Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان با جمعی از سیاسیون این کشور به میزبانی حامد کرزی دیدار کرد، چهره‌های سیاسی افغان در این نشست بر تعیین جدول خروج نیروهای خارجی تاکید کردند. ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان پس از دیدار با سران حکومت وحدت ملی با شماری از چهره‌های سیاسی افغان در محل اقامت «حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه دفتر رسانه‌ای کرزی آمده است که در این دیدار «جان بس» سفیر آمریکا در کابل نیز حضور داشت.

بیانیه می‌افزاید که این دیدار بر تحولات اخیر روند صلح متمرکز بود و شرکت کنندگان جلسه نیز نگرانی‌های خود را در رابطه با صلح ابراز کردند.

در این دیدار شماری از چهره‌های سیاسی افغانستان از جمله «محمد یونس قانونی»، «محمد محقق»، «حامد گیلانی»، «عمر زاخیلوال» و «حکمت خلیل کرزی» حضور داشتند.

براساس این بیانیه، سیاسیون افغان در این دیدار بر توقف جنگ و خشونت، جدول زمانی برای خروج نیروهای خارجی، گام‌های بعدی در روند صلح و  دیگر موضوعات مربوطه تاکید کردند.

به گفته «صدیق صدیقی» سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان، اشرف غنی از خلیلزاد خواسته بود تا جزئیات پیش‌نویس توافق آمریکا و طالبان را با دیگر رهبران سیاسی افغان نیز مطرح کند.

«رویترز» گزارش داد که غنی برای ایجاد اجماع سیاسی پیش از امضای توافق با طالبان قرار است در هفته جاری جلسه‌ای را با دیگر رهبران سیاسی افغان برگزار کند.

صدیقی درباره پیش‌نویس توافق آمریکا و طالبان، که هنوز به امضای ترامپ نرسیده، گفت که دولت افغانستان نیازمند "مطالعه و ارزیابی" جزئیات این پیش‌نویس است.

دیدار «اشرف غنی» و «خلیلزاد» درباره جزئیات مذاکرات آمریکا و طالبانافزایش تلفات انفجار کابل به 16 کشته و 119 زخمی

این در حالی است که به گزارش رسانه‌ها خلیلزاد متن پیش‌نویس تهیه شده را در حضور خودش برای مطالعه در اختیار غنی گذاشت اما پس از آن این نسخه را از رئیس جمهور افغانستان پس گرفت و اجازه نگه داشتن نسخه توافق را به وی نداد.

انتهای پیام/.

R1447/P36446/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار افغانستان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۴۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تاکید عتباتی به سرعت بخشیدن به روند تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی 
  • بهادری جهرمی: نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد ۴۲ درصدی نقدینگی بود
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد | دولت بر رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران تاکید دارد
  • کرزی: قدردان همکاری‌های همیشگی ایران با افغانستان هستیم
  • کابک نکونام با خارجی‌ها
  • آغازِ پایان زلنسکی در اوکراین/ سرویس اطلاعات مسکو تاریخ تعیین کرد
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است