱۳۴ مورد عملیات امداد و نجات را اجرا کرده و در جریان آن به ۵۰۲۲ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند. همچنین ۲۲۴نفر را به مناطق امن انتقال داده و از ۱۸۶ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت.  ۱۵۳ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.

رئیس سازمان امداد  و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اقلام امدادی توزیع شده در میان سیل‌زدگان گفت: ۲ هزار و ۸۳۲ کیلوگرم برنج ، ۲ هزار و ۳۰۲ کیلوگرم نایلون، هزار و ۲۹۳ تخته پتو، ۶۲۷تخته موکت، ۴۷۱، ۴۲۰ کیلوگرم روغن ، بسته غذایی، ۶۹۹ قوطی کنسروجات، ۲۰۰ قرص نان، ۳۲۰ ست شستشو، ۷۶ ست بهداشتی،  و ۳۷ دستگاه چادر امدادی،  توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین از سیل توزیع شده است.

محمودی با بیان اینکه در مجموع این عملیات‌ها ۲۱۹تیم عملیاتی شامل ۷۷۷ امدادگر و نجاتگر مشارکت داشتند، گفت: امدادرسانی در برخی از مناطق همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزییات جدید از واژگونی مینی بوس در روستای امیرهنده
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید جمعیت هلال احمر به استان‌های کشور
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • امداد رسانی هلال احمر به ۲۰ استان متأثر از سیل
  • دختر ۱۴ ساله گرفتار در حوض انبار با کمک امداد گران نجات یافت