Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا محمد اسلامی در مراسم بهره‌برداری از 213 ناوگان ریلی جدید ساخت داخل با بیان اینکه در این شرایط سخت متخصصان داخلی با همت بالا توانستد رونق تولید را معنا کنند گفت: ایران جزو اقتصادهای برتر دنیا است و این را باید باور کنیم و هر نیازی که داریم در داخل قابل تامین است.

وی افزود: به طور قطع با تعاملات و انجام کارهای تیمی و با استفاده از ظرفیت‌های فناورانه تولید داخل قابل ابتیاع است و توان داخل را باید باور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه سهم صنعت ریلی از بازار جهانی باید افزایش یابد گفت: بازار بسیار گسترده‌ای در صنعت ریلی در غرب آسیا وجود دارد و با وجود دو کشور هند و چین، 60 درصد جمعیت جهان در این منطقه است. انرژی‌های اصلی جهان در همین نقطه متمرکز شده است بنابراین فرصت‌ها در منطقه ما قرار دارد و ما به آن دسترسی داریم.

اسلامی با بیان اینکه باید سعی کنیم از این ظرفیت‌ها برای انجام تعهدات بهنگام و ارائه محصولات و افزایش توان تولید استفاده کنیم، گفت: توان اینکه به برند جهانی تبدیل شویم را داریم و باید باور کنیم که ایران یک برند جهانی است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: حرکات تروریست اقتصادی و جنگ اقتصادی که آمریکا علیه ایران راه‌اندازی کرده است  اقدامات خصمانه‌ای است که در تاریخ دنیا سابقه نداشته و این بی‌نظیر است که یک کشوری در این شرایط توانسته رشد خود را ادامه دهد.

اسلامی تاکید کرد: شرایط ایجاد می‌کند خودباوری را در ایران گسترش دهیم از این رو باید بهره‌وری در تمام صنایع از جمله ریل و راه‌آهن رشد یابد و بتوانیم رضایتمندی را در راه‌آهن که سرویس‌دهنده‌ای در خدمت قاطبه مردم است را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: بهسازی مسیرهای ریلی برطرف‌سازی موانع برای افزایش سرعت سیر در راه‌آهن، افزایش خطوط، اتصال استان‌های جدید به شبکه ریلی از جمله اقداماتی است که در طول سال‌های گذشته انجام شده و باید ادامه پیدا کند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه باید اولویت‌ها را در صنعت ریلی مشخص کنیم گفت: هزینه‌ها باید بهینه شوند تا عملکرد راه‌آهن رو به رشد باشد.

اسلامی با اشاره به لزوم کاهش تحریم‌ها در این بخش از حمل و نقل گفت: تاخیرها باید آنچنان کاهش یابد که مردم ساعت‌های خود را با راه‌آهن تنظیم کنند.

وی با اشاره به دستور رهبری برای تخصیص منابع مالی در جهت تسریع ساخت پروژه راه‌آهن زاهدان – چابهار گفت: پیشنهاد برداشت از صندوق توسعه ملی برای تخصیص اعتبارات برای پروژه راه آهن زاهدان- چابهار را داشتیم که مورد موافقت رهبری قرار گرفت، این پروژه باید تا سال 1400 و پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد و جزو انتظارات ملی محسوب می‌شود.

اسلامی تاکید کرد: راه‌آهن چابهار – زاهدان و رشت به آستارا دو حلقه مفقوده کریدور شمال به جنوب هستند و این دو پروژه باید به بهره‌برداری برسند تا کریدور شمال – جنوب تکمیل شود.

اسلامی گفت: با تکمیل کریدور شمال – جنوب می‌توانیم سهم حمل بار از اقیانوس هند به سمت آسیای میانه و اروپا را افزایش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: برخی از کشورها می‌خواهند بدل جاده ابریشم را بسازند اما هرگز موفق نخواهند شد چرا که ایران کشور اصلی در جاده ابریشم است و ما باید از این پتانسیل استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ایران باید سهم خود را از جابجایی صد میلیون تن باری که در اطراف خزر است افزایش دهد تا بتوانیم از این طریق به درآمد پایدار و تولید پایدار دست پیدا کنیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: امیدوارم بهره‌برداری از پنج لکوموتیو و 208 دستگاه واگن باری و مسافری بتواند بخشی از نیازهای داخل را تامین کند و روند تولید ناوگان ریلی در داخل کشور ادامه‌دار باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران جاده راه آهن چابهار توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۴۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی

به گزارش خبرنگار مهر، آمار تولید و نیاز بازار سبب می‌شود تا محصولات مورد نیاز به ویژه در صنایع غذایی دچار کم‌بود و پیش‌بود نباشد. کم‌بود سبب افزایش قیمت و زیان مصرف کننده و پیش‌بود موجب کاهش قیمت و ضرر کشاورز می‌شود.

کشاورزان به دلیل عدم برنامه ریزی از سوی نهاد متولی، بر اساس تجربه و رخدادهای کوتاه مدت محصولی را برای کشت انتخاب می‌کنند. به عنوان مثال اگر سال گذشته تولید پیاز با حجم بالا بود و بازار با کم‌بود سیب زمینی رو به رو شد امسال کشاورزان حجم زیادی سیب زمینی کاشتند.

قیمت سبزی و صیفی جات از اواخر فروردین سال جاری روند افزایشی داشت و این امر به ویژه در بازار پیاز و گوجه فرنگی محسوس‌تر بود. در این باره رئیس اتحادیه میوه و تره بار افزایش قیمت‌ها را مربوط به نرخ محصولات از سوی بارفروشان اعلام کرد و گفت، تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا بوده که نوعی هرج و مرج به وجود آورده است.

در حوزه تأمین بازار گوجه فرنگی مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: دو پروژه مهم در استان‌های نیمه شمالی و جنوبی کشور برای تأمین گوجه‌فرنگی مورد نیاز در فصل پاییز پیگیری می‌شود.

حسین اصغری عنوان کرد: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است. انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تأمین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

وی با بیان اینکه مباحث مربوط به این دو پروژه از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان‌غربی تاکید کرد و گفت: برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که در حال حاضر هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس وجود دارد.

وی با بیان اینکه علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت کنترل شود ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هر چند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم وجود دارد.

اصغری توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر عنوان کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند. ‌

کد خبر 6092417 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • گردشگری ایران در مسیر جاده ابریشم
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟