Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: در آموزش و پرورش از پژوهش فاصله زیادی داریم. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام و المسلمین علی ذوعلم رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در یازدهمین گردهمایی معاونین پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اظهار کرد: علی‌رغم جایگاه اثرگذار پژوهش و علی‌رغم مبانی نظری سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که اساساً پژوهش و تحلیل را نقطه آغاز برای تعلیم و تربیت تلقی کرده است، در وزارت آموزش و پروش از این نقطه فاصله زیادی داریم و جایگاه پژوهش به خوبی تعریف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: باید به وسیله پژوهش نقطه تحرک جدیدی را در آموزش و پرورش رقم بزنیم.

وی در ادامه بیان کرد: در این جلسه ابتدا باید چالش‌ها و موانعی که بر سر راه امر پژوهش قرار دارد، بررسی شود و دوم تجربه‌ها، خلاقیت‌ها و نوآوری‌هایی که در مدیریت امر پژوهش در استان‌ها وجود دارد و همچنین دیدگاه‌ها در ارتقای امر پژوهش و منابع آموزشی باید مورد توجه قرار گیرد؛ بسته‌های آموزشی نیز مورد سومی است که باید به آن پرداخته شود.

* دلیل تغییر ساختار سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی

حجت‌الاسلام والمسلمین ذوعلم درباره دلیل تغییر ساختار سازمان پژوهش گفت: برای این تغییر ساختار درصدد بسترسازی ساختاری برای امر مهم برداشتن حصر و انحصار تولید منابع آموزشی و بسته‌های یادگیری بودیم تا بتوانیم مشارکت جامعه را در تولید بسته‌های یادگیری و تولید محتوا و کتب درسی ایجاد کنیم به این جهت اصلاح ساختاری بسیار ضروری است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اظهار کرد: تفکیک و تمایز حوزه تعلیم و یادگیری به عنوان مجموعه علمی و تخصصی که به برنامه‌ریزی درسی و تعریف شاخص‌های آموزشی می‌پردازد با بخش دوم که تولید را مدیریت می‌کنند باید انجام می‌شد؛ تفکیک این دو مقوله از هم راه را برای ارزیایی و مشارکت و پاسخگویی فراهم می‌کند.

وی در ادامه افزود: این تمایز باید به استان‌ها هم تسری پیدا کند و زمینه برای ارتقای بخش پژوهش استان‌ها نیز گسترش یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پژوهش در مدارس برنامه آموزشی مدرسه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش معاون پژوهشی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان

به گزارش خبرگزاری مهر؛ اکبر محمدی در نشست اعضای شورای اسلامی شهر سنندج، با اشاره به وضعیت تورم و اشتغال در استان و شهر سنندج، اظهار کرد: نرخ تورم شهر سنندج و در کل استان کردستان موضوع ریشه‌ای و عمیق است، البته تورم ماهانه از مهرتا اسفند ماه سال گذشته کاهشی بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان بر ضرورت ایجاد بسترهای لازم برای کسب درآمد پایدار در شهرداری‌های استان تاکید کرد و افزود: در زمینه ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها بر اساس چارچوب‌ها و قوانین مساعدت خواهد شد.

محمدی با اشاره به اینکه شهرداری‌ها باید به سمت درآمد پایدار حرکت کنند و به اعتبارات و بودجه دولتی وابسته نباشند، گفت: توزیع هدفمند اعتبارات در قالب چارچوب‌های قانونی اولویت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان بیان داشت: در دو سال اخیر ارقام خوبی به شهرداری‌ها از محل اعتبارات عمرانی استان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: دستیابی به درآمدهای پایدار و مستمر به عنوان اصلی‌ترین نیاز شهرداری‌ها در استان باید مورد توجه قرار گیرد چرا که معتقدیم ایجاد ظرفیت لازم برای درآمد پایدار شهرداری‌ها به ویژه شهرداری مرکز استان ضروری است و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در این راستا آماده همکاری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در پایان گفت: آلایندگی زیست محیطی کارخانه پتروشیمی باید بررسی شود و در این راستا دستگاه‌های متولی نیز باید پاسخگو باشند.

کد خبر 6095126

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد