Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@20:43:50 GMT

تجاری‌سازی فناوری بذر اصلاح شده در کشور

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۴۲۹۲

تجاری‌سازی فناوری بذر اصلاح شده در کشور

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در آیین انعقاد تفاهم‌نامه حمایت از توسعه فناوری بذر بین صندوق و نوآوری و شکوفایی، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: برای تولید محصولات کشاورزی در زمان فعلی که جریان تحریم‌ها مطرح است سازمان‌ها و نهادهای که توانایی دارند در این زمینه وارد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌اکنون دانشگاه آزاد اسلامی بطور خاص اقدامات عملی را انجام داده است.

وی با اشاره به اینکه رفع تحریم، ارزآوری،اشتغالزایی و اجرای هوشمندسازی از اهداف ما است، افزود: جریانی که به عنوان تحریم پدیدار شده بهانه خوبی است که سازمان‌ها به صورت جهادی وارد عمل شوند. هم اکنون محصول بذر مراحل تست و آزمایش را طی کرده و وارد فاز تجاری‌سازی شده است.

خاموشی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به توانمندی‌های موجود در این سازمان امکانات خوبی را در اختیار مردم قرار داده است. به عنوان مثال هم اکنون موتورسیکلت برقی که در جهت کاهش آلودگی و مصرف بنزین در کشور تولید می‌شود از سوی دولت و مجلس به شدت مورد پیگیری و بررسی است زیرا روزانه حدود 4 میلیون موتور در تهران تردد می‌کند که باعث بروز آلودگی هوا می‌شود در حالی که تبدیل آنها به موتورسیکلت برقی می‌تواند از افزایش آلودگی هوا جلوگیری کند.همچنین مزرعه آبخیزداری در حال توسعه است و علاوه بر آن قرارداد تجهیزات پزشکی نیز منعقد شده است.

گفتنی‌ است، در راستای نیل به اهداف سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دستیابی به امنیت کامل غذایی و خودکفایی در زنجیره تولید در کشاورزی، هم افزایی و تعامل در جهت رشد علم و فناوری در کشور با بهره‌مندی از ظرفیت متقابل علم، فناوری و وقف، این تفاهم‌نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در مجتمع شکوفایی شرکت‌های دانش بنیان منعقد شد.

ایجاد کارخانه تولید بذر اصلاح شده صیفی‌جات پیشنهادی از طرف دانشگاه آزاد اسلامی بود که مراحل تحقیق، توسعه و بازاریابی آن در ده سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی انجام پذیرفته است. این کارخانه در طی پنج سال و در سه مرحله توسعه از ظرفیت ۲۰۰ میلیون بذر در سال نخست به یک میلیارد در مرحله دوم و در نهایت ۵ میلیارد بذر در مرحله ظرفیت کامل خواهد رسید. همچنین همه اوراق مربوط به این تفاهم‌نامه به نشانی‌های اعلامی ابلاغ خواهد شد و در صورت تغییر نشانی هر یک از طرفین، مکلف است ظرف ۱۵ روز به صورت مکتوب به طرفین دیگر اعلام کنند در غیر این صورت ابلاغ اوراق به نشانی مورد بحث قانونی است.

انتهای پیام/

169 / 336 نوآوری تفاهم نامه توسعه دانشگاه آزاد صندوق نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نوآوری تفاهم نامه توسعه دانشگاه آزاد صندوق نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد